Hester

Eerder had ik hier een hele biografie uitgetypt staan, maar inmiddels ben ik iets ouder en wijzer en besluit ik het gewoon kort te houden. Veel dingen kom je vanzelf al tegen als je mijn blogs (terug) leest. Het belangrijkste: ik ben Hester, geboren in Rotterdam op 14 mei 1999 maar, na opgegroeid te zijn in een voorstadje van Rotterdam, naar Utrecht verhuisd voor mijn studie Nederlandse Taal en Cultuur. Inmiddels heb ik zowel die bachelor als de master Neerlandistiek afgerond en werk ik bij een medische uitgeverij in Utrecht.

Bloggen doe ik al sinds 2012 op dit domein (maar no worries, alles tot en met 2014 staat inmiddels op privé) en zit me dus enigszins in het bloed, hoewel er ook veel minder actieve jaren tussen zitten. Mijn blog heeft me veel gebracht – leuke nieuwe contacten, ontwikkeling van mijn fotografieskills en samenwerkingen met leuke merken of bedrijven – en vandaag de dag is het nog altijd de beste manier om mezelf uit te dagen om te blijven schrijven. Een boek dichtslaan na ‘m uit te hebben gelezen voelt goed, maar mijn MacBook dichtklappen na er net een blog uit te hebben gerammeld voelt misschien nóg wel beter.

Ik schrijf bijna altijd over mijn eigen leven, en als ik in het buitenland ben geweest schrijf ik daar graag wat uitgebreider over. Ik houd van interieur, boeken, door steden slenteren en overal naar binnen kijken (ik heb het idee dat die activiteit eigenlijk de voorgaande twee onderwerpen combineert), van koffie en van koken, en van alle poezen (maar vooral van mijn net-niet eigen kater Leo). Naast die onderwerpen komt Tom ook vaak voorbij, met wie ik sinds eind 2018 samen ben.

In de menubalk bovenaan op mijn blog kun je een categorie aanklikken, handig als je bijvoorbeeld even géén reisblogs tegen wil komen ;). Per maand teruglezen kan uiteraard ook, via het dropdownmenu in de sidebar. Het lijkt me leuk als je blijft hangen en lezen! Als je een blogpost leuk vindt, kun je altijd op het hartje onderaan een blogpost klikken of een reactie achterlaten. Mijn blog kun je volgen via Feedly, Bloglovin’ of email (zie de optie in de sidebar), of je komt gewoon wekelijks even kijken of ik al wat nieuws heb geschreven :-) Meer van mijn persoonlijke leven zien? Volg me dan op Instagram of Twitter!

X,
Hester