Heb je een opmerking, vraag of wat anders? Hartstikke leuk! Je kan op elke post apart reageren, maar wil je iets persoonlijks kwijt of weet je niet waar je het moet laten? Laat het hier achter.

Ik sta ook open voor contact met bedrijven. Wilt u uw product onder de aandacht brengen door middel van een review of wat anders? Vul dit formulier in of stuur een mailtje naar hesterbrugman@outlook.com en ik zal zo snel mogelijk terug mailen.

Via de social media icoontjes bovenin mijn sidebar kan je ook zo op de hoogte blijven van mijn leven. Wil je geen updates van mijn blog missen? Volg me dan via Bloglovin’ of abonneer je op mijn blog via e-mail (dit kan onder het kopje ‘E-mail’ in het menu aan de zijkant).

Hester
Write something worth reading or do something worth writing

Hi there! Leuk dat je mijn blog gevonden hebt. Ik ben Hester (21), studente Nederlands aan de Universiteit Utrecht met een grote passie voor schrijven. Ik deel hier vanalles wat mij persoonlijk raakt of bezighoudt.

volgen

Follow

Je kunt me via deze link ook volgen op feedly, een nog veel fijner en over-zichtelijker medium dan Bloglovin’. Tip van yours truly! X

Archief
Social media
  • Bloglovin
  • Mail
  • Instagram
Volgen via e-mail

currently listening
cookies & avg

Mijn site maakt gebruik van cookies. De persoonsgegevens die je invult als je een reactie achterlaat, blijven geheim en gebruik ik niet voor andere doeleinden.