Heb je een opmerking, vraag of wat anders? Hartstikke leuk! Je kan op elke post apart reageren, maar wil je iets persoonlijks kwijt of weet je niet waar je het moet laten? Laat het hier achter.

Ik sta ook open voor contact met bedrijven. Wilt u uw product onder de aandacht brengen door middel van een review of wat anders? Vul dit formulier in of stuur een mailtje naar hesterbrugman@outlook.com en ik zal zo snel mogelijk terug mailen.

Via de social media icoontjes bovenin mijn sidebar kan je ook zo op de hoogte blijven van mijn leven. Wil je geen updates van mijn blog missen? Volg me dan via Bloglovin’ of abonneer je op mijn blog via e-mail (dit kan onder het kopje ‘E-mail’ in het menu aan de zijkant).

Write something worth reading or do something worth writing

Hi there! Leuk dat je mijn blog gevonden hebt. Ik ben Hester (21), studente Neerlandistiek aan de Universiteit Utrecht met een grote passie voor schrijven. Ik deel hier vanalles wat mij persoonlijk raakt of bezighoudt.

  • Mail
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Bloglovin\'
Archief
currently listening
cookies & avg

Mijn site maakt gebruik van cookies. De persoonsgegevens die je invult als je een reactie achterlaat, blijven geheim en gebruik ik niet voor andere doeleinden.