Lunas, 5-8 augustus 2020

Cliffhanger van de maand, dit tweede deel. Tip: ga geen master doen en leef ook vooral niet in tijden van een pandemie waarbij je over elke broodnodige vorm van ontspanning drie keer moet nadenken en reorganiseren. Inmiddels is het vaarwater iets rustiger maar het weer des te herfstiger, dus ik moet zeggen dat vakantiefoto’s nog steeds een welkome afwisseling zijn. Nu veel dingen toch weer richting online gaan en borrels en feestjes opnieuw heel ver weg lijken vraag ik me af en toe (maar vooral bij het editten van deze foto’s) af hoe het zou zijn om gewoon een tijdje Neerlandistiek te studeren vanuit Zuid-Frankrijk, om elke ochtend wandelend stokbrood te halen en elke avond een rondje te rijden met de ondergaande zon. Niet iets wat op de planning staat om te realiseren, maar een beetje hoop (en verbeelding) doet leven.

Op de foto’s: restaurant Château de Lunas (van een Nederlandse eigenaar!) / Lac du Salagou / Toms miata, ook het vermelden waard.

X,
Hester

Ook leuk om te lezen:

4 reacties op Lunas, South of France, pt. II

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Write something worth reading or do something worth writing

Hi there! Leuk dat je mijn blog gevonden hebt. Ik ben Hester (22), net afgestudeerd in de Neerlandistiek en na al die jaren nog steeds bloggend over van alles wat mij persoonlijk raakt of bezighoudt.

volgen
  • Twitter
  • Mail
  • Feedly
  • Instagram
  • Bloglovin\'

Follow

Archief
Recente reacties
currently listening
abonneer via e-mail

Vul hieronder je mailadres in om een mailtje te ontvangen als ik een nieuwe blogpost heb gepubliceerd.

cookies & avg

Mijn site maakt gebruik van cookies. De persoonsgegevens die je invult als je een reactie achterlaat, blijven geheim en gebruik ik niet voor andere doeleinden.

currently reading