Lunas, South of France, pt. II

Lunas, 5-8 augustus 2020

Cliffhanger van de maand, dit tweede deel. Tip: ga geen master doen en leef ook vooral niet in tijden van een pandemie waarbij je over elke broodnodige vorm van ontspanning drie keer moet nadenken en reorganiseren. Inmiddels is het vaarwater iets rustiger maar het weer des te herfstiger, dus ik moet zeggen dat vakantiefoto’s nog steeds een welkome afwisseling zijn. Nu veel dingen toch weer richting online gaan en borrels en feestjes opnieuw heel ver weg lijken vraag ik me af en toe (maar vooral bij het editten van deze foto’s) af hoe het zou zijn om gewoon een tijdje Neerlandistiek te studeren vanuit Zuid-Frankrijk, om elke ochtend wandelend stokbrood te halen en elke avond een rondje te rijden met de ondergaande zon. Niet iets wat op de planning staat om te realiseren, maar een beetje hoop (en verbeelding) doet leven.

Op de foto’s: restaurant Château de Lunas (van een Nederlandse eigenaar!) / Lac du Salagou / Toms miata, ook het vermelden waard.

X,
Hester

4 reacties

  1. Op de een of andere manier zijn vaak een aantal foto’s niet beschikbaar als ik je artikel bekijk. De foto’s die ik kan zien zijn geweldig, het ziet er allemaal erg mooi uit! Hier krijg ik toch een vakantie feeling van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *