img_4b066da29b55-1

img_ac2e5ced5519-1

img_4cfb63045ec2-1

Een mini-update van mijn kant, omdat het leven een tikje hectisch is. Na een hele leuke introweek Utrecht vol feestjes, zon, uitgebreide ontbijtjes en fietsen zit ik nu (maandag 5:20) in de auto op weg naar een weekje ontgroening voor mijn studentenvereniging. Van mij horen jullie de komende week dus (opnieuw) echt helemaal niets. Vakantie on another level, zeg maar.

Tot volgende week!

Liefs, Hester

Ook leuk om te lezen:

5 reacties op Heel even Utrecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Write something worth reading or do something worth writing

Hi there! Leuk dat je mijn blog gevonden hebt. Ik ben Hester (21), studente Neerlandistiek aan de Universiteit Utrecht met een grote passie voor schrijven. Ik deel hier vanalles wat mij persoonlijk raakt of bezighoudt.

  • Mail
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Bloglovin\'
Archief
currently listening
cookies & avg

Mijn site maakt gebruik van cookies. De persoonsgegevens die je invult als je een reactie achterlaat, blijven geheim en gebruik ik niet voor andere doeleinden.