IMG_3635b

IMG_3646b

IMG_3637b

IMG_3633b

Een voorbij gegleden vrijdagmiddag, slordige eyeliner, zon van de zijkant. Soms heb zelfs ik er even niets over te zeggen en ben ik alleen maar heel blij met een camera die mijn werkelijkheid in beelden om kan zetten, pure beelden.

xxx

Ook leuk om te lezen:

14 reacties op Op de gevoelige plaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Write something worth reading or do something worth writing

Hi there! Leuk dat je mijn blog gevonden hebt. Ik ben Hester (21), studente Neerlandistiek aan de Universiteit Utrecht met een grote passie voor schrijven. Ik deel hier vanalles wat mij persoonlijk raakt of bezighoudt.

  • Mail
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Bloglovin\'
Archief
currently listening
cookies & avg

Mijn site maakt gebruik van cookies. De persoonsgegevens die je invult als je een reactie achterlaat, blijven geheim en gebruik ik niet voor andere doeleinden.