Fresh cold new

Excuus voor deze enigszins lange periode van détente. Ik voel me gelukkig alsnog allesbehalve een slechte blogger omdat ik vind dat er geen goed of fout is op het gebied van de kwantiteit van je eigen blog, maar ik moet wel zeggen dat het hier net iets te rustig was. Een gebrek aan beeldmateriaal en soms ook concrete onderwerpen leidt al snel tot een dagje meer radiostilte dan normaal waardoor ik vervolgens denk ‘oké, nu kan ik net zo goed een klein blogpauzetje inlassen, ik ben toch al half op weg’ en de drempel uiteindelijk veel te hoog leg voor het volgende artikel omdat dat dan wel perfect moet zijn, als ik dan weer eens iets online zet. Deze keer maakte ik me vooral veel te druk over het geheel van mijn homepage wat betreft foto’s, maar gelukkig realiseerde ik me een dag later dat onderstaande foto’s gewoon te mooi zijn om pas later te publiceren of zelfs helemaal niet meer te delen (van uitstel komt immers afstel).

Ik maakte ze op woensdagochtend, toen ik tien minuutjes eerder van huis vertrok met mijn camera in mijn tas met het idee om even een pitstop te maken langs de kant van de weg. Hoewel ik het veel makkelijker vond om gewoon in één keer door te fietsen naar school heb ik mezelf toch zover gekregen even af te stappen en daar was ik uiteindelijk zeer blij mee, want dit is typisch zoiets waar je normaliter veel te snel aan voorbijgaat. Vorig jaar maakte ik eind januari ook een hoop foto’s van bloemen en planten onder een laagje rijp, maar dan op een veel minder zonnige dag en al helemaal niet in de ochtend; deze foto’s bevatten die beide ingrediënten wel en juist dat aarzelend zonnige begin vat afgelopen week goed samen. Het voorjaar leek namelijk verrassend dichtbij toen ik met Fleur dingen regelde voor de Grote Avond-editie van het Spuigat die er alweer aankomt, toen ik mijn kat op de vloer in een streep van zon tegenkwam, toen ik een streepjesshirtje droeg dat afgelopen lente favoriet was. Februari beleefde z’n perfecte koude maar heldere dagen en ik denk nog steeds niet dat iets me meer levensvreugde schenkt dan dat.

IMG_3030b

IMG_3052b

IMG_3045b

IMG_3038b

IMG_3050b

IMG_3031b

IMG_3025b

IMG_3032c

Alles glittert onder het regime van de zon en de vrieskou.

xxx

12 reacties

  1. Mooie foto’s zeg, kan er zelf ook altijd van genieten als ik het toch eenmaal heb gedaan ook al kost het in eerste instantie wat meer moeite om het ook echt te doen. Erg goed dat je niet te veel waarde hecht aan de afwezigheid even, mij jaag je er niet weg mee ;)

    1. Haha, gelukkig! Er gaan altijd wel een paar volgers af als ik even niets post maar dat snap ik eigenlijk nooit zo goed; als je het erg vindt dat iemand niets online zet, lijkt het mij juist dat je genoeg waarde aan iemands blog hecht om ‘m te volgen. Maar goed, ook op Bloglovin’ zijn wel wat robots actief, dus het is niet echt een ding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *