Het was ergens onder een saaie geschiedenisles dat Veerle me appte of Julia en zij Fleur voor haar verjaardag een fotoshoot bij mij cadeau konden doen. Ik reageerde gelijk vrij enthousiast met een ‘ja sure!’, want ondertussen weet ik dat drie vriendinnen die weinig moeite hebben met je camera en toch altijd wel lachen en praten standaard leuke plaatjes opleveren. De locatie was ook al snel geregeld, want Fleur is nogal Rotterdamgek (dus niet roepen dat de Erasmusbrug onorigineel is, het was met opzet) (en al ZEKER niet De Zwaan en de Erasmusbrug door elkaar halen want dat vind ik zelfs ik erg). Ik heb vooral bergen met foto’s geschoten en zij vooral veel gelachen en geknuffeld en gepraat en dat is eigenlijk hoe ik het het liefste zie. Soms is het een beetje onhandig omdat de kans super groot is dat iemand met een mond half in een woord verwikkeld op de foto staat terwijl de andere twee er absolutely flawless uitzien, maar over het algemeen is het wel het meest oprecht en ik vind het dan ook heerlijk om te merken hoe er honderdduizend inside jokes zijn en zo’n vriendschap de wereld weer een stukje mooier maakt. Natuurlijk zie ik zelf ook nog van alles dat beter kan aan mijn foto’s, maar ik moet zeggen dat ik over het algemeen gewoon wel blij word als ik door de ‘V5Angels’ (zoals ze zichzelf gedoopt hebben)-map scroll op mijn laptop en daarom wilde ik jullie wat goede vibes op de zaterdag ook niet onthouden. Love a little more & laugh a little harder. 

 photo IMG_9772b_zpsxbieyb0k.jpg

 photo IMG_9784b_zpsc2wz73ie.jpg

IMG_9779b

 photo IMG_9687c_zpsqvyucsdw.jpg

 photo IMG_9729b_zps65y5ghcl.jpg

 photo IMG_9735b_zpskwjwk9er.jpg

 photo IMG_9739b_zpsaoahl42d.jpg

 photo IMG_9740b_zpsqaq6jkst.jpg

 photo IMG_9743b_zpsmqpnv747.jpg

 photo Naamloos 1b_zpsnan9hodf.png

 photo IMG_9763b_zpsnkrbkenx.jpg

 photo Naamloos 6b_zps2rw42z9n.png

 photo IMG_9809b_zpsvawy33xr.jpg

 photo IMG_9795b_zpsqgxyod1c.jpg

 photo IMG_9854c_zpsqijzxm1h.jpg

 photo IMG_9862b_zpsqxpkylfz.jpg

 photo IMG_9864b_zpsne56zsgb.jpg

 photo Naamloos 7_zpsk2wgibi0.png

 photo IMG_9872b_zps4g568aff.jpg

 photo IMG_9894b_zpset4wozaa.jpg

 photo IMG_9951c_zpszwo2vl6s.jpg

 photo Naamloos 2b_zpsn4pgqa6n.png

 photo Naamloos 3b_zpse8f12zal.png

 photo Naamloos 4b_zpsyhrbmhsx.png

 photo IMG_0061b_zpsurom08a2.jpg

 photo Naamloos 8_zps2hya1ieb.png

 photo IMG_0088b_zps1idjdgml.jpg(ik denk dat dit het punt was waarop besproken werd dat er behoefte was aan Chili Chickens) 

 photo IMG_0100b_zpsqpp7zptp.jpg

Ik heb dit weekend toevallig volledig vrijgehouden van activiteiten en dus niets gepland met vrienden, maar als je tijd over hebt dit weekend zou ik wel willen zeggen: spreek wat af, bel iemand, laat het voorrecht van vriendschappen in elk geval niet onbenut. Ik denk dat er geen grotere bron van joy is in mijn leven dan het ongeorganiseerde zooitje aan vrienden en vriendinnen waar ik me sowieso van maandag tot en met vrijdag mee omring en het liefst nog vaker en ik hoop oprecht dat dat ook voor jou geldt. Friends are so much fun. 

(O ja en als je denkt joe ik vind je fotografie fijn en ik wil dit ook graag (of ik wil een fotoshoot in m’n eentje of whatever) én je woont ergens rondom Rotterdam dan mag je altijd gebruik maken van mijn contactformulier of ergens een reactie achterlaten!)

Ook leuk om te lezen:

11 reacties op Laugh (a little harder)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hester
Write something worth reading or do something worth writing

Hi there! Leuk dat je mijn blog gevonden hebt. Ik ben Hester (20), studente Nederlands aan de Universiteit Utrecht met een grote passie voor schrijven. Ik deel hier vanalles wat mij persoonlijk raakt of bezighoudt.

volgen

Follow

Je kunt me via deze link ook volgen op feedly, een nog veel fijner en over-zichtelijker medium dan Bloglovin’. Tip van yours truly! X

Archief
Social media
  • Bloglovin
  • Mail
  • Instagram
currently listening
cookies & avg

Mijn site maakt gebruik van cookies. De persoonsgegevens die je invult als je een reactie achterlaat, blijven geheim en gebruik ik niet voor andere doeleinden.