Laugh (a little harder)

Het was ergens onder een saaie geschiedenisles dat Veerle me appte of Julia en zij Fleur voor haar verjaardag een fotoshoot bij mij cadeau konden doen. Ik reageerde gelijk vrij enthousiast met een ‘ja sure!’, want ondertussen weet ik dat drie vriendinnen die weinig moeite hebben met je camera en toch altijd wel lachen en praten standaard leuke plaatjes opleveren. De locatie was ook al snel geregeld, want Fleur is nogal Rotterdamgek (dus niet roepen dat de Erasmusbrug onorigineel is, het was met opzet) (en al ZEKER niet De Zwaan en de Erasmusbrug door elkaar halen want dat vind ik zelfs ik erg). Ik heb vooral bergen met foto’s geschoten en zij vooral veel gelachen en geknuffeld en gepraat en dat is eigenlijk hoe ik het het liefste zie. Soms is het een beetje onhandig omdat de kans super groot is dat iemand met een mond half in een woord verwikkeld op de foto staat terwijl de andere twee er absolutely flawless uitzien, maar over het algemeen is het wel het meest oprecht en ik vind het dan ook heerlijk om te merken hoe er honderdduizend inside jokes zijn en zo’n vriendschap de wereld weer een stukje mooier maakt. Natuurlijk zie ik zelf ook nog van alles dat beter kan aan mijn foto’s, maar ik moet zeggen dat ik over het algemeen gewoon wel blij word als ik door de ‘V5Angels’ (zoals ze zichzelf gedoopt hebben)-map scroll op mijn laptop en daarom wilde ik jullie wat goede vibes op de zaterdag ook niet onthouden. Love a little more & laugh a little harder. 

Ik heb dit weekend toevallig volledig vrijgehouden van activiteiten en dus niets gepland met vrienden, maar als je tijd over hebt dit weekend zou ik wel willen zeggen: spreek wat af, bel iemand, laat het voorrecht van vriendschappen in elk geval niet onbenut. Ik denk dat er geen grotere bron van joy is in mijn leven dan het ongeorganiseerde zooitje aan vrienden en vriendinnen waar ik me sowieso van maandag tot en met vrijdag mee omring en het liefst nog vaker en ik hoop oprecht dat dat ook voor jou geldt. Friends are so much fun. 

(O ja en als je denkt joe ik vind je fotografie fijn en ik wil dit ook graag (of ik wil een fotoshoot in m’n eentje of whatever) én je woont ergens rondom Rotterdam dan mag je altijd gebruik maken van mijn contactformulier of ergens een reactie achterlaten!)

11 reacties

  1. Prachtige foto’s en deze stad heeft de mooiste plekken om foto’s te maken.
    Leuke en gezellige meiden ;-)
    Wat een goed idee om zoveel lol met z’n allen te hebben.

    Xoxo

  2. Dit is echt een vriendinnenshoot zoals ‘ie hoort te zijn: vooral heel vrolijk. Ik krijg er tenminste helemaal een blij gevoel van! :) En oh die chili-chickensfoto, geweldig. Fijn weekend!
    X Emma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *