Photography: sweet sixteen

Goed, ik zei gisteren al dat dat niet het laatste was wat jullie over mijn verjaardag zouden lezen en vandaag maak ik die belofte waar. Ik heb ondertussen geleerd dat als ik denk ‘oh, dat deel ik later wel’ het er uiteindelijk helemaal nooit meer van komt en dat zou zonde zijn, want zeker op deze grauwe maandag zijn wat zonnige foto’s altijd welkom (toen scheen de zon namelijk nog ja…). Een groot voordeel van jarig zijn is dat iedereen voor de verandering op je wacht als je foto’s maakt, dus daar heb ik even gebruik van gemaakt toen de taart werd aangesneden en van onze verbouwde garage kon ik moeilijk géén foto’s maken na het werk dat erin zat, haha. Bovendien werd ik stiekem gewoon heel blij van die gekleurde LED-lampjes, de lampjes en de slingers. Ik geniet nog even na van een fijn (Hemelvaarts)weekend!

18 reacties

  1. Ziet er heel gezellig uit zo! Maarre nu wel even de info over jezelf aan de rechterkant veranderen he? Je bent nu echt geen 15 meer. ;-)

  2. Ahh wat ziet dat er gezellig uit zeg! Die lampjes zijn zo vrolijk<3 En van de taart begin ik spontaan honger te krijgen haha..
    X Emma

  3. Nog van harte gefeliciteerd! Het ziet er echt super gezellig uit! En wat ziet het er allemaal heerlijk uit! En ik herken helemaal wat je zegt.. ooit = nooit :) .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *