Short story: er is niets

17 reacties

  1. Ge-wel-dig, echt alles aan het verhaal is prachtig. Je maakt me wel erg nieuwsgierig haha, wat waarschijnlijk ook de bedoeling is. ;) Vind je het leuker om korte verhalen zoals dit te schrijven of een lang verhaal voor een boek? (Of allebei, haha.)
    X Emma

    1. Neuh, liever dit soort korte verhalen. Vroeger begon ik altijd aan ‘boeken’ maar dat is veel lastiger omdat je een hele verhaallijn moet uitwerken en dan nog de spanning erin moet houden en ervoor moet zorgen dat alles klopt en in elkaar past enzo. Tenminste, dat lijkt mij heel lastig, haha. Short stories vind ik nu veel fijner omdat er vaak veel meer gevoel in zit (een heel boek zo gedetailleerd en aan de andere kant vaag leest écht niet prettig) en dat vind ik het fijnste van schrijven, je gevoel erin kwijt kunnen. Maar misschien als ik dit vol blijf houden, mijn schrijfstijl wat ontwikkel en op een gegeven moment een nieuwe uitdaging wil, dat ik me dan ooit aan een langer verhaal waag :) (en dan ben je uiteraard een van de eersten die het hoort!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *