Ruim een week na terugkomst is het toch echt wel de hoogste tijd om de foto’s te delen, bedacht ik me. Het editten en uitzoeken van grijze luchten en besneeuwde bermen is alleen wat minder aantrekkelijk als je beneden zit met de achterdeur op een kiertje omdat het simpelweg zúlk lekker weer is, maar goed, haha. Mijn camera heb ik maar niet meegenomen naar het zwembad of naar de sauna (ja, daar ben ik ook nog in geweest! Heel chill) en verstandiger wijs ook op tafel laten liggen als we allemaal onderuitgezakt op de bank een film keken, maar toen we langs de Moezel reden en Idar-Oberstein (de edelstenenstad) bezochten stond ‘ie constant aan. We hebben wel meer van de omgeving gezien (bijvoorbeeld Luxemburg), maar ehhh als de zon niet schijnt is dat gewoon allemaal net een stukje minder fotogeniek helaas. Ik heb wel ontdekt dat ik de bijrijdersstoel (nog) vaker ga opeisen want ‘wegfoto’s’ zijn echt onwijs leuk om te maken, iets met een instant wanderlustgevoel. Verder ben ik toch echt blij dat ik niet in zo’n gat woon, ik heb me op zo’n uitzichtpunt meerdere malen afgevraagd hoe slecht je bereik daar wel niet moet zijn en hoeveel jaar de mode achter zou lopen. Denk dat ik toch echt een stadsmeisje ben – of in elk geval een Nederlander. Maar goed, op naar de foto’s! Dat zijn er veel, maar ik vind ze niet bijzonder genoeg voor twee artikelen en het is toch zondag, dus als het goed is hebben jullie alle tijd. En anders niet.

Een sfeerimpressie van mijn voorjaarsvakantie in Duitsland, here we go!

 photo blog 2_zpsqv1ncyd8.jpg

 photo blog 3_zpsvbkhtbpj.jpg

 photo blog 4_zpsd97cc4xq.jpg

 photo blog 5_zpswdq6lfwx.png

 photo blog 5_zpseu8pnaya.jpg

 photo blog 6_zpsjadf7ki8.jpg

 photo blog 6_zpsjxhdkxgf.png

 photo blog 7_zpsmhubxylv.jpg

 photo blog 8_zpsmlmgb52k.jpg

 photo blog 11_zpsgiesrfho.jpg

 photo blog 12_zpsxoai25jl.jpg

 photo blog 13_zpsq7hluxmc.jpg

 photo blog 14_zpskpbkhnk5.jpg

 photo blog 15_zpsxuoz3lal.jpg

 photo blog 16_zps2ypgd0vd.jpg

 photo blog 17_zpseuvrgyoe.jpg

 photo blog_zpssfranhbp.jpg

 photo blog 35_zpsb3lmynpm.jpg

 photo blog 18_zps4f8uliip.jpg

 photo blog 19_zpspvmbo84p.jpg

 photo blog 4_zps6hbvlspq.png

 photo blog 20_zpsko5brwdq.jpg

 photo blog 21_zps3dnghfmr.jpg

 photo blog 22_zpsun5svclh.jpg

 photo blog 23_zpstyfsynon.jpg

 photo blog 24_zpsa7mpkydi.jpg

 photo blog 2_zpszusvuyaj.png

 photo blog 33_zpszmtbbwnt.jpg

 photo blog 25_zps3kkysed3.jpg

 photo blog 26_zpsapwf76py.jpg

 photo blog 27_zpsgi0hjpbr.jpg

 photo blog 28_zpsscklqssv.jpg

 photo blog 1_zpsasp5rzop.png

 photo blog 34_zpscakxgv1e.jpg

 photo blog 32_zpst2hj8pt4.jpg

 photo blog 10_zpsisvxkm6d.jpg

 photo blog 3_zps9weh3whb.png

 photo blog 30_zpssyt1h5es.jpg

 photo blog 29_zpsf4dvy95q.jpg

 photo blog 31_zpslcztdk3k.jpg

 photo blog 9_zpsz4aa3gbo.jpg

Heb je een favoriete foto? En waar ga jij het liefst op vakantie?

Ook leuk om te lezen:

21 reacties op Photography: Germany’s gemstones, roads & nature

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hester
Write something worth reading or do something worth writing

Hi there! Leuk dat je mijn blog gevonden hebt. Ik ben Hester (20), studente Nederlands aan de Universiteit Utrecht met een grote passie voor schrijven. Ik deel hier vanalles wat mij persoonlijk raakt of bezighoudt.

volgen

Follow

Je kunt me via deze link ook volgen op feedly, een nog veel fijner en over-zichtelijker medium dan Bloglovin’. Tip van yours truly! X

Archief
Social media
  • Bloglovin
  • Mail
  • Instagram
currently listening
cookies & avg

Mijn site maakt gebruik van cookies. De persoonsgegevens die je invult als je een reactie achterlaat, blijven geheim en gebruik ik niet voor andere doeleinden.