Photoshoot: every blondie needs a redhead

Lisette kennen jullie misschien nog wel van deze shoot. Blijkbaar was het goed bevallen, want twee weken terug stond ze weer voor mijn camera – en deze keer niet alleen, maar met Iris! Met z’n drieën hebben we op een winderige maandag een rondje door Rotterdam stad gemaakt, op zoek naar de leukste locaties (want twee beste vriendinnen in een sereen bos fotograferen vind ik dus echt not done). Die wind was af en toe best irritant als je twee meiden met lang haar fotografeert en zelf bovendien ook nog haar hebt dat constant voor je zoeker waait, vooral als je je modellen zo neerzet dat de wind van voren komt en jij precies tegenover ze zit/staat, maar ergens vind ik het effect ook wel weer leuk. Het rode haar van Iris mag namelijk ook wel wat extra aandacht trekken, want aaaah wat is dat mooi! Niet natuurlijk, maar het staat haar wel echt prachtig vind ik.

Uiteindelijk hebben we een heel gezellige dag gehad en met de foto’s ben ik ook tevreden. Mijn diafragma had ik iets omhoog mogen gooien omdat twee personen nooit helemaal op dezelfde lijn staan, maarrrr over het algemeen zijn het heel leuke en spontane foto’s geworden die ik jullie eigenlijk niet wilde onthouden. Ik word er namelijk nog elke keer blij van als ik ze bekijk!

En – krijgen jullie ook een positieve vibe van deze foto’s or is it just me?

PS: Toevallig is een van mijn beste vriendinnen vandaag jarig. Happy birthday to you Bren!

23 reacties

  1. Heel, heel mooi de fotoserie. Ze kunnen zo meedoen in een modellen wedstrijd! De plaatsen waar de foto’s gemaakt zijn, zijn ook heel origineel. Klasse.

  2. Heerlijke spontane foto’s en mooie locaties! Grappig dat ze dezelfde jas hebben trouwens! En dat rode haar is geverfd? Dat zou je niet zeggen het staat haar prachtig!

  3. Die spontane foto’s waarop ze heel hard lachen zijn zó leuk! Vooral die bij de metro waar Lisette haar hoofd in haar nek heeft van het lachen, en de laatste twee foto’s. Dat spontane heb je prachtig vastgelegd!
    En ik hou van rood haar <3 (vooral bij vrouwen, haha)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *