Op een aantal sneeuwvlokjes met kerst (correctie, na kerst) na was het nog niet echt winter-winter in Nederland. Geen weer voor mutsen, sjalen, snowboots en dikke handschoenen althans – en dat terwijl ik toch best een koukleum ben/was. Ik was eigenlijk dus al vergeten hoe het voelt als het ‘écht koud’ is en daar kwam ik vorige week toch weer even achter, toen de temperaturen daalden richting nulpunt en het flink waaide. Eerlijk gezegd vind ik mijn fietstochtjes toch een stuk leuker als ik niet vernikkel van de kou, dus ik ben blij dat we er inmiddels weer een paar graadjes bij hebben gesmokkeld, maar mijn hart maakte alsnog even een sprongetje toen ik vorige week vrijdag langs de struiken in mijn straat fietste. Overal lag een laagje rijp (thanks voor het woord nicht, ik wilde het eerst ijzel noemen) op en dat maakte het geheel sprookjesachtig genoeg om nadat ik thuis was gelijk weer naar buiten te gaan, maar dan met camera. Eigenlijk doe ik dat altijd gewoon op de gok, niet zo van ‘ik wil goede foto’s schieten!’ of ‘ik wil een blogpost maken van deze fotoserie!’ want als ik verwachtingen stel gaat het standaard mis, maar er zijn toch wel wat leiuke plaatjes uit komen rollen die ik graag met jullie deel. Lekker winters, en zo door mijn zoeker bekeken moet ik toegeven dat ik zelfs dát seizoen meer begin te waarderen. (en eigenlijk heb ik nog steeds bijna alleen maar bloemen op de foto gezet maar blijkbaar zijn die er ook gewoon in de winter, nooit geweten)

Genoot jij van het tijdelijk winterse weer, of vind je het helemaal niets? En wat is je favvv foto?

PS: Niet over chroma beginnen. Photoshop is on its way (en zal worden gebruikt voor dit op Flickr belandt).

Ook leuk om te lezen:

12 reacties op Photography: winter kicked in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hester
Write something worth reading or do something worth writing

Hi there! Leuk dat je mijn blog gevonden hebt. Ik ben Hester (21), studente Nederlands aan de Universiteit Utrecht met een grote passie voor schrijven. Ik deel hier vanalles wat mij persoonlijk raakt of bezighoudt.

volgen

Follow

Je kunt me via deze link ook volgen op feedly, een nog veel fijner en over-zichtelijker medium dan Bloglovin’. Tip van yours truly! X

Archief
Social media
  • Bloglovin
  • Mail
  • Instagram
currently listening
cookies & avg

Mijn site maakt gebruik van cookies. De persoonsgegevens die je invult als je een reactie achterlaat, blijven geheim en gebruik ik niet voor andere doeleinden.