Donderdag 11/12/2014 in snapshots

Voor een blogger die bezig is met fotografie en haar foto’s voor artikelen elke keer weer zo goed mogelijk wil maken zijn iPhonefoto’s echt pijnlijk om naar te kijken. In elk geval, dat heb ik wel een beetje. Vandaar dat ik vaak gewoon een paar spiegelreflexfoto’s met daaronder een paar alinea’s tekst plaats als ik een update over mijn daily life wil doen, maar soms is het ook wel leuk juist die echte (en lelijke) ‘snapshots’ te laten zien en jullie eens een dagje ‘mee te nemen’ in mijn leven. Gisteren vond ik het daar wel weer tijd voor, dus hierbij 11 december 2014 in snapshots!

 photo 1_zps7a5bde81.jpg

Ugh goedemorgen, het is nu voor de zoveelste keer op rij gewoon TE VROEG.

Goed, half acht klinkt voor sommigen misschien als een paradijs, maar bedenk je dan even dat mijn wekker een kwartier voorloopt (don’t ask, just don’t), ik hier al tien minuten wakker was en ik er de vorige avond om 00:00 in lag. Ja, dat doe ik zelf, maar dat betekent niet dat het niet moeilijk wakker worden is.

Standaard ontbijt met mijn zus en moeder.

Achter de schermen bij het kiezen van een outfit, hahaha misschien had ik ook een beetje een ochtendhumeur vanmorgen. Mijn bed verschoon ik trouwens altijd op donderdag, vandaar het gebrek aan een dekbed.

 photo 4_zpsc7e79e0e.jpg

Gelukkig ben ik echt nooooit laat (mijn lessen beginnen om 8:45), ahum. Als er nog meldingen van 45 minuten geleden op mijn toegangsscherm staan dan betekent dat dat ik wel heel veel haast had.

Eén ding scheelt: ik hoef niet door de regen te fietsen! Mijn zus moet uit school ergens heen met de auto en gaat dus ook met de auto naar school, dan rij ik graag mee. Mijn vader, zus en ik gaan tegelijkertijd weg, haha.

 photo 3_zpsfb1a7fb9.jpg

Met dit slechte weer is drukte op de weg helaas niet te vermijden en vooral dit kruispunt is echt verschrikkelijk. Wat moet je toch een ongelooflijke portie geduld hebben in het verkeer… Maar we zijn alsnog op tijd!

Na twee uurtjes gym en een pauze heb ik een lesje Latijn en maatschappijwetenschappen.

 photo 5_zps615e7e9a.jpg

Daarna weer een halfuurtje pauze en een tussenuur. Ik app een foto van mijn oorlogswond door naar mijn moeder, we moesten namelijk judo-en met gym (hoe verzinnen ze het) en nu is mijn hele ringvingernagel ingescheurd tot in het roze. Beetje lullig om aan je gymleraar een pleister te vragen voor je ingescheurde nagel, maar het bloedde en deed ook echt pijn dus daar heb ik me toch maar overheen gezet.

Mmmmmaaatschappijleeeeeeer (en ik blijk dus links conservatief te zijn)

 photo 6_zps7905fa1b.jpg

Tussenuur no. 2, opnieuw een poging tot het lezen van mijn Engelse boek waar echt niets aan is. Deze keer kom ik wat minder ver omdat er een vriend naast me komt zitten met hetzelfde boek en bovendien dezelfde mening over dat boek. Iemand ervaring met Lord of the Flies?

Inmiddels is het 15:30 en tijd voor mijn laatste uurtje. Als ik de trap af loop, merk ik op hoe mooi de lucht is en ik kan het niet laten even een foto te maken in het lokaal. (“Ohhh is dat voor Instagram???” “Neuh”)

 photo 7_zps1faa0ae4.jpg

Heel inspirerend uitzicht, zo’n blauw scherm en daarnaast een whiteboard met het huiswerk en zonnetjes, wolkjes en engeltjes erop. Het is economie, het is het achtste en we zijn maar met tien mensen…

Deze keer rijd ik met mijn moeder mee naar huis en in de auto eet ik (een deel van) de kaneelzuurstok die ik vandaag op school kocht voor het goede doel.

 photo 8_zpsa9e3a4ed.jpg

We maken even een pitstop bij het winkelcentrum omdat ik een kaart moet kopen. Ik weet ook gelijk waarom ik nooit kaarten verstuur, ik vind het allemaal net niks en ondertussen betaal je er wel flink voor. Ik werd dan wel weer heel blij van de huge kerstboom en kerstversiering overal!

17:00 thuis, tijd om heel even mijn blog te checken.

 photo 10_zpsc1de8e20.jpg

Dit was ongeveer mijn outfit van vandaag trouwens. In het echt net wat meer fabulous.

Een kwartiertje later zit ik al aan mijn avondeten, wat eigenlijk een niet al te bijzondere spaghetti is. Ik eet alleen met mijn moeder omdat de rest nog niet thuis is, dus zoveel maakt het dan niet uit ;)

 photo 11_zps37186f33.jpg

Ok, het werd na al die autoritjes wel weer eens tijd om te bewegen! Ik trek vanaf 18:30 een halfuurtje baantjes en breng nog tien minuten in het Turkse stoombad door. We hadden nu trouwens kerstliedjes, rode verlichting en een kerstboom in het zwembad, leuk toch?

Als ik om 20:00 weer thuis ben trek ik snel even een ander truitje aan, föhn ik mijn haar en doe ik een laagje mascara op.

Ik zou naar catechisatie gaan, maar dat kon plotseling niet doorgaan en omdat Brenda en ik de avond toch al vrij hadden gehouden, kwam ze naar mij toe. Chocolade erbij en verder gewoon heel veel kletsen, supergezellig.

Zij ging om 22:30 weg, daarna heb ik deze plog in elkaar gezet. Het is ondertussen middernacht geweest, ik lig in bed met het geluid van regen op de achtergrond en ik kan maar aan een ding denken: slapen! Maar vandaag was zeker een leuke dag die ik optimaal benut heb, haha. (Alleen mijn ingescheurde nagel doet nog steeds heel veel pijn als ik weer eens ergens achter blijf haken…)

Wat deed jij gisteren? En vind je dit leuk om te zien, of totaal niet?

8 reacties

  1. Leuk om een dagje met je mee te kijken :)
    Ik zit nu heel hard na te denken wat ik gisteren heb gedaan, maar ik kom niet veel verder dan uitslapen, veel lezen, veel te lang post sorteren omdat het superveel was (dat moet ik straks nog bezorgen maar ik hoop stiekem dat het nog droger gaat worden dan nu…) en vacatures zoeken (en ondertussen 1000000 keer social media checken) :)

    1. Gelukkig geen last van gehad, alleen door je haar gaan is erg vervelend als je dus een flinke haak aan je nagel hebt :P Ondertussen is er gewoon een hapje uit mijn nagel haha, groeit vast wel weer aan. (En tot die tijd laat ik het af en toe zien aan vriendinnen omdat het er best wel schokkend uitziet haha, zo ben ik dan ook wel weer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *