Picture it november 2014 #2

Surprise surprise, ik leef nog! De afgelopen week was enorm druk en ik had dus belachelijk weinig tijd voor mijn blog en sowieso voor andere hobby’s/vrije tijd (camera: amper in handen gehad, tv: amper aangehad). Als mensen het excuus ‘geen tijd’ gebruiken roep ik meestal heel hard ‘nee, gewoon geen príoriteit!’ maar deze keer waren het allemaal afspraken en dingen waar ik niet onderuit kwam en zodoende werd ik dus echt een beetje geleefd. Dat betekent niet dat het geen leuke week was, maar ik ben nu wel blij dat het weekend is en ik even adem kan halen. Nieuwsgierig geworden waar ik dan wel niet zo druk mee bezig was?

Zaterdag

 photo 11-november29_zps20358151.jpg

Rode lipstick, mijn camera en de zon blijven toch wel favoriete dingen. Ik kwam laat uit bed, hulde me in mijn oversized zebrasweater, schoot wat foto’s en schreef wat.

 photo 11-november211_zpsa9240a0d.jpg

Daarna was het eigenlijk al avond. Ik voelde me niet zo goed zaterdag, dus kwam er niet zoveel uit mijn vingers. ’s Avonds vierde mijn zus haar verjaardag nog met een paar vriendinnen en mijn moeder kookte dus uitgebreid, roti. Ik hoor altijd van vriendinnen dat ze dat zo enorm lekker vinden maar ik vind het zelf niet veel bijzonderder dan een pizza of wrap haha. Ondanks dat wel lekker hoor.

 photo 11-november212_zps562395d8.jpg

De rest van de avond zat ik dus heel gezellig boven met mijn ouders op de logeerkamer. We keken wat old skool Lachen Om Home Video’s, net zoals vroeger op zaterdagavond. Ik voelde me in de loop van de verdere avond nog slechter en was blij toen ik mijn laptop dicht kon doen na het afmaken van een artikel en eindelijk in bed lag met een aspirine.

Zondag

 photo 11-november213_zps394bd7e5.jpg

We beginnen de dag gewoon weer met een selfie joh, haha. Zondagochtend sliep ik nog maar wat langer uit en besteedde ik voor de lol wat meer tijd aan mijn make-up, blijft een leuke bezigheid als je er de tijd voor hebt/maakt!

 photo 11-november214_zps9f63da50.jpg

Toen ik ’s avonds rond een uurtje of zes van de kerk naar huis fietste, zag ik opeens oranje bomen. Huh? Mijn moeder en ik besloten het bos even in te gaan en het bleek dat het pannenkoekenhuis ernaast een of andere oranje bouwlamp op deze bomen gericht had staan. Heel tof sfeertje, dus daar moet ik nog maar een keer heen met mijn statief en camera! (en iemand om me te vergezellen, want een pikdonker bos is echt creepy)

 photo 11-november215_zps04bcf434.jpg

‘Hoe lelijker het eten, hoe hoger het comfortfood-gehalte’ gaat ook op voor ragout. (Niet bij pizza trouwens en ik heb al veel te lang geen pizza meer op.)

 photo 11-november217_zps1f753ae0.jpg

’s Avonds besloot ik spontaan nog even naar Brenda te gaan en hoewel we elkaar maar een krap uurtje gesproken hebben was dat wel echt heel gezellig. Véél te lang geleden ook, dus we gaan weer even een date plannen. Ik was blij toen ik om 21:00 naar huis fietste en besloot dan ook maar gelijk om de flats met maan ertussen vast te leggen, want daar kan ik stiekem altijd van genieten. Toen ik thuis kwam hadden we nog een avond met mensen uit de wijk die bij ons in de kerk zitten, dus het was pas om 23:00 rustig in huis. Sociaal avondje!

Maandag

 photo 11-november218_zps82d6a46f.jpg

Blauwe lucht, paar wolkjes, groene dennenbonen (or whatever it may be) en temperaturen rond de 10 graden. Zo zie ik de herfst graag, en de buren met zonnepanelen waarschijnlijk ook.

 photo 11-november219_zpsfc667ead.jpg

Na mijn vier uurtjes school werkte ik aan school en aan mijn blog, én herleefde ik mijn jeugd een beetje door gebruik te maken van de trampoline, die nog in de huiskamer stond toen de oppaskindjes net weer weg waren. Dit is officieel “mijn” trampoline trouwens – ik kreeg hem ooit voor mijn verjaardag -, vet grappig. Best een goede work-out eigenlijk.

Dinsdag

 photo 11-november220_zpsf6f3b322.jpg

Again een strakblauwe lucht. Dit was om 12:30, toen ik inderdaad al in de fietsenstalling liep om mijn fiets te pakken en naar huis te gaan. Vijf vwo heeft ook zo z’n voordelen.

 photo 11-november21_zps235481fa.jpg

Bomen, zon, groen, water, herfstblaadjes. <3

 photo 11-november210_zpsa2c2394e.jpg

Ik was lekker even alleen thuis en dat zijn de zeldzame momenten waarop Coco nog wel eens bij me op schoot komt. En hoe… Die kat kan echt niet normaal liggen. Not that I mind (iets met een krulletjesbuik enzo). Ik voelde me eigenlijk nog steeds niet lekker en lag dus wel prima op de bank.

 photo 11-november22_zps988e88be.jpg

Mijn middag vulde ik met oreo’s en schoolwerk, mijn avond met mijn zus, Pringles, foto’s van Lisette en het zingen van kinderliedjes om één van de oppaskindjes weer in slaap te krijgen.

Woensdag

 photo 11-november23_zpse2895deb.jpg

‘Saaiste’ dag ooit: ik zat eerst van 8:50 tot 16:20 op school en na die acht uren les ging ik snel naar huis om te eten, Latijn te maken en me klaar te maken om weer naar school te gaan. Ik heb dat gebouw inderdaad echt te veel gezien die dag haha. De studie- en beroepenavond was in elk geval wel interessant, vooral communicatie- en informatiewetenschappen sprak me erg aan!

Donderdag

 photo 11-november25_zps0d2f9513.jpg

Als je de volgende dag dan weer net zolang weg bent, is het altijd leuk als er bij thuiskomst een pakketje op je ligt te wachten. Bij Annemerel won ik onlangs deze drankjes en ik ben er wel erg benieuwd naar, misschien dat jullie er dus nog wat over online zien verschijnen.

 photo 11-november26_zps6ab031c3.jpg

Na het eten vertrok ik met mijn zus naar het zwembad, zo handig dat zij nu ook gewoon kan rijden! Het zwemmen ging super lekker en deze foto maakte ik even omdat mijn zus heel trots was op de mate van rechtheid waarmee ze de auto geparkeerd had, haha.

 photo 11-november27_zpsaf2eefd1.jpg

Daarna ging ik nog naar cath tot 22:00 en thuis had ik een goed gesprek met mijn moeder en zus. Toen ik om 23:00 op mijn kamer was en eigenlijk super moe was ben ik nog wel begonnen aan een artikel, maar het was heel negatief en ik had helemaal geen zin om dat te publiceren. Daarnaast had ik mijn nachtrust ook meer dan nodig en dus besloot ik om gewoon te gaan slapen. Zodoende kwamen er dus opeens twee dagen achter elkaar geen artikelen online en hoewel ik niet echt de tijd had om er mee bezig te zijn, vond ik het wel een tikje leeg om geen nieuwe reacties te ontvangen en was ik ook echt even ‘uit het bloggerswereldje’. Soms is het echter gewoon even nodig en ik vind het wel chill dat ik de laatste tijd veel makkelijker zulke keuzes maak!

Vrijdag

 photo 11-november28_zps7c824538.jpg

Na het laatste uitputtende dagje inclusief tussenuren en so’s was ik eindelijk thuis… en stond er appeltaart met slagroom klaar. Het goede leven.

 photo 11-november216_zps57a8301f.jpg

Day to night! Ik heb een hekel aan het truitje zelf omdat het nooit goed zit, maar het combineert wel lekker.

 photo 11-november221_zps65e09202.jpg

’s Avonds ging ik namelijk nog naar een concert van mijn zwager (hij speelt euphonium in een orkest). Ik ga naar laaang niet elk concert, maar eens in de zoveel tijd is het wel weer eens leuk! Deze keer werd het toevallig gesponsord door de Rabobank en dat zorgde voor lekkere cupcakes.

Nu is het net na middernacht en ik zet zo meteen Lana Del Rey uit en ga gelijk mijn bed in. De drukte gaat dit weekend en komende week eigenlijk nog wel even door (zes avonden achter elkaar weg is niet echt gezond hè?), maar zaterdag en zondag ben ik in elk geval overdag vrij om mijn dag zelf in te vullen, haha. It’s something!

Viel het je op dat mijn blog twee dagen niet geüpdatet werd? En was jouw afgelopen week ook zo onwijs druk, of was ‘ie om een andere reden bijzonder? XO

5 reacties

 1. Ik heb je artikelen inderdaad wel gemist in mijn Bloglovin’-lijst! Je hoort thuis in mijn vaste blogrondje namelijk ;) (had je vást nog niet door haha) Maar inderdaad: soms is het wel eens nodig en dan is het ook wel lekker!
  Je hebt ’n drukke week gehad, hopelijk heb je komende week weer wat meer tijd voor jezelf en voor je blog.

  Ik ben benieuwd wat je van de Astis-drankjes vindt! Ik heb namelijk ook een pakketje gewonnen, kwam van de week ook binnen en heb er inmiddels eentje geprobeerd. Héél apart, je moet er echt even aan wennen!

 2. Ja het viel mij op. Ik dacht al: waarom ontvang ik geen nieuwe blogpost meer van Hester?
  Soms heb je van die drukke weken. Ik herken dat wel.

 3. Hoi, leuke foto’s!
  Wat goed dat je moeder het roti gerecht zelf had gekookt!
  Had ze de roti plaat (de pannekoek) ook zelf gemaakt?
  Ga je dit weekend naar de nieuwe Primark!
  Die verkoopt zoveel moois.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *