Een héle tijd geleden werd ik door Maaike getagd voor de Create it your way TAG. Eentje waar een gezonde dosis fantasie bij nodig is, en dat Maaike die heeft stond al vast: ze heeft de TAG namelijk zelf ook nog eens verzonnen. Maar ik dacht eerlijk gezegd bij elke vraag tja, wat zou ik daar nou op antwoorden? en besloot toch maar niet voor 15 keer ‘geen idee’ te gaan. Tot ik dit weekend op zoek was naar een leuk idee voor een blogpost en ook nog eens vermeld werd in een artikel van Maaike. Ok, let’s do this! En ik moet zeggen, als je eenmaal bezig bent komt je fantasie vanzelf op gang – wat best wel weer eens leuk is!

1. Als je een geurkaars zou mogen verzinnen, hoe zou die dan ruiken?
Ik denk dat er al wel geurkaarsen zijn die naar vers gemaaid gras ruiken, maar dat vind ik in elk geval erg lekker. Een kamer die naar chocoladecake, appeltaart of een ander zoet baksel ruikt zou ik ook totaal niet erg vinden, of een ‘gezellige’ geur zoals van een kampvuur. Maar dat stinkt ergens ook wel weer, haha. Ik vind mijn bed trouwens ook altijd heel lekker ruiken als ik er net uit kom rollen, maar ik ben bang dat ik dan heel duf word bij het branden van die geurkaars. Lastig, maar ik denk een combinatie van een ‘vertrouwde’ geur, een beetje zoet en ook juist wel fris zodat je er lekker productief van wordt! Lente in een kaars eigenlijk.

2. Als je een kleur nagellak zou produceren, hoe zou die er dan uitzien?
Nagellak, oja! De perfecte aqua-/turkooizenkleur mag wat mij betreft nog wel geproduceerd worden, de bijzondere kleur van een oceaan in een flesje. Of een nagellak die zodra je ‘m opdoet het kleurverloop van een prachtige roze zonsondergang laat zien. Dat lijkt me geweldig, of een nagellak in de perfecte jeanskleur, want dat lijkt ook nog altijd niet te bestaan!

3. Als je een beautyproduct kon maken, waarvoor zou het dan zijn?
Iets voor de perfecte wing, of het perfecte dunne lijntje eyeliner. Dat is nog altijd een beetje mijn zwaktepunt. Of wacht, nog beter: een lipstick die als je je lippen ermee aanraakt er gelijk perfect opzit en ook niet uitloopt, in de lijntjes trekt, afgeeft of slijt!

4. Als je een boek zou mogen uitgeven, waar zou je dan over schrijven?
Ja, dat boek. Dat moet er ooit nog een keer komen, want hóe kicken zou het zijn als ik gewoon een roman van mezelf in de boekwinkel zou zien staan. Wow. Zoals je leest zou ik dus eigenlijk wel een roman willen schrijven; een boek met columns of mindstyle-artikelen (dus meer zo’n ‘zelfhulpboek’) zou ik ook wel eens willen schrijven, maar een fictief boek telt voor mij 100% als boek. Vroeger heb ik veel fictief geschreven en dat waren meestal verhaallijnen gebaseerd op mijn eigen leven en toekomstdromen, echt als uitlaatklep dus. Eén idee is me nog altijd bijgebleven, over een drieling waarvan twee samen zijn opgevoed en eentje apart – zonder dat ze het van elkaar weten. Daar zou ik nu ook nog wel wat mee kunnen denk ik, maar een écht sterk plot lijkt me zo lastig! Ik zou er in elk geval geen superluchtig boek van willen maken, meer een psychologische roman ook, zoals Ann Brashares.

5. Als je een film zou maken, wie zouden daar dan in spelen en waar zou het over gaan?
Ik heb niet echt favoriete acteurs, maar ik ben nog wel steeds verliefd op de Gossip Girl-cast. Zowel de meiden als de jongens. Waarschijnlijk zou ik er daar een aantal van mee laten spelen en het lijkt me supertof om ze dan in het ‘bloggerswereldje’ te laten leven (en dan dus ook echt zoals het in het echt gaat, niet geïdealiseerd). Ik denk eigenlijk dat ik dan een soort chickflick x dramafilm zou maken waarin een onschuldige beautyblogger opeens bedreigd, gestalkt of vermoord wordt ofzo. Niet heel gezellig, maar ik zou wel een beetje willen choqueren – het kan immers gewoon gebeuren – en de film naast een typische meidenvibe wat actie en spanning mee willen geven. Kun je ‘m ook nog met je vriend kijken ;)

6. Als je een winkel mocht beginnen, hoe zou die er dan uitzien en wat zou je verkopen?
Wat denken jullie van een ‘Hester’-winkel? Gewoon in het verlengde van mijn blog. Heel groot hesterly.nl op de gevel en dan een leuk pand waar je mijn favoriete snacks, baksels, drankjes en gerechten kunt eten en drinken, kunt zitten werken (bloggen!), waar mijn favoriete muziek draait, mijn favoriete boeken gewoon in de kast staan om te lezen als je er zit en mijn favoriete make-up- en kledingmerken te koop zijn. Oh, en dan nog een extra ruimte waar mijn favoriete films gedraaid worden, en af en toe wordt er een fotografiecursus of lezing gehouden. Alles ingericht naar mijn smaak met heel grote (zelfgemaakte…?) foto’s aan de muur. Autsj, dit wordt wel echt een overkill aan Hester merk ik nu, haha! Maar een winkel die aansluit op mijn interesses – en waarschijnlijk ook op velen van andere meiden zoals ik – lijkt me dus tof.

7. Als je een robot zou kunnen maken, wat zou die dan kunnen?
Alle huishoudelijke klusjes, want daar heb ik standaard een hekel aan, maar voornamelijk: dingen voor me zoeken. Ik háát het om dingen kwijt te zijn, dus het zou geweldig zijn als die robot perfect zou weten waar alles ligt en het dan binnen één seconde voor me heeft gevonden in plaats van dat het mij een halfuur en heel veel frustraties kost. Of die de bestanden op mijn computer perfect geordend houdt.

8. Als je een app zou mogen ontwikkelen, wat voor app zou het dan zijn?
Een app zoals GoodReads, maar dan voor nagellak. Niet dat ik dat zelf zoveel zou gebruiken, maar ik zou het wel vet leuk vinden als je een community had waarbij je kon aangeven welke nagellak je op hebt, van wanneer tot wanneer, wat je ervan vindt, eventueel met foto’s erbij enzo.

9. Als je zelf een dier zou mogen fokken, hoe zou het eruit zien, waar zou het leven, etc.?
Het zou vooral vet fluffy zijn en dus een kruising tussen een kat, hond, cavia en konijn. En het zou op mijn slaapkamer leven, een echt gezelligheidsdier, haha. Eigenlijk gewoon een kat met een paar aanpassingen ben ik bang (nogal een kattenfan, niets nieuws voor jullie toch?).

10. Als je een superheld zou zijn, hoe zou je er dan uitzien en welke krachten zou je hebben?
Seriously, I don’t know. Ik ben nooit erg into de superhelden en actiefilms geweest. Eerlijk gezegd denk ik dat ik liever onzichtbaar zou zijn en dan wat goeds zou doen voor de wereld. Gewoon een soort ‘reddende engel’ voor mensen zijn als ik zie dat ze praktische hulp, wijze raad of een steuntje in de rug nodig hebben.

11. Als je een schoolvak toe zou mogen voegen, wat zou je daar dan leren?
Fotografie lijkt me heel erg tof (en dan ook écht goede fotografie, geen domme ‘doe maar wat’-cursus), ook omdat het gewoon steeds meer de toekomst wordt. Ik denk dat het nuttig is daar een beetje in thuis te zijn, al zou ik dan wel nog beter mijn best moeten doen om er nog uit te springen, haha. Nee, doe me dan misschien toch maar filosofie. Lijkt me zooo interessant en opnieuw heel erg goed, omdat het je blikveld heel erg verbreedt. Als je het mij vraagt zou de samenleving daar echt op vooruit gaan, als we allemaal eens wat dieper na zouden denken.

12. Als je een ijssmaak zou mogen verzinnen, welke smaak zou dat dan zijn?
Poeh, wat vind ik nou zo lekker dat ik het wel in ijsvorm zou willen hebben? Rozekoekijs lijkt me wel wat, volgens mij is dat er nog niet. Pizza-ijs is misschien nog iets te vooruitstrevend hè? Oh wacht COLA-IJS!! Dat bestaat natuurlijk allang, maar niet als schepijs!

13. Als je een drankje zou kunnen creëren, waar zou dat dan naar smaken?
Poeeeeeh. Hier ben ik slecht in. Ik heb echt geen idee, ik denk iets van fruit ofzo maar… Neh.

14. Als je zelf een Emoji zou mogen maken, hoe zou die er dan uitzien?
Eéntje met één opgetrokken, euh, bovenlip. Als ik iets ‘meh’ vindt dan doe ik dat vaak (zie deze webcamselfie), dus het zou perfect zijn om daar een emoji van te hebben, haha. Of een “huismusemoji” of een emoji die in d’r camera gedoken zit. Trouwens, waarom bestaat er geen laptopemoji? Die moet er sowieso ook komen, want die monitor vind ik zó ouderwets!

15. Als je je eigen droomhuis zou mogen ontwerpen, hoe zou dat er dan uitzien en waar zou het staan?
Het zou vooral groot zijn, haha. Ik hoef geen 14 kamers, maar ik wil dat de kamers die ik heb wel lekker ruim zijn, zodat ik mijn gang kan gaan qua inrichting. Dat zouden waarschijnlijk een paar rustige printjes zijn op de muren en verder veel effen kleuren met foto’s aan de wand of eyecatching meubels, maar eigenlijk weet ik dat helemaal nog niet echt. Ik blijf wel graag in Nederland wonen, het liefste in de Randstad maar dan wel in de buurt van een bos. Oh en bouw er dan ook gelijk een rijbak achter met stallencomplexen en een paar paarden, dan ben ik helemaal blij.

Deze TAG is al aardig goed verspreid onder de bloggers, maar wil jij hem ook nog overnemen: feel free!

Bij welke van deze 15 vragen had jij het eerst een antwoord in je hoofd? En wat is dat antwoord? ;-)

Ook leuk om te lezen:

16 reacties op Create it your way TAG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Write something worth reading or do something worth writing

Hi there! Leuk dat je mijn blog gevonden hebt. Ik ben Hester (23), net afgestudeerd in de Neerlandistiek en na al die jaren nog steeds bloggend over van alles wat mij persoonlijk raakt of bezighoudt.

volgen
  • Twitter
  • Mail
  • Feedly
  • Instagram
  • Bloglovin\'

Follow

Archief
Recente reacties
currently listening
abonneer via e-mail

Vul hieronder je mailadres in om een mailtje te ontvangen als ik een nieuwe blogpost heb gepubliceerd.

cookies & avg

Mijn site maakt gebruik van cookies. De persoonsgegevens die je invult als je een reactie achterlaat, blijven geheim en gebruik ik niet voor andere doeleinden.

currently reading