Oktober? U got to be kidding me. Ik heb deze week een aantal leuke (schoolgerelateerde) dingen gedaan en het was wel een prima weekje. Tijd om jullie er wat uitgebreider over te vertellen!

Zaterdag

 photo 10-oktober2_zps7b8a570c.jpg

Goedemorgen! Ik werd overigens wakker doordat er een bromvlieg (met het nodige lawaai) tussen mijn lamellen vloog. Facepalm.

 photo 10-oktober1_zpsb19355ed.jpg

Bed, laptop en voor een minuutje ook Coco. Die liep gewoon over mijn laptop heen, haha.

De rest van de dag heb ik wat geblogd en ’s avonds aten we uitgebreid vanwege het 20-jarig huwelijk van mijn ouders. Dat legde ik uitgebreid vast en deelde ik maandag hier al met jullie.

Zondag

 photo 10-oktober4_zps5b60f21b.jpg

In het weekend werd ik helaas ook enorm verkouden en dus was zondag niet helemaal mijn dag. Des te meer reden om naast Coco op mijn ouders bed te gaan liggen, want wie wordt daar nou niet blij van?

 photo 10-oktober16_zps8261b079.jpg

Tijdens een halfuurtje Franse zinnetjes leren omdat er verder toch niets zinnigs uit mijn toetsenbord kwam, bracht mijn moeder deze smoothie met aardbei, banaan en sinaasappelsap. Lekkeeer! Daarna voelde ik me gelukkig al wel een stukje beter en ging ik naar de kerk en daarna naar vereniging. Ik zit nu in een totaal andere groep dan vorig jaar, maar dat houdt mij gelukkig nooit zo tegen – ik vind het juist wel weer eens leuk.

Maandag

 photo 10-oktober14_zps3b021a38.jpg

Maandagochtend was een grote grap, ik moest 10:50 beginnen en had mijn wekker netjes om 7:15 zodat ik nog wat dingen kon doen. Omdat ik me toch niet helemaal lekker voelde sliep ik echter nog door na mijn wekker en toen was ik dus pas om 8:41 wakker. Snel alles doen, so Latijn voor die dag leren en naar school! De rest van de dag heb ik me daar voornamelijk mee beziggehouden (denk ik?) en ’s avonds plofte ik na een douche op de bank voor HNTM met cheesecake.

Dinsdag

 photo 10-oktober5_zps9ae56052.jpg

In het kader van je tijd nuttig gebruiken: met Coco op de kamer naast me knuffelen terwijl mijn laptop opstart.

 photo 10-oktober15_zps48a71fe1.jpg

’s Middags leerde ik hard voor Frans met scent chips op mijn kamer, en ik deelde nog een foto van mijn zus en mij in het kader van de broer- en zusdag. Lekker make-uploos, puur natuur :)

 photo 10-oktober6_zpscf600a23.jpg

Daarna ging ik naar Paulien Cornelisse voor haar show Maar Ondertussen. Ik vertelde er al wat meer over in dit lijstje, ik vond ‘m leuk!

Woensdag

 photo 10-oktober7_zpsbd4d8936.jpg

Time for make-up!

 photo 10-oktober8_zps98021993.jpg

Na mijn (steeds maar weer terugkerende) 8:50-tot-16:20-schooldag was het tijd voor uiensoep. Te lang geleden.

 photo 10-oktober10_zps35171ad8.jpg

Daarna ging ik naar de open avond van het eiersorteerbedrijf waar mijn zus en een vriendin van me werken. Leuk om eens te zien, en sowieso handig om eens gezien te hebben voor het geval dat ik ooit zover ben om mijn vrije zaterdagmorgen (van 7:00 tot 15:00) op te offeren ;) Het werk zag er in elk geval leuk en gezellig uit, dus ik vond het ook niet erg om mee te gaan. Al moest ik daarna nog wel een artikel schrijven, oeps, haha.

Donderdag

 photo 10-oktober11_zps6212e498.jpg

Door een vergadering of iets dergelijks waren ongeveer alle leerlingen om 12:30 uit. Er viel in principe maar één uur uit bij mij, maar dat maakt toch het verschil tussen 13:00 en 15:00 thuis. Ik vond satésaus in de koelkast en lunchte zodoende met komkommer, bruin stokbrood en saté.

 photo 10-oktober12_zps4c5a766d.jpg

Ik was ook nog eens alleen thuis, dus kon lekker in de woonkamer zitten, zonder afleiding. Heeeerlijk :)

 photo 10-oktober3_zps82d632d3.jpg

Ik ging onder andere aan de slag met het uittypen van het interview dat ik die dag samen met Fleur a.k.a. mijn medehoofdredactrice hield met een leraar, voor de schoolkrant. Gelijk een sneak peek voor degenen die bij mij op school zitten dus, haha. Goede PR toch?

 photo 10-oktober13_zpsf26b7b98.jpg

Daarna ging ik zwemmen (altijd leuk na een gymles ’s morgens) en naar cath. Om 22:00 was ik thuis, gelukkig stond er toen chips op tafel en zat iedereen op de bank zodat ik ook gelijk neer kon ploffen.

Vrijdag

 photo IMG_6646_zpsd74eb6df.jpg

Dagje school en daarna pizzaaa!

 photo IMG_6648_zpsaabdd675.jpg

Verder ging ik nog even langs de H&M en daarna maakte ik me klaar voor het schoolfeest. Het klinkt heel suf, een ‘schoolfeest’, maar het was op een heel toffe locatie (Maassilo) en het was gewoon een hartstikke vet feestje met leuke mensen.

Ondertussen is het 02:24 en lig ik nog wat na te kletsen met Hannah die gezellig blijft logeren. We zijn beide kapot, dus tijd om te gaan slapen haha. Dit weekend en deze week moet ik eigenlijk veel voor school doen (want laatste week voor de toetsweek) maar ik moet ook nog heel veel andere dingen doen, dus ik ben benieuwd wat er van terecht gaat komen haha. Zolang het maar een leuke week wordt!

XOXO,
Hester

Ook leuk om te lezen:

9 reacties op Picture it oktober 2014 #1

 • Leuke foto’s!
  Ik hoop dat je weer beter bent. Je had een drukke week.
  Gezellig dat er een vriendin kwam logeren. De schoolfeesten zijn altijd zo leuk ;-)

  Xoxo

 • Schoolfeesten vond ik altijd fantastisch! Onze school huurde dan altijd een discotheek af (bij Nijkerk in de buurt, half uurtje rijden vanaf mijn middelbare school) en dan gingen we met bussen daarheen en dan feesten. Superfijne herinneringen aan!
  Ik ben nog nooit in de Maassilo geweest, van buiten ziet het er echt niet uit haha! Is het van binnen wel mooi? :)

  • Ja het was echt een enorm toffe locatie! Je ging eerst met de lift omhoog (lekker brandveilig ook?) en dan had je gewoon één grote zaal met nog een ‘balkon’ aan de zijkanten. Ze hebben ook wel een Facebookpagina met wat foto’s erop, ik vond het leuk gedaan! En hij was inderdaad ook gewoon afgehuurd, wel zo chill (en ook alcoholvrij, dus geen gedoe) :)

 • Leuke foto’s , wat een mooie kat heb je !

 • Leuke week weer! Ik vind het altijd zo lekker om alleen thuis te zijn, haha. Dat schoolfeest ziet er supergezellig uit!
  X Emma

 • Leuke week zeg! Dat schoolfeest klinkt wel heeel tof, dat deden ze bij ons nou nooit haha.

 • Wat een leuke picture it! Vooral die foto’s met Coco vind ik so cute!! En die catrice foundation is echt super fijn he! Ik had eerst altijd die van de HEMA maar ik ben nu helemaal overgestapt op deze van Catrice!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Write something worth reading or do something worth writing

Hi there! Leuk dat je mijn blog gevonden hebt. Ik ben Hester (22), net afgestudeerd in de Neerlandistiek en na al die jaren nog steeds bloggend over van alles wat mij persoonlijk raakt of bezighoudt.

volgen
 • Twitter
 • Mail
 • Feedly
 • Instagram
 • Bloglovin\'

Follow

Archief
currently listening
abonneer via e-mail

Vul hieronder je mailadres in om een mailtje te ontvangen als ik een nieuwe blogpost heb gepubliceerd.

cookies & avg

Mijn site maakt gebruik van cookies. De persoonsgegevens die je invult als je een reactie achterlaat, blijven geheim en gebruik ik niet voor andere doeleinden.