Daar zijn ze dan eindelijk: de foto’s van Lisa! De dinsdag in de herfstvakantie hadden wij een heel gezellige dag mét resultaat. Helaas liet het weer ons een beetje in de steek, want mijn herfstvakantie was afgelopen week en dus was die dinsdag precies die ene stormachtige dag. Omdat we deze dag al een tijdje vast hadden staan besloten we het maar gewoon te proberen en uiteindelijk konden we gelukkig naar buiten tussen de enorme hoosbuien door. Ik vind het sowieso heel erg leuk om mensen te shooten, maar Lisa had nog iets extra’s: na een uurtje in het bos fietsten we naar huis en toverde ze haar herfstlook om in een heftige, kleurrijke en vooral niet-draagbare make-uplook. Ze is onwíjs goed met make-up en ik vond het superleuk om dit eens vast te leggen, is ook weer eens wat anders! Bij het bekijken van de foto’s kwam ik nog heel veel verbeterpuntjes tegen en dingen waar ik absoluut niet tevreden over was (gewoon fototechnisch gezien), maar uiteindelijk zitten er toch wel een paar foto’s tussen waar ik écht blij mee ben. Daarnaast was het superleuk om haar passie voor make-up te combineren met die van mij voor fotografie en ik kan niet zeggen dat ik dagelijks zo’n bijzonder model voor mijn camera heb. Ik zou zeggen: scroll naar beneden om te zien waar ik het over heb!

Ok, ik heb de foto’s inmiddels al zo vaak gezien dat ik er een beetje aan ‘gewend’ ben, maar ik hoor jullie mening heel graag! X

Ook leuk om te lezen:

13 reacties op Photoshoot: artsy-fartsy make-up with Lisa

 • Hester, heb je haar nu zo hard geslagen dat ze bont en blauw ziet?????:)

 • Wat een mooie look en prachtige foto’s!
  De lipstick die het model op de eerste foto op heeft welke kleur en van wat voor merk is dat?

 • Sorry ben het met oma eens… De 1e look is prachtig, de 2e begrijp ik niet zo goed….

  • Hi Yvonne,

   Allereerst dankjewel voor het compliment op de eerste look. Ik begrijp en respecteer je mening volledig, maar ik zou toch de tweede look wat willen uitleggen.
   Één van de dingen die ik zo leuk vind aan makeup is dat het niet alledaags hoeft te zijn. Dragen wat jíj mooi vindt en waar jíj je goed bij voelt, dat is waar het om draait. En natuurlijk, ik zou met deze look normaal gesproken ook niet over straat lopen. Maar het is wel een look die een hele technische kant heeft (het contouren van het gezicht met hardere kleuren normaal, waardoor de botstructuur optisch meer gedefinieerd lijkt bijvoorbeeld) en het is een look die je gewoon normaal gesproken nooit ziet. Het was met deze look niet mijn bedoeling om op safe te spelen, en dat heb ik daarmee ook niet gedaan. Verder is het ook niet een look die je per se moet snappen, het is een leuk met kleur, eentje die wat ongewoon is.
   Dankjewel in ieder geval voor je reactie & het delen van je mening, ik hoop dat het zo wat duidelijker is :)

 • Wat goed! Heel erg leuk dat je met verschillende modellen werkt. Ik vind ze allebei erg goed geslaagd!

 • Wat een mooie make-up! :) Vooral de 1e vind ik echt prachtig!

 • Prachtige foto’s heb je gemaakt!

 • Wat een prachtige foto’s Hester!<3 Hele mooie make-up heeft Lisa op!
  X Emma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Write something worth reading or do something worth writing

Hi there! Leuk dat je mijn blog gevonden hebt. Ik ben Hester (22), net afgestudeerd in de Neerlandistiek en na al die jaren nog steeds bloggend over van alles wat mij persoonlijk raakt of bezighoudt.

volgen
 • Twitter
 • Mail
 • Feedly
 • Instagram
 • Bloglovin\'

Follow

Archief
Recente reacties
currently listening
abonneer via e-mail

Vul hieronder je mailadres in om een mailtje te ontvangen als ik een nieuwe blogpost heb gepubliceerd.

cookies & avg

Mijn site maakt gebruik van cookies. De persoonsgegevens die je invult als je een reactie achterlaat, blijven geheim en gebruik ik niet voor andere doeleinden.

currently reading