Het is WEEKEND! Daar was ik misschien wel een beetje aan toe. Afgelopen week was een typische herfstweek. Ik liep in huis alweer met vesten, sjaals en warme sokken, het was een beetje grauw weer en ik had het DRUK met school. Of nouja, soms kwam er dan thuis alsnog niets uit mijn vingers, maar ik heb wel veel op school gezeten, hard gewerkt in tussenuren en eenmaal thuis had ik eigenlijk ook geen tijd om stil te zitten (al heb ik het wel een beetje gedaan natuurlijk). Dat is voor mij altijd een teken dat de zomer nu echt over is, maar zo erg is dat niet: mijn week was wat minder exciting, maar alsnog leuk!

Zaterdag

 photo 09-september42_zpsb9ed3d43.jpg

Het grootste gedeelte van de dag bracht ik in bed en vooral achter mijn laptop door. Ik word er altijd blij van dat ik dan tussendoor gewoon even met Coco kan knuffelen als ik naar beneden loop voor het een of het ander (al is hij daar inderdaad niet altijd even blij mee, haha).

 photo 09-september43_zpsf8028e58.jpg

Mijn moeder was ’s middags weg en dus werd mijn vader en mij gevraagd voor het eten te zorgen. Er was niet echt wat in huis dus improviseerden we een maaltijd met omelet met ui, champignon en kaas en een cup-a-soupje. Op zaterdag mag dat.

 photo 09-september44_zps417b598e.jpg

Geen idee meer wat ik ’s avonds precies deed, in elk geval hing ik onder andere op de bank voor de tv – of nouja, tablet met Uitzending Gemist. Van Heel Holland Bakt krijg je (culinaire) honger, dus tijd voor bonbons! Deze had iets van framboos erin. Dayummm.

Zondag

 photo 09-september4_zpse1443f88.jpg

Nul foto’s gemaakt. Oeps. Het was in elk geval een typische zondag en dat zijn nou eenmaal niet de meest fotowaardige, maar wel de lekkerste zondagen. Ik denk dat er binnenkort nog wel een lijstje van online komt, maar voor nu moeten jullie het met deze (lelijke) webcamselfie doen die mijn zondag uitbeeldt – want hoe graag ik overdag ook beneden ben, ’s avonds zijn mijn kamer en ik juist de beste combinatie ever.

Maandag

 photo 09-september412_zps326f9c2c.jpg

Jaaa we zijn er weer klaar voor hoor, een nieuwe week! Toch fijn om op maandag pas om 10:50 te beginnen.

 photo 09-september46_zps2f24baf1.jpg

Dit grijze en oninspirerende uitzicht vanuit mijn klaslokaal ontmoedigde me helaas wel een beetje.

 photo 09-september47_zps664ca4a5.jpg

Maar gelukkig zijn er onder maatschappijwetenschappen altijd nog colalolly’s.

 photo 09-september48_zps937a9689.jpg

Thuis was ik opeens overenthousiast bezig met dit artikel, at ik weer eens ‘Hollandse pot’ (alles is lekker met satésaus, dus dan vind ik het niet erg), deed ik wat huiswerk en keek ik HNTM.

Dinsdag

 photo 09-september49_zps6e1fa163.jpg

Wiskunde in mijn tussenuur, zzzzz. Al vind ik het ergens ook wel weer hartstikke leuk, want dit is weer een algebrahoofdstuk (de afgeleide) en als ik dat snap vind ik het oprecht leuk.

 photo 09-september410_zps29a9eeca.jpg

In het lijstje dat ik maandag publiceerde, klaagde ik over mijn gebrek aan pennen. Toen ik dinsdagmiddag mijn kamer binnenkwam zag ik dit op mijn bureau liggen. Mijn moeder is ook gewoon te goed voor deze wereld, haha! Ik moet ze nog even een plekje geven in mijn kamer (ze liggen nu nog steeds op mijn bureau als ‘pennenberg’), maar zo’n voorraad is in elk geval HEEL handig.

 photo 09-september411_zps6dc16c8b.jpg

Het resultaat van een uurtje huiswerk doen. De boeken die ik nodig heb pak ik vanuit mijn tas of kast en als ik er klaar mee ben gooi ik ze altijd gewoon op de grond naast mijn bureau, haha. Werkt nou eenmaal het lekkerste!

Woensdag

 photo 09-september422_zpsfc86c863.jpg

OOTD met mijn veel te fijne vest waar het eindelijk koud genoeg voor was. Oh en ja… mijn sokken matchen heel mooi bij het geheel. Die dingen heb ik weer standaard aan nu het kouder wordt (mijn kamer is de koudste van het huis, dus ik heb er vrij snel last van) en ik schaam me er al niet meer voor, haha.

Ik droeg inderdaad ook weer eens dikke eyeliner. En een sjaal, zo koud had ik het inderdaad. Maar ondanks dat was ik blij, want ik had de langste dag van de week weer gehad en toen om 20:00 zelfs nog de energie om even hard aan de slag te gaan voor school!

 photo 09-september413_zps8d3ebaa3.jpg

Het probleem is namelijk dat ik dan om 16:45 thuis ben – en deze keer zelfs later, want ik wachtte even op school tot de enorme stortbui voorbij was -, eerst even wil zitten, dan bijna ga eten, uitgebreid ga eten, nog even wat voor mezelf wil doen zoals foto’s bewerken of blogs lezen, en dan denk: oja. Ik moet nog wat aan school doen. Ook als ik eerder uit ben gaat dat soms zo, en daar wilde ik even korte metten mee maken, dus ik werkte een uurtje lekker door op mijn bed (ja, dat werkt beter dan aan mijn bureau).

Donderdag

 photo 09-september41_zpsde8592cf.jpg

Kom je net terug op school van een vermoeiende gymles, mag je gelijk weer de les in en verder schrijven aan je betoog voor maatschappijwetenschappen. Gelukkig zijn de lessen wel chill en de opdracht was niet voor een cijfer, dat maakt het een stuk leuker! Ik kwam er later achter dat ik de contaminatie ‘voor opspraak zorgen’ in de inleiding heb gebruikt, niet zo fabulous als je docent de adviseur van de schoolkrant is waar jij hoofdredactrice van bent, maar hey een foutje maken is menselijk. ;) Ik kwam de vorige les niet op het goede woord en was nu vergeten het te verbeteren, haha.

Anyway, na een tussenuur en twee andere lessen kon ik om 14:45 weer naar huis!

 photo 09-september414_zps756d9809.jpg

Mijn poging om vanaf mijn eigen laptop iets te printen mislukte, maar toen ik mijn laptop aansloot en mijn muziek opeens uit deze radio (of eigenlijk de bijbehorende boxen ernaast dus) kwam, was ik alsnog positief verrast. Dat geluid van boxen is toch wel een stuk beter, leuk verjaardagscadeautje! Deze radio op de werkkamer van mijn vader heeft echt iets nostalgisch trouwens.

 photo 09-september415_zpsd442a708.jpg

Maar goed, verder leren voor geschiedenis, dan maar een digitale samenvatting. Dan is het nog steeds even erg.

 photo 09-september416_zps234f1ca5.jpg

Tijd voor healthy quesadilla’s met chilisaus dus!

 photo 09-september421_zps7dbac531.jpg

Nog een outfitje die ik er wel mee door vond kunnen gaan. Hier was mijn make-up er trouwens al af, want ik ging weer zwemmen! Omdat we even geen auto hadden gingen we op de fiets. Die zeven kilometer (totaal) voel je wel na die gymles en een halfuur baantjes trekken, maar die zonsondergang was ZO mooi! Ik baalde dat ik mijn iPhone niet bij me had, de kwaliteit van mijn moeders telefoon is ehhh… crap. Maar ik ga er gewoon nog een keer heen met mijn spiegelreflex :)

Oh en daarna had ik nog catechisatie, om kwart voor tien was ik dus eindelijk weer thuis. Mijn nieuwe donderdagavond!

Vrijdag

 photo 09-september420_zps43b86436.jpg

Ik was eindelijk een keer niet te laat met de kaartverkoop van een concert en dus had ik mijn moeder gevraagd kaarten te kopen voor The Script om 9:00. We hebben staanplaatsen op vrijdag 20 maart AND I’M SO EXCITED! Super tof dat mijn eerste concert van mijn favoriete band is. Ik ga met mijn zus en een vriendin van haar, maar uiteindelijk gaan er echt nog veel meer meiden van mijn klas/school haha. Had ik niet verwacht eigenlijk!

 photo 09-september417_zpsfc2d6196.jpg

Na school fietste ik door naar het treinstation bij mijn school om een vriend op te halen. Voor jullie er van alles van gaan denken (ik ben het natuurlijk niet verplicht jullie nadere uitleg te geven, maar ik vind het zelf gewoon een fijn idee als zoiets gewoon duidelijk is, haha): het is gewoon vriendschappelijk, dus we hebben even een uurtje of twee bijgekletst. Gezellig!

 photo 09-september419_zps5a5f8ba2.jpg

En daarna was het tijd voor CHEESECAKE want mijn lieve, grote zus is voor haar rijbewijs geslaagd! Ik ben stiekem super trots en ik weet dat je dit leest, dus als je eenmaal achttien bent gaan wij lekker toeren ;)

Mijn opa kwam ook nog heel lief even langs, nu is het 23:09 en tijd om richting bed te gaan. Die drukke weken en de herfst laten me niet koud, ik merk echt dat ik mijn slaap nodig heb en (dus) mijn tijd goed moet indelen. Dat gaat soms met vallen en opstaan, maar ik zie het als een uitdaging die ik graag aanga, te beginnen met dit weekend: vooruit bloggen, netjes het nodige huiswerk doen en dan nog tijd overhouden voor andere dingen en die ook echt doen. OK let’s go!

XOXO,
Hester

Ook leuk om te lezen:

14 reacties op Picture it september 2014 #4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Write something worth reading or do something worth writing

Hi there! Leuk dat je mijn blog gevonden hebt. Ik ben Hester (23), net afgestudeerd in de Neerlandistiek en na al die jaren nog steeds bloggend over van alles wat mij persoonlijk raakt of bezighoudt.

volgen
  • Twitter
  • Mail
  • Feedly
  • Instagram
  • Bloglovin\'

Follow

Archief
currently listening
abonneer via e-mail

Vul hieronder je mailadres in om een mailtje te ontvangen als ik een nieuwe blogpost heb gepubliceerd.

cookies & avg

Mijn site maakt gebruik van cookies. De persoonsgegevens die je invult als je een reactie achterlaat, blijven geheim en gebruik ik niet voor andere doeleinden.

currently reading