Hi all! Het is weer weekend en dat betekent tijd voor een artikel over mijn rondzwervingen van de afgelopen week. Die was vooral gevuld met school, bloggen, huiswerk, wat afspraken, veel lekker eten ((chocolade)kruidnoten!!) en andere gezellige en leuke dingen. Kort gezegd een enerverende week waarin ik me niet heb verveeld en in dit artikel zien jullie de high- en lowlights in foto’s, want ik heb er lekker veel gemaakt!

Zaterdag

 photo 2014september22_zpscb934fa3.jpg

Dit is het fijnste van een zaterdagochtend, niet gelijk uit je bed hoeven.

 photo 2014september21_zps74eae7cb.jpg

Maar erg lang bleef ik niet meer liggen, want ik ging met mijn opa en oma mee naar een kattenasiel! Ik kijk niet erg vrolijk maar dat was ik wel want hallo, heel veel katten. Ik had mijn camera nog bij me en had er graag uitgebreid gefotografeerd, maar dat was niet zo handig. Dit kleine witte katje met een groen en een blauw oog vond ik zo schattig! Wij hebben vroeger ook een witte kat gehad, dus daar heb ik nog altijd een zwak voor.

 photo 2014september23_zps25532ceb.jpg

Uiteindelijk is het echter dit lieve poesje geworden! Ik vind haar echt kittenoogjes hebben, maar ze is waarschijnlijk al een jaar of vijf. Ze is gevonden op een dak van een huis en zat al ongeveer een half jaar in de opvang. Ze moest nog gesteriliseerd worden, maar daarna kan ze bij mijn opa en oma gaan wonen!

 photo 2014september25_zps71fb0730.jpg

Thuis schreef ik een artikel en daarna ging ik met mijn vader nog naar Kinderdijk omdat ik had gehoord dat de molens deze week verlicht waren. Ik had ze eigenlijk roze en paars verwacht ofzo en was zo dom om geen statief mee te nemen, dus erg mooi zijn mijn foto’s niet geworden, maar het was in elk geval wel heel erg gezellig. En volgend jaar beter.

Zondag

 photo 2014september24_zps8b9a6185.jpg

Net zoals elke eerste zondag van het ‘school’jaar hadden we na de ochtenddienst weer een lunch in de kerk waarbij iedereen wat mee had genomen. Ik heb altijd een van de volste borden maar kan er dan ook echt heel erg van genieten, haha. Ik dacht trouwens dat dat rondje daarachter een cinnabun was, maar er bleek gehakt in te zitten, haha!

 photo 2014september26_zps05aebb0c.jpg

Verder deed ik niet zoveel en ’s avonds at ik iets waar ik me al de hele dag op verheugd had: homemade tiramisu. OMG. Hij was weer enorm lekker!

Maandag

 photo 2014september27_zps07a098c1.jpg

WhatsAppjes van mijn moeder: “Geniet je nog een beetje van de zon?” “Neuh, zit braaf binnen huiswerk te maken.” Het troosteloze uitzicht van de mediatheek.

 photo 2014september217_zpsaf19756e.jpg

Maar het waren gelukkig maar vier uurtjes school, en daarna ging ik door naar een afspraak bij de fysio. De laatste, zo bleek uiteindelijk! Daar wijd ik dus nog wel een apart artikel aan. De laatste selfie daar en toen op de fiets terug door het geweldig mooie bos – waar de zon ook nog eens supermooi door de bomen heen scheen omdat het heerlijk weer was. Mijn dag kon even niet meer stuk.

 photo 2014september28_zps41392467.jpg

Bij thuiskomst pizzaaa!

 photo 2014september29_zps4ef67408.jpg

’s Avonds deed ik nog wat huiswerk en toen ik bezig was op WRTS kreeg ik opeens een foutmelding en zat ik op een totaal ander account waar ik verder niet mee bekend ben. Ik kon haar lijsten gewoon zien en bewerken en zelfs haar wachtwoord veranderen, haha! Niet gedaan uiteraard en toen ik uit- en weer inlogde zat ik gewoon weer op mijn eigen account.

 photo 2014september210_zps8af6f675.jpg

Daarna mijn laptop wegleggen en op de bank met een dekentje voor Holland’s Next Top Model, heerlijk.

Dinsdag

 photo 2014september211_zpsb80f58b7.jpg

Dat moment dat je naar school moet (om 9:14 zoals je ziet, lekker eerste uurtje vrij!) en nog even een lippenbalsem mee wil nemen. *tilt kussen op* Ik voel me af en toe net zo’n hoarder met geheime verzamelplekjes, haha.

 photo 2014september212_zps2720ade5.jpg

Tussenuur = huiswerk.

 photo 2014september213_zps4cade653.jpg

Gelukkig alsnog een heel chill dagje, 9:40 tot 14:40! Ik was dus vroeg thuis en besloot eerst aan de slag te gaan met…

 photo 2014september215_zps6c2269e4.jpg

… foto’s voor mijn shoplog. Want ja, iets met een artikel voor de volgende dag en schemer die inzet om 19:00. Omdat ik die middag toch de tijd had bombardeerde ik de overloop even met statief, camera, andere lens, kleding, hangers, afstandsbediening et cetera. Nam mijn zus (die haar kamer daar heeft) me niet erg in dank af trouwens – sorry not sorry.

 photo 2014september214_zpsb5ea6053.jpg

Was ik net een middagje met mijn blog bezig, krijg ik opeens zo’n melding. Huh? Gelukkig reageerde mijn host al snel op Twitter en was het probleem (dat bij hun servers lag) ook al snel weer opgelost. Gelukkig maar, zo raar als je opeens je eigen blog niet meer kan besturen, haha!

Vervolgens leerde ik Franswoordjes van het verkeerde hoofdstuk en maakte ik economie, keek ik de Boer Zoekt Vrouw kick off terug en maakte ik mijn artikel af.

Woensdag

 photo 2014september218_zps0676d336.jpg

Ik vind woensdag echt een verschrikkelijke dag. 8:50 tot 16:20 zonder uurtje vrij – erg genoeg om tegenop te zien. Toen ik thuis kwam deed ik dus ook even niet veel meer dan op de bank liggen, met even later een kat op mijn kont. Die foto gooide ik gelijk in een paar WhatsAppgesprekken met bijschriften als ‘normaal maak ik geen foto’s van mijn kont, maar…’ (naar een vriend) en ‘de leukste 2 gezinsleden in één foto!’ (de gezinsgroep). Kan ik dan weer om lachen.

 photo 2014september216_zpsde2f8dbe.jpg

Maar er gaat geen dag voorbij zonder huiswerk natuurlijk. Maatschappijwetenschappen, millenniumdoelen; niet mijn ding.

 photo 2014september220_zps0027f7b6.jpg

Om half twaalf was mijn artikel af en was het tijd om te gaan slapen, het laatste wat ik dan doe is mijn laptop uitzetten. Eens in de zoveel tijd overkomt het me dat dat ding dan nog updates gaat draaien. Ja grrr, ik wil slapen! Dan dump ik ‘m dus altijd maar in de kast onder mijn bed, zodat ik geen last heb van het licht. En nee, die boeken liggen inderdaad niet voor niets helemaal achterin in de kast onder mijn bed, geen hoogstaande literatuur. ;-)

Donderdag

 photo 2014september221_zps3a3808cd.jpg

Toen ik thuiskwam zag ik dit doosje staan. YUM! Tegen de tijd dat ik er eindelijk een uitgekozen had zei mijn moeder doodleuk dat ze ze pas ’s avonds wilde aanbreken, nee fijn.

 photo 2014september219_zpse86aa024.jpg

Economie & on my way naar het zwembad.

 photo 2014september222_zps8ed66cef.jpg

Vrij irritant als je helemaal schoon terugkomt van 40 minuutjes zwemmen en dan tijdens dat halfuurtje huiswerk maken erna gelijk weer doordrenkt wordt met inkt. STAHP IT!

 photo 2014september223_zpse54a7db4.jpg

Zo spendeer ik mijn avonden het liefst, op de bank naast een slapende Coco.

Vrijdag

 photo 2014september224_zps087b8b88.jpg

Deze appeltaart had ik niet écht verdiend, want tijdens het vijfde uur hoorde ik dat het zevende geschiedenis uitviel en dus kwam ik veel minder uitgeput thuis dan verwacht (dat ene uurtje geschiedenis maakt veel uit), maar alsnog: het is huisgemaakte appeltaart en dat mag altijd. Zo lekkerrr!

 photo 2014september225_zps1e51fd65.jpg

“Bae.” (kidding)(maar hij blijft lief)

 photo 2014september2_zps60238a9d.jpg

Nog even door op de gezonde toer, mijn ouders en ik haalden spontaan een ijsje als toetje. Ik koos voor kokos en (heel goede) tiramisu.

Daarna was ik nog wat bezig met mijn blog. Ik werd erop gewezen dat mijn about-pagina drastisch vernieuwd moet worden en ik begon maar met een nieuwe foto. Uhhh overduidelijk niet deze ;-) De tekst moet ik binnenkort ook maar eens gaan herschrijven, maar deze avond was ik drukker bezig met het beantwoorden van reacties op de artikelen op mijn blog (dus als je telefoon nog trilde tegen 00:00, dat was ik!).

Dit weekend heb ik een feestje van vriendinnen, een verenigingsavond, huiswerk te doen en tijd om te bloggen en uit te slapen! Komende week wordt best een drukke qua school en afspraken, dus dat wordt even plannen en doorwerken, maar ik heb er zin in. Ondertussen is het vrijdagavond 00:14 en met het nieuwe The Script album op de achtergrond ben ik nog altijd klaarwakker (“The Energy Never Dies”), maar ik duik zo toch mijn bed maar in. September, je bent nog altijd fijn – hopelijk ook voor jullie!

XOXO,
Hester

Ook leuk om te lezen:

10 reacties op Picture it september 2014 #2

 • Hahaha die laatste foto, geniaal! :) Klinkt als weer een leuke week! Ik vind het zo knap trouwens dat jij altijd huiswerk maakt in je tussenuren, ik kan me herinneren dat ik dat altijd van plan was maar dat we dan uiteindelijk met vriendinnen alleen maar zaten te kletsen en te lachen haha!

  • Dat doen wij voornamelijk onder de les en in de pauzes en dan zijn we in tussenuren gewoon echt productief zodat we eenmaal thuis ook weer tijd hebben voor ons sociale leven, haha :) Nu zitten we ook met z’n vieren in de mediatheek haha (en ik ben inderdaad afgehaakt als het op huiswerk maken aankomt, maar reacties beantwoorden is ook productief toch?).

 • Leuke foto’s van een drukke week ;-)
  Schattig katje voor je opa en oma.
  Hoe gaat ze heten?

  Ik wens je een fijn weekend Xoxo

 • Hmmm klinkt als een heerlijke week! Vooral the cat on butt pose is superleuk haha!

 • Tja, die laatste foto laat toch wel zien wie je écht bent! Nee hoor, maar je hebt weer een leuke week gehad! ‘k Heb helemaal dubbel gelegen om die foto met Coco op je kont.. haha :D
  Wat een lief poesje krijgen je opa en oma! Die chocolaatjes zien er yummy uit<3
  X Emma

 • Leuke foto’s, die tiramisu ziet er wel delicious uit!

 • Wat ontzettend leuk dat je opa en oma een kat uit het asiel hebben gehaald. Fijn dat er ook nog mensen zijn die niet alleen maar voor een schattige kitten uit een nestje gaan maar juist een kat uit het asiel halen! Mooi beestje om te zien! Fijn dat ze nu weer een goed thuis heeft! En al die foodfoto’s… tiramisu, pizza, chocola!! Ohw jummie! Maar ik houd me in! Ik heb trouwens ook teveel lippenbalsems rondzwerven, maar ik heb mezelf voorgenomen eerst alle lippenbalsems op te maken voordat ik nieuwe aanschaf ;-) .

  • Ja, dat neem ik mezelf ook altijd voor maar als ik er dan weer eens eentje kwijt ben is de verleiding wel heel groot om een nieuwe uit de badkamerkast te pakken (waar de voorraad staat voor ‘de rest van het gezin’) haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Write something worth reading or do something worth writing

Hi there! Leuk dat je mijn blog gevonden hebt. Ik ben Hester (23), net afgestudeerd in de Neerlandistiek en na al die jaren nog steeds bloggend over van alles wat mij persoonlijk raakt of bezighoudt.

volgen
 • Twitter
 • Mail
 • Feedly
 • Instagram
 • Bloglovin\'

Follow

Archief
currently listening
abonneer via e-mail

Vul hieronder je mailadres in om een mailtje te ontvangen als ik een nieuwe blogpost heb gepubliceerd.

cookies & avg

Mijn site maakt gebruik van cookies. De persoonsgegevens die je invult als je een reactie achterlaat, blijven geheim en gebruik ik niet voor andere doeleinden.

currently reading