Normaal typ ik de Picture its in één vloeiende beweging, maar voor deze moet ik even gaan zitten. Na vier dagen school lijkt mijn vakantie alweer héél ver weg en dat maakt het een stukje lastiger erover te schrijven, haha. En hoewel ik het nu om 17:00 ’s middags niet zo merk, weet ik wel dat ik eigenlijk ook vrij moe ben – door de eerste schoolweek, maar ook door eh… het wennen aan een ander slaapritme. Mijn concentratie is dus niet meer op z’n best, maar dat maakt verder niet uit, want ik heb ondanks dat een over het algemeen genomen hartstikke leuke week gehad die absoluut een PI waard is. There we go!

Zaterdag

 photo 2014september19_zps7cf6a5fe.jpg

’s Morgens kon ik alvast een beetje aan het schoolritme wennen, om 10:15 stond ik namelijk al voor de camera op plaats van bestemming. Als fotograaf weet ik hoe lastig het is om modellen te vinden, dus hoewel ik er nog altijd liever zelf achter sta, zeg ik niet zo snel nee als iemand vraagt of ik een keer wil shooten. Tegen het middaguur was ik alweer weer thuis en verwisselde ik mijn bloesje gelijk voor een truitje, het was helaas echt regenachtig en koud. Deze ring kreeg ik onlangs van mijn zus en vond ik eigenlijk wel heel leuk, en zeker voor in het najaar.

Daarna moest ik er toch echt aan geloven, mijn rooster. Het viel me gelukkig alles mee! Maar één keer tot 16:20 en verder drie keer al om 15:00 thuis. In totaal heb ik dan ook maar 28 uur les.

 photo 2014september12_zps0642624e.jpg

Verder blogde ik en haalde ik nog snel even een pizza, omdat dat bij luie en lange zaterdagen bij huis hoort. ’s Avonds keken we ook nog eens The Last Song, dus echt zo’n ‘najaar zaterdag’.

Zondag

 photo 2014september13_zps8c15abde.jpg

Gelukkig alweer een stuk beter weer, en toen ik even buiten in het zonnetje stond zag ik Coco over het garagedak lopen (deze foto is ingezoomd, vandaar). Altijd leuk om te kijken hoe ‘ie daar nu weer vanaf gaat komen.

 photo 2014september14_zpsc4c10c06.jpg

Na de tweede kerkdienst ’s middags kwamen mijn oom en tante nog spontaan even langs, gezellig! Uiteraard even vakantiefoto’s bekeken.

 photo 2014september15_zpsab9ba30d.jpg

Hierdoor was mijn planning alleen wel een beetje in de war en bedacht ik me dat ik om half 9 nog een paar boekenfoto’s moest maken voor het artikel van maandag. Dat deed ik, maar toen ik ze eenmaal inlaadde op mijn computer heb ik ze gelijk weer verwijderd. Zoveel ruis, dat komt niet op mijn blog. Moet ik echt weer aan gaan wennen, die vroege zonsondergang!

Maandag

Ehhh wat deed ik maandag. Nog even uitslapen, bloggen, wat foto’s op Flickr zetten en daarna ging ik nog even in mijn eentje naar het winkelcentrum omdat ik me bedacht dat ik al de hele vakantie niets had gekocht. Ik had maar een uurtje ofzo en eigenlijk zag ik ook niets leuks, maar ik kon gewoon niet met precíes dezelfde garderobe aan een nieuw schooljaar beginnen, haha.

 photo 2014september16_zpsc8e7351c.jpg

’s Avonds zag ik een aantal vriendinnen en leraren alvast op de openingsavond. Ik ga niet elk jaar, maar was uiteindelijk wel blij dat ik er was, want ik vond het een heel fijne en inspirerende avond. Ook wel een beetje verwarrend en raar om opeens weer met je ‘normale’ leven geconfronteerd te worden, maar that’s life. En ik houd van Rotterdam by night.

 photo 2014september113_zps124f4faa.jpg

Verder is dit wat mijn moeder en ik graag doen voor we gaan slapen, bromvliegen killen en bestuderen.

Dinsdag

 photo 2014september17_zps2d605c47.jpg

Na vijf minuten voelde de eerste schooldag alweer zoals elke andere schooldag. Bizar. Ik had alleen het tweede en het vijfde les en maakte in de tijd daartussen mijn wiskunde en kletste bij met vriendinnen (want HEEL V5 had tussenuren).

 photo 2014september11_zps5ff078d3.jpg

Raar maar waar: ik fietste voor het eerst OOIT met muziek op. Had het even nodig, ik ben het niet meer gewend 20 minuten met mijn eigen gedachten opgescheept te zitten (wat altijd gebeurt als ik fiets). Echt veel huiswerk had ik natuurlijk niet, maar ik mocht al wel gelijk een paar woordjes leren en dat was even wennen (hoe leer je ook alweer?), maar voelde ook wel weer goed.

Woensdag

 photo 2014september18_zpsab191860.jpg

In het kader ‘dat breekt de week zo lekker’ heb ik op woensdag van 8:50 tot 16:20 acht vakken zonder tussenuren. Ugh. Gelukkig overleefd en thuis zelfs nog energie over voor huiswerk, waaronder Latijn. Daar moet ik echt weer inkomen, dus het was in dit geval een beetje van de methode, een beetje van het internet, een beetje van het woordenboek en dan nog een beetje van mij. Maar ik kwam er wel.

 photo 2014september114_zpsd811cd8f.jpg

En had zelfs nog zin om een selfie te maken – zoals wel vaker deze week, maar in mijn geval is dat altijd een heel goed teken, want ik maak alleen selfies als ik een beetje goed in mijn vel zit.

Donderdag

 photo 2014september110_zpsa6afe62a.jpg

Na twee uur voetballen op een zonnig veld, vier uur les en thuis huiswerk doen, stap je na een snelle maaltijd toch gewoon gelijk weer in de auto richting het zwembad? Dat dacht ik ook. Ik merkte dat ik er, juist doordat deze week drukker was dan mijn gemiddelde vakantieweek, (nog) veel meer plezier in had. Ging echt heel erg lekker! De zonsondergang op de terugweg was dan een mooie afsluiter, ik houd er zo van.

 photo 2014september111_zps63656a9e.jpg

Oh maar een appeltaartje kan er ook nog wel bij. Deze kocht mijn moeder omdat het onze eerste schoolweek was, zo lief. Ik zat even op de bank, schreef het artikel voor de volgende dag en ging weer veel te laat slapen.

Vrijdag

 photo 2014september115_zpsc43d0c9c.jpg

Jaaa eindelijk weekend na een laatste dagje 1-7 met twee tussenuren, en je zou haar bijna niet zien, maar wie is daar ook? Luna! Onze buren waren een dagje weg en dus mochten wij op hun witteherderpuppy passen. (Sorry Coco!)

 photo 2014september116_zps03159d81.jpg

Liefff. Ik zette de PI tot hier in elkaar (veel meer kwam er niet uit mijn vingers)…

 photo 2014september1_zps72ff77be.jpg

… en fietste(!) toen nog even naar het Alexandrium met mijn moeder voor een nieuwe winterjas. Ik kocht daarnaast nog een jasje en vestje, dus het is onderhand wel weer tijd voor een shoplogje! Dit shirtje zag ik bij de ZARA voor €13, ik heb ‘m maar niet gekocht maar stiekem houd ik hier echt van haha.

 photo 2014september112_zpsc2345497.jpg

Ik sloot af met een ijsje op het bankje tegenover de HEMA waar ik het meisje achter de toonbank van het eetkraampje om 20:55 muffins zo hoppa de prullenbak in schoof, ZONDE. Maar verder een goed begin van het weekend.

En dat weekend staat alweer vrij vol! Ik ga dit weekend naar het asiel met mijn opa en oma, een beetje bloggen (vooruit schrijven is nodig maar eh… tijd?) en huiswerk doen, misschien nog naar de verlichte molens bij Kinderdijk en lunchen in de kerk. Daarna staat er weer een schoolweek op me te wachten inclusief fysio-afspraak. Druk, maar ik heb er nu nog zin in merk ik, dus daar moet ik nog even van genieten. Als ik weer een beetje bijgeslapen en uitgerust ben tenminste, dus dat eerst! Ik hoop dat jullie ook een fijne week hebben gehad en tot zaterdag :)

XOXO,
Hester

Ook leuk om te lezen:

12 reacties op Picture it september 2014 #1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Write something worth reading or do something worth writing

Hi there! Leuk dat je mijn blog gevonden hebt. Ik ben Hester (23), net afgestudeerd in de Neerlandistiek en na al die jaren nog steeds bloggend over van alles wat mij persoonlijk raakt of bezighoudt.

volgen
  • Twitter
  • Mail
  • Feedly
  • Instagram
  • Bloglovin\'

Follow

Archief
currently listening
abonneer via e-mail

Vul hieronder je mailadres in om een mailtje te ontvangen als ik een nieuwe blogpost heb gepubliceerd.

cookies & avg

Mijn site maakt gebruik van cookies. De persoonsgegevens die je invult als je een reactie achterlaat, blijven geheim en gebruik ik niet voor andere doeleinden.

currently reading