Afgelopen zaterdag waren mijn ouders twintig jaar getrouwd. Ik weet natuurlijk niet beter dan dat ze getrouwd zijn, maar als je erbij stilstaat is het toch wel een hele tijd! Zeker anno 2014, waar het steeds minder gewoon lijkt om bij elkaar te blijven. Aan de ene kant is dat misschien ook wel logisch, want je hele leven met iemand delen is best een hardcore beslissing natuurlijk, maar het is niet onmogelijk en ik vind het hartstikke fijn dat mijn ouders daar tot nu toe een voorbeeld van zijn. Na alle vakanties besloten we niet weer uit eten te gaan of iets anders, dagvullends te doen, dus ’s morgens had ik nog alle tijd om Coco te achtervolgen met mijn camera. Mijn camera en ik bleken weer eens perfect samen te werken, terwijl ik Coco’s aandacht afleidde met mijn cameraband kon ik mooi doorklikken. Hij staat er weer lekker karakteristiek op, haha.

’s Avonds stond er wel een een ‘familie-avondje’ (ouders, zus, zwager, ik) gepland – uiteraard deels bestaande uit een driegangendiner. We begonnen met met kruidenkaas, hamblokjes en kaas gevulde champignons, aten daarna zalm uit de oven met mie en sloten af met tiramisu, cheesecake en chocolademousse. Way too good inderdaad. Daarna ploften we nog op de bank voor Barefoot, leuke film. Het hoeft helemaal niet zoveel moeite te kosten om een gezellige avond te hebben, als je het maar plant. Ik was in elk geval blij dat we dat weer eens gedaan hadden! Uiteraard was het ook weer een mooie gelegenheid voor mij om mijn camera tevoorschijn te halen en ze hier te delen. Ik heb overigens al eerder zo’n tafelschikking gefotografeerd, met Kerst, maar als ik die foto’s nu terugkijk denk ik wel: autsj. Dat was in de winter en dit in de herfst, dus dat maakt uit, maar ik had mijn instellingen ook gewoon nog niet goed door, want die ruis had best wat minder gekund. Toch leuk om die verbetering te merken dan. Voor nu: Coco, bloemen, wijnglazen en eten!

Wanneer is de laatste keer dat jij een avond met de familie had?

Ook leuk om te lezen:

22 reacties op Photography: family dinner {including cats and flowers}

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Write something worth reading or do something worth writing

Hi there! Leuk dat je mijn blog gevonden hebt. Ik ben Hester (23), net afgestudeerd in de Neerlandistiek en na al die jaren nog steeds bloggend over van alles wat mij persoonlijk raakt of bezighoudt.

volgen
  • Twitter
  • Mail
  • Feedly
  • Instagram
  • Bloglovin\'

Follow

Archief
Recente reacties
currently listening
abonneer via e-mail

Vul hieronder je mailadres in om een mailtje te ontvangen als ik een nieuwe blogpost heb gepubliceerd.

cookies & avg

Mijn site maakt gebruik van cookies. De persoonsgegevens die je invult als je een reactie achterlaat, blijven geheim en gebruik ik niet voor andere doeleinden.

currently reading