Mijn dag beschreven & details, daar ben ik goed in! Maar in plaats van hier een heel verhaal op te hangen doe ik wat al meerdere bloggers hebben gedaan: een dagje ploggen! In plaats van veel tekst dus vooral veel foto’s. Wat mij betreft geeft dat mijn dag nog een stuk beter weer en maakt het het ook leuker voor jullie. Woensdag 25 juni: mijn laatste lesdag en een ‘spontaan’ uitje naar Scheveningen (of eigenlijk de bioscoop daar)! 

 photo PLOG23_zps5ecefd45.jpg

Haha, goedemorgen! Mijn iPhone ontgrendelde ik om 6:58, zoals je kan zien was ik om 7:17 nog steeds bezig met mijn socialmediarondje, dat ik deze keer afsloot met Timehop. Oeps, uit bed!

 photo PLOG3_zpsa9578851.jpg

Ik kleedde me aan en at om kwart voor acht zoals gewoonlijk een ontbijtje – bestaande uit een geroosterde boterham met pasta en een glaasje sinaasappelsap – met mijn zus en moeder.

 photo PLOG2_zps403cf7fa.jpg

Coco is echt een soort rode draad in onze gezin, haha. Deze keer trof m’n moeder ‘m aan in een doos die op de Mini in de garage stond. Heerlijk dier!

 photo PLOG8_zpsb512922b.jpg

In een halfuurtje deed ik mijn make-up, pakte ik mijn school- en gymtas en maakte ik me verder klaar. Om 8:25 zat ik uiteindelijk op de fiets naar school.

 photo PLOG5_zps26237722.jpg

Ik kon gelijk door naar het gymveld, waar ik de coopertest voor de lol nog een keer liep (precies net zoals de vorige keer: 2 kilometer in 12 minuten) en daarna met een hockeystick in mijn hand langs de kant zat. Ik had al wel weer genoeg gedaan vond ik zo.

 photo PLOG1_zps2ee1ae02.jpg

Terug naar school voor een tussenuurtje, waarin ik mijn geschiedenissamenvatting even doornam, mijn Nederlandsboek doorbladerde en ondertussen wat favoriete nummers luisterde. Still Into You van Paramore is al een jaar of twee favoriet.

 photo PLOG22_zps5a6e198e.jpg

Daarna leverde ik de krant in die ik met drie andere meiden maakte voor maatschappijwetenschappen. Ik heb ‘m uiteindelijk helemaal in elkaar gezet en stiekem vond ik het eindresultaat best mooi geworden!

Het vierde uur had ik wiskunde, toen pauze en het vijfde een kijk- en luistertoets van Frans.

 photo PLOG6_zps0a4f678e.jpg

Je mocht zelf kiezen of je naar godsdienst kwam het zesde uur, dat deed dus niemand volgens mij en ik ook niet. Op de fiets naar huis om 14:00, niet verkeerd! Dit was mijn laatste officiële lesdag van de vierde klas trouwens alweer… Wauw! (En ik heb best talent voor selfies maken op de fiets right? Haha)

 photo PLOG7_zps43e5f0b4.jpg

Ik fiets door de stad, maar het fietspad is wel 9 van de 10 keer omringd door groen. Best nice.

 photo PLOG9_zpsdd7ced22.jpg

‘Hoi mam!’ en even een stukje homemade boterkoek eten (+ een glas multivitamine drinken).

 photo PLOG10_zps10872b1c.jpg

Even checken of er nog plek was voor de film waar ik heen wilde. Uhhh ja, genoeg.

 photo PLOG11_zps9b9088e2.jpg

Ik werkte van half drie tot drie uur even aan Latijn en luisterde Photograph van Ed Sheeran. De rest van zijn album vind ik zoals gewoonlijk niet bijzonder, ik ben geen Ed-fan.

 photo PLOG12_zps0fc0e058.jpg

Daarna friste ik me even op – mijn gezicht kon bijvoorbeeld wel wat poeder gebruiken, want door dat hardlopen ‘s morgens glom ik aan alle kanten, haha. Pan porn trouwens!

 photo PLOG13_zpsa3321c72.jpg

15:15, in de auto naar Den Haag/Scheveningen met m’n moeder. 40 minuutjes rijden voor ons.

 photo PLOG14_zps15f4b924.jpg

Het Kurhaus! Ik was eigenlijk nog nooit echt in Scheveningen zelf geweest, maar mijn eerste indruk was goed. Van dit plaatje werd ik in elk geval blij! En het was super zonnig. We liepen even een rondje.

 photo PLOG15_zps22c2b870.jpg

‘Een Ferrari! Oh nee shit, een Porsche.’ Ik kan ze toch steeds niet uit elkaar houden, maar deze mocht ook wel op de foto.

 photo PLOG17_zpsa6c1c33e.jpg

Daarna pakten mijn moeder en ik de film om 16:40. Als je je afvraagt waarom we helemaal in Scheveningen gingen: ik had dus kaartjes gewonnen voor Walk of Shame, en blijkbaar draaide hij al niet meer in Rotterdam. Alleen nog in Amsterdam en Scheveningen. Nu waren we het geld alsnog kwijt aan benzine, maar ik vond het gewoon zonde die kaartjes niet te gebruiken, en mijn moeder dacht er gelukkig net zo over!

En we zaten dus met z’n zevenen in één zaal. Cool.

 photo PLOG18_zps961fceec.jpg

Twee uur later, hij was leuk! Komt nog wel voorbij in een Watched Movies (als ik het niet vergeet) :)

 photo PLOG19_zps1198ef5b.jpg

We streken uiteindelijk neer bij een strandtentje waar ik nachos bestelde. De volgende keer ga ik toch wel weer voor een ‘normaal’ stukje vlees met patat, maar ik wilde het gewoon een keer proberen. Die room was er trouwens wel echt lekker bij!

 photo PLOG20_zps79af1718.jpg

Yay, nog even het strand oplopen.

 photo PLOG4_zps039e7205.jpg photo PLOG16_zps1365aeef.jpg

Selfies met mams!

 photo PLOG21_zps87bad924.jpg

Het liep al tegen achten, dus toen was het toch echt wel tijd om weer terug te gaan naar de parkeergarage en naar huis. Uiteraard viel ik weer in slaap in de auto, hahaha. Daar dus geen foto van ;)

 photo PLOG_zpsc4116f04.jpg

Om half negen thuis, om 21:00 beginnen met het schrijven van deze plog. Daar was ik wel even mee bezig, foto’s inladen, uitzoeken, bewerken, uploaden, tekst schrijven… Maar ik vind ‘t leuk om te doen! Ondertussen staat De Beste Singer Songwirter aan en zitten mijn ouders ook gezellig op de bank.

Het laatste uurtje van mijn dag doe ik niet heel veel noemenswaardige dingen meer: even snel tien (minder boeiende, korte) blogposts lezen, wat filmpjes van YouTubers kijken, een reactie of twee achterlaten, mijn gezicht reinigen en verzorgen, tanden poetsen, Q&A a day boekje invullen, snel opruimen, laptop afsluiten, in vier minuutjes wat oefeningen voor mijn arm doen en uiteindelijk om half twaalf mijn bed in. Ik hád vandaag heel braaf kunnen leren voor mijn toetsweek (die morgen begint!), maar als ik morgen gewoon even diehard ga leren red ik het ook wel en ik word er blij van eens een keer wat anders te doen. Vond het een erg gezellige dag, en perfect geschikt voor mijn eerste PLOG! Iets wat ik vaker moet doen misschien?

Wat deed jij gisteren? Wat is de laatste film die jij in de bioscoop hebt gezien, én wat was je laatste spontane actie?

Ook leuk om te lezen:

13 reacties op 30 Day Challenge #3 – your day, in great detail (PLOG!)

 • Het was inderdaad érg gezellig. Met een lange zomervakantie in het vooruitzicht moet het toch lukken om meer van deze spontane acties te ondernemen.
  Maar eerst aan de slag voor je toetsweek ;)

 • Leuke vlog en om dmv dit te zien hoe jij een dag had doorgebracht ;-)
  Mooie foto’s…..

  Xoxo

 • Leuk om eens een plog van jou te zien, zeker vaker doen!
  Je gele shirtje met de vogels is trouwens echt heel tof! :)

 • Gisteren ging ik even shoppen met mijn moeder en ‘s avonds naar de cinema, ik ging eindelijk de fault in our stars zien met way vriendinne en we hebbben serieus alle 6 gesnotterd ! Nu nog in spanning wachten of ik geslaagd ben :(

  • Ahh hij is al uit in België natuurlijk! Lucky bastards :) Ik wil hem ook zien maar ben inderdaad wel bang dat ik het niet droog houd haha. Ik hoop dat je geslaagd bent! Voor je middelbare?

   • Ja als ik geslaagd ben en herexamens heb gehaald ( hoop natuurlijk dat ik er geen heb haha) kan ik naar het laatste jaar ! Ik weet alleen niet hoe het zit in Nederland met die verdeling. Ik las ook het boek van tfios , echt een topper !

 • Superleuke plog! Ik vind dat je best wel lijkt op je moeder, haha ;) Best wel gezellig met z’n zevenen in de zaal!
  Oké, vanaf nu ben jij Queen of the bikeselfie. Zulke selfies lukken mij dus nooit, haha.
  Xs Emma

 • Je kat is zo schattig! Sorry, ik vind die diertjes zo geweldig, haha. :’)

 • Heel erg leuk om weer eens een plog van je te lezen!! Klinkt als een heel gezellig en actief dagje! Leuk dat je alsnog de gewonnen kaartjes hebt benut. Het is ook zonde om ze niet te gebruiken. De nacho’s zien er heerlijk uit maar wel veel :D. En ik ben meerdere keren in Scheveningen geweest en vind het daar altijd wel gezellig!

  • Ik heb ook lang niet alles opgegeten hoor, want er zat gewoon echt een zak chips/nachos in die schaal en dat eet ik dan liever als snack om 21:00 dan bij mijn avondeten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hester
Write something worth reading or do something worth writing

Hi there! Leuk dat je mijn blog gevonden hebt. Ik ben Hester (20), studente Nederlands aan de Universiteit Utrecht met een grote passie voor schrijven. Ik deel hier vanalles wat mij persoonlijk raakt of bezighoudt.

volgen

Follow

Je kunt me via deze link ook volgen op feedly, een nog veel fijner en over-zichtelijker medium dan Bloglovin’. Tip van yours truly! X

Archief
Social media
 • Bloglovin
 • Mail
 • Instagram
currently listening
cookies & avg

Mijn site maakt gebruik van cookies. De persoonsgegevens die je invult als je een reactie achterlaat, blijven geheim en gebruik ik niet voor andere doeleinden.