Ik weet niet zo goed wat ik over deze week moet zeggen. Niet dat hij zo bijzonder was hoor, maar gewoon… Ik ging na de vakantie weer naar school, had drie afspraken voor mijn arm, een drukke maar leuke vrijdag en voor de rest was ‘t wel gewoon een chille week. Oh en ik heb jullie nog wel wat te vertellen! (Voor mijn leven niet echt een supergrote verandering ten opzichte van vorige week ofzo, maar voor jullie onwetende lezers misschien wel. Want nee, ik vertel toch niet alles.)

 photo 2014februari42_zpsa44d4c9c.jpgZaterdag werkte ik zoals gewoonlijk een beetje aan mijn blog, ben het eigenlijk alweer half vergeten. Zo zit ik er dan altijd bij achter mijn bureau met mijn laptop, camera en nu ook even mijn agenda. Deze foto is gemaakt in de spiegel die op mijn deur hangt, met een beetje inzoomen krijg je dan dus dit.

 photo 2014februari43_zpscbff1949.jpgIk nam ook – eigenlijk vrij spontaan – weer een filmpje op, nét op tijd gestopt!

 photo 2014februari41_zps64d5e349.jpgMijn moeder was weg met het avondeten, en mijn zus ook, dus besloten mijn vader en ik lekker makkelijk te doen en een patatje met snack bij de Bram Ladage te halen. Heerlijk, op de patatjes die helemaal onder de mayo zitten na dan. Het winkelcentrum zit op vijf minuutjes loopafstand en het was ZULK. MOOI. weer! Dit was om een uurtje om half 6, gewoon nog redelijk licht en zooon.

 photo 2014februari44_zpscfe8c7b5.jpg<3

 photo 2014februari45_zpsbf4c35ef.jpgNa dat stukje lopen, de zon, het eten was ik dus heel blij. Lentekriebels geven gelijk zoveel energie! We waren om een uurtje of zes al thuis en toen had ik dus zelfs nog de spirit te pakken voor wat huiswerk – moest er toch ooit weer aan geloven.

 photo 2014februari46_zps770ca468.jpgEn Coco is zo’n schatje, zo lag hij ‘s avonds bij mijn vader op schoot. Aw-h.

 photo 2014februari47_zps05da62c0.jpg#wakkerwordenopzondag

 photo 2014februari48_zps47f73942.jpgEn ik droeg een jurkje. Applaus, anyone? Troep op de achtergrond is trouwens niet van mij, dit is op mijn ouders’ kamer.

 photo 2014februari41_zps7b008c9e.pngEnnn ja. This happened too. Als je mijn blog een beetje volgt dan heb je in mijn afgelopen Picture Its genoeg hints kunnen ontdekken, haha. Shout out naar Gerda trouwens, een bezoekster die het als enige aandurfde (of opviel?) om me te vragen of die uitjes met een vriend meer betekenden. Ik heb eigenlijk nooit op die reactie gereageerd (puur omdat ik het vergeten was), but she was right. Als je je dit artikel nog herinnert? – Hij was degene die me ‘interviewde’ (tegen die tijd wist ‘ie alles eigenlijk al) over mijn blog voor het blaadje van onze school. Maar goed, het hele verhaal komt vast nog wel ooit een keer voorbij – in elk geval was ik zondag bij hem and things got kinda official. Vanaf nu kan ik hier dus legaal zeggen dat ik bij/met mijn vriendje was. Wel zo makkelijk – en leuk. :)

 photo 2014februari49_zpsfa769321.jpgMaandag amper foto’s gemaakt, maar ik had eigenlijk tot het achtste en toen had ik toch nog last minute uitval waardoor ik opeens twee uur eerder uit was. SCORE! Eigenlijk vergeten wat ik die dag heb gedaan. Was in elk geval wel leuk. In de tuin zag ik het eerste bloemetje alweer, mijn iPhone wilde niet scherpstellen en op een gegeven moment begonnen de langslopende buren me een beetje vreemd aan te kijken maar ik vind ‘m leuk.

 photo 2014februari410_zpsbfaa4689.jpgNiet per se van toepassing op mijn leven right now, maar ik vond hem wel heel tof.

 photo 2014februari411_zps0410ffcd.jpgDinsdag had ik een lange dag op school, en daarna ging ik gelijk door naar de manuele therapeut. Mijn leven was toch echt een stuk makkelijker geweest zonder linkerarm, maar goed, het was wel mooi weer. Rode draad in deze PI.

 photo 2014februari413_zps8e09f497.jpgDe laatste keer homemade erwtensoep! Daarna zou ik moeten oppassen, maar dat ging plotseling niet door, dus heb ik gewoon nog wat huiswerk gedaan en blogs gelezen. The usual stuff.

 photo 2014februari412_zps0d5ec2b7.jpgVia mijn Timehop kwam ik erachter dat dit precies twee jaar geleden is (deze foto hangt op mijn ‘fotowand’). Ik vind het nog steeds een leuke foto maar wow, wat was ik toen een totaal ander mens. Ik begon net een beetje met bloggen maar was vooral nog volop op de manege te vinden en ik ben ook gewoon echt veranderd, zowel on the inside als on the outside. Wel heel leuk om dat zo te merken aan de hand van tweets van twee jaar geleden!

 photo 2014februari414_zpsd1188e8f.jpgWoensdag begon ik pas weer om 11:40, luizenleventje ja. Ik was wel zo goed om ‘s morgens nog vijf minuutjes geschiedenis te doen, maar verder is het eigenlijk een beetje verspilde tijd. Ach.

 photo 2014februari415_zps9e04039a.jpg‘s Avonds herinnerde ik me opeens het bestaan van de webcam, haha. Zo zit ik er dan altijd bij in mijn kamertje. ‘s Avonds ging ik nog naar cath, wat wel weer gezellig was, en verder was het gewoon een chill dagje.

 photo 2014februari42_zps328c3440.png“Even apps updaten”. Jammer genoeg geen grote veranderingen.

 photo 2014februari416_zps15ba1f75.jpgDonderdag: weer eens tijd voor de fysio! Maar deze afspraak stond gelukkig om half tien in plaats van half acht. Ik had echt enorm veel boeken mee, super irritant.

 photo 2014februari4_zps5380a0ca.jpg17:00 thuis, wiskunde maken (matrices – zie je trouwens die variabelen ‘s m h’, deed mij aan shaking my head denken haha), eten, Picture It foto’s editten, zwemmen. Daar maak ik nooit foto’s van omdat het gewoon onhandig is, maar ik doe het nog wel wekelijks! Al kost het eigenlijk tijd die ik helemaal niet heb, maar goed. Daarna plofte ik op de bank met mijn laptop en WIDM.

 photo 2014februari418_zps46fa8e5f.jpgVrijdag zat ik tot ‘s avonds op school en omdat ik niet zoveel zin had om dan nog te gaan fietsen, pakte ik de bus maar weer eens. En het was leeg! Misschien ook door het tijdstip, 10:15.

 photo 2014februari419_zps2620aae3.jpgIk had vier uurtjes les, moest een uurtje wachten en toen Grote Avond repetitie en daarna talentenjacht. Mijn beste vriendin deed mee en bovendien was het ook gewoon leuk – ik was er eigenlijk nog nooit geweest, maar het niveau was zeker goed! Check trouwens onze fabuleuze wc’s, ook echt met de deur opengehouden door een prullenbak en het schoonmaakhok van de op vrijdagavond altijd aanwezige schoonmakers op de achtergrond, top.

 photo 2014februari420_zps2c555505.jpgDaarna werd ik weer opgehaald door mijn ouders en was ik rond een uurtje of half elf thuis, weekend! De Picture It afschrijven en nog wat dingetjes doen en that’s it.

Dat was weer een prima weekje! Dit weekend ga ik zoals gewoonlijk bloggen maar waarschijnlijk vooral huiswerk maken, zaterdag staat er een etentje gepland en zondag een lunch bij vrienden van mijn ouders. Het baart me een beetje zorgen dat de volgende toetsweek – die zwáar gaat worden – al over drie weken is, maar aan de andere kant hoef ik er daarna nog maar 1,5 dit schooljaar. Dat is dan wel weer lekker. De afspraken enzo vallen komende week reuze mee, dus ik heb er weer (kinda) zin in! Maar nu eerst weekend :)

Wat ga jij van ‘t weekend doen?

Ook leuk om te lezen:

8 reacties op Picture it februari 2014 #4

 • Leuke grijze dress en het staat je zo leuk!
  Heerlijk zo een zak patat op zijn tijd.
  Het was erg mooi weer de afgelopen dgn!
  Zo mooi is de natuur nu alles weer in bloei staat!
  Het ruikt ook fijn ;-)

 • Leuk jurkje zeg, staat je erg goed! :)
  Het was inderdaad heerlijk weer van de week, daar heb ik ook echt wel van genoten!
  Ik ga vandaag met m’n vriend naar de markt in Rotterdam, lekker struinen en vanavond uitgebreid koken met z’n tweetjes :)

 • Wat leuk zeg dat je eindelijk kan zeggen dat het -toch wel een soort van- officieel is! Mij was het eerlijk gezegd niet opgevallen en dat terwijl ik bijna al je blogs wel lees. Toevallig had mn moeder ook erwtensoep gemaakt. Hmmm, lekker! Trouwens weinig foto’s van eten deze keer!

 • Dat jurkje staat je echt héél leuk, vaker doen! En natuurlijk leuk dat het officieel is met je vriendje ;)

 • Wat een heerlijke foto’s weer! En ik had door je artikelen te lezen wel het donkerbruine vermoeden dat je een vriendje had ;-). Harstikke leuk joh! En die foto van Coco is ook weer geniaal :D. En ik vind patatje die onder de mayonaise zitten juist het lekkerst!! En in het wiskunde boek las ik een opdracht van de drogist maar dat is werkelijk abracadabra voor mij, terwijl ik examen in wiskunde heb gedaan.. hihi. ik kan wel merken dat ik een poosje niet naar school ben geweest.

 • Wat een leuke foto’s, dat jurkje staat je erg goed!

 • echt leuke foto’s! tof dat je een vriendje hebt:)

 • Leuke Picture It en leuk dat je een vriendje hebt! Ik had het wel door. Volg je ook op twitter en in combinatie met de hints in je artikelen was het moeilijk te missen haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hester
Write something worth reading or do something worth writing

Hi there! Leuk dat je mijn blog gevonden hebt. Ik ben Hester (20), studente Nederlands aan de Universiteit Utrecht met een grote passie voor schrijven. Ik deel hier vanalles wat mij persoonlijk raakt of bezighoudt.

volgen

Follow

Je kunt me via deze link ook volgen op feedly, een nog veel fijner en over-zichtelijker medium dan Bloglovin’. Tip van yours truly! X

Archief
Social media
 • Bloglovin
 • Mail
 • Instagram
currently listening
cookies & avg

Mijn site maakt gebruik van cookies. De persoonsgegevens die je invult als je een reactie achterlaat, blijven geheim en gebruik ik niet voor andere doeleinden.