Neeee hè, de vakantie is alweer voorbij! Of nouja, bijna voorbij dan. We hebben nog twee dagen! Het ging weer eens rázend snel voorbij, maar dat betekent in elk geval dat ik me prima heb vermaakt. En ik heb lekker veel foto’s gemaakt, dus dat is (hopelijk) ook leuk voor jullie. Mijn voorjaarsvakantie was er eentje van lui zijn, weg voor mijn arm, familiebezoekjes, weg met vriend(inn)en, bloggen, laat slapen en laat opstaan. Sounds pretty good right?

 photo 2014februari33_zpsca5f495c.jpgZaterdag deed ik wat ik altijd doe op een vrije dag, oftewel eerst uitslapen en dan een beetje bloggen en achter mijn laptop hangen. Het zoontje van vrienden van mijn ouders logeerde het hele weekend bij ons, dus deed ik dat een keer beneden, wel zo gezellig. Kon ik ook nog mooi wat van de Olympische Spelen meekijken.

 photo 2014februari314_zpscce4971e.jpg‘s Avonds nog even gebruikgemaakt van mijn moeders taxi-capaciteiten om een vriend op te halen, blijkbaar tijd voor een selfie en na middernacht eindelijk willen gaan slapen en dat je video dan nog nét niet upgeload is (na een hele dag, dus niets tegen mijn planning). Normaal zet ik mijn laptop dan op een andere kamer, maar deze keer had ik er geen zin in, dus ik heb de upload maar gewoon geannuleerd en m’n laptop uitgegooid. Wel zo makkelijk. Uiteindelijk stond die video alsnog niet in één keer goed op YouTube, maar het resultaat van de derde keer uploaden hebben jullie inmiddels kunnen zien! Voelt toch wel goed, video’s online zetten, haha.

 photo 2014februari35_zps94974382.jpgZondag lakte ik mijn nagels eindelijk weer eens! En met wat voor lakje, wauwww. Deze is van P2, 020 Lovesome uit hun liquid sand lijn. Kon er echt naar blijven kijken!

2014 februari 3 (6)Nou we hebben de wekelijkse portie selfies ook al gelijk gehad op zondag, hallo. Ik ben nog steeds gek op dat jasje van de Primark!

 photo 2014februari37_zpsb20de861.jpgNa vrijdag pizza en zaterdag patat kon zondag pannenkoeken er ook nog wel bij! De vier p’s waar ik die dag over schreef. Verder was zondag een rustige dag, ook wel lekker, en ‘s avonds gingen we nog even langs bij vrienden van mijn ouders (om hun zoontje terug te brengen, haha).

 photo 2014februari31_zps990c7e1c.jpgMaandagochtend, shine and rise! Al valt een fysioafspraak om 11:00 nog best mee. Daarna reden mijn moeder, zus en ik gelijk door naar mijn oma en daarna mijn tante. Ohhh en we hadden van die muffins van de AH, chocolade en vanille, allebei met stukjes chocolade. Ik vond de buitenkant naar frituur smaken (zal wel een extra olielaagje overheen zitten ofzo) maar de rest was lekkeeer!

 photo 2014februari38_zps997c3c6a.jpgAnderhalf uur heen en anderhalf uur terug, alle tijd om mijn boek uit te lezen dus. De eerste in 2014, ik zeg niks. Een scherpe foto maken op de snelweg bleek trouwens erg moeilijk maar deze heeft nog wel wat met het zonnetje, toch?

2014 februari 3 (9)Eenmaal thuisgekomen gelijk eten en na een douche op de bank, zowaar met Coco! Die ligt normaal noooit op schoot. Oh en Celebrations zoals je ziet, lang geleden!

 photo 2014februari310_zps4a31db0d.jpgDinsdag had ik afgesproken met vriendinnetje Brenda. We gingen naar haar verzorgpony, dus ik rakelde mijn cap maar weer eens op. De nostalgie…

 photo 2014februari311_zps8cd14f3c.jpgBinkyyy! We hebben uiteindelijk een flink rondje gemaakt en ik heb ook nog wel zo’n anderhalf uur op ‘m gereden. Op tien minuutjes na in dat hele jaar heb ik voor het laatst écht gereden op de dag dat ik mijn arm brak, dus het werd wel weer eens tijd! Niet dat ik veel meer heb gedaan dan stappen en draven, maar het is toch wat. En ik was mijn rijkunsten gelukkig nog niet allemaal verleerd, dat is toch zoiets als fietsen en schrijven; blijft in je vingers (of in dit geval voornamelijk benen) zitten. Uiteindelijk waren we van 10 tot 3 onderweg geweest, dus na een kort bezoekje aan de bieb waar we beiden nog heen moesten waren we wel blij even thuis te zijn.

 photo 2014februari32_zps9e8eacf1.jpgOm vervolgens ‘s avonds nog even terug te gaan om ‘m eten te geven, respect voor je Bren! Ik vind dit soort sloten trouwens echt cool. Daarna ploften we op de bank bij mij en waar andere mensen honderden selfies met hun vriend(in)nen hebben komen wij niet verder dan dit, hahaha.

 photo 2014februari312_zps2a086c75.jpgWe keken met z’n tweeën The Bling Ring op mijn laptop en daarna Chalet Girl met mijn zus en een vriendin van haar en mijn ouders (en M&M’s en Bugles en cola gemixt met 7up). Gezellige boel, haha! Reviews van de films volgen nog.

 photo 2014februari313_zpsb9d5d42c.jpgOm half twaalf bereikte ik mijn kamer, die nog geen minuut later gelijk een zooi was. Mijn ogen deed ik pas dicht om een uurtje of 02:10, endless energy enzo. Of o nee wacht, kleurstoffen en suiker ;)

 photo 2014februari3_zps2bb8980c.jpgWoensdag heb ik gewoon geen foto’s met mijn iPhone gemaakt. Whut! Dan maar even deze die ik met mijn spiegelreflex maakte. Ik ben bezig met een artikel met vijf random make-uplooks, vandaar dat ik in elk geval daar foto’s van heb gemaakt. Verder heb ik nog wat geblogd, ging ik even naar de fietsenwinkel (ik moet een nieuwe, maar zag weinig leuks… Tot grote ergernis van mijn moeder) en ‘s avonds lag ik, ondanks mijn spierpijn van het paardrijden, nog gewoon in het zwembad.

 photo 2014februari316_zpsa83c944f.jpgDonderdag was ook een blogdagje, de enige keer dat ik mijn hoofd buiten de deur stak was rond een uurtje of 16:00 om even een brief te posten voor mijn moeder, haha.

 photo 2014februari319_zps38ef0526.jpgSpinazietaart met empanada’s, gebakken aardappeltjes en sla for dinner en even statistieken checken, realtime blijft toch altijd wel heel leuk al is het nooit echt druk bij mij.

2014 februari 3 (18)Rond een uurtje of half acht heb ik dan vaak zo’n inkakmomentje dat ik enorm moe ben en ook wat hoofdpijn heb, dus ik hield even een knuffelsessie met Coco(‘s staart). Vanaf half negen ben ik dan juist weer helemaal wakker, afhankelijk van wat ik doe tot een uurtje of half twee. Haha, hoe bedoel je een verlegd slaapritme… Gaan we volgende week ergens wel weer wat aan doen.

 photo 2014februari320_zps0ef0813d.jpgIk heb onder andere deze The New Black lakjes geswatched, onder het kijken van een leuke film. Fijne dag dus!

 photo 2014februari321_zpsab4a41d6.jpg‘s Avonds veranderde ik de achtergrond van mijn iPhone weer eens, vind deze echt heel schattig! En de perfecte maat, is ‘ie tenminste nog scherp.

 photo 2014februari315_zps5505eafb.jpgVrijdag begon ik met mijn laptop in bed tot ik me realiseerde dat ik eigenlijk toch wel beter kon opschieten, dus toen was ik snel uit bed. De rest van de dag was ik weg, ‘s avonds heb ik nog wat aan mijn blog gewerkt.

Zooo, dat was mijn verslagje weer! Leuke week gehad. Vandaag moet ik aan school (ja Hester, dat moet!) en het lijstje met blogposts dat ik wilde schrijven deze vakantie is nog niet volledig afgestreept, dus daar kan ik nog volop aan werken. Hoping for today to be productive. Verder wordt volgende week weer een beetje erg druk volgens mij, dus dat wordt cold turkey afkicken van mijn luilekkerleventje, maar ik heb eigenlijk geen hekel aan school – het voelt best lekker om in elk geval echt iets te dóen – dus dat moet goed komen!

Heb jij al vakantie gehad of is ‘ie net aangebroken voor jou? Wat heb je voor leuks gedaan of waar kijk je naar uit? (Voor de working people onder ons zonder vakantie: succes en veel respect van mijn kant!)

Ook leuk om te lezen:

6 reacties op Picture it februari 2014 #3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hester
Write something worth reading or do something worth writing

Hi there! Leuk dat je mijn blog gevonden hebt. Ik ben Hester (20), studente Nederlands aan de Universiteit Utrecht met een grote passie voor schrijven. Ik deel hier vanalles wat mij persoonlijk raakt of bezighoudt.

volgen

Follow

Je kunt me via deze link ook volgen op feedly, een nog veel fijner en over-zichtelijker medium dan Bloglovin’. Tip van yours truly! X

Archief
Social media
  • Bloglovin
  • Mail
  • Instagram
currently listening
cookies & avg

Mijn site maakt gebruik van cookies. De persoonsgegevens die je invult als je een reactie achterlaat, blijven geheim en gebruik ik niet voor andere doeleinden.