Zooo dan! Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, ik heb gewoon alweer lekker vakantie! Ik kan het niet geloven, heb echt het idee dat ik nog minstens drie weken moet. Het was dan ook wel een korte periode, maar ook eentje die gewoon voorbij vloog. Ik had verwacht dat afgelopen week nog redelijk druk was, maar met een tussenuurtje hier en uitval daar heb ik zelfs nog bijna dagelijks kunnen bloggen (wat heel veel zegt) en deze week sowieso helemaal nooit het eerste uur les gehad. Een voorproefje voor de vakantie zeg maar, haha. Benieuwd wat ik allemaal wel heb gedaan?

 photo 2014februari24_zps0bc35136.jpgZaterdag tikte ik om precies te zijn één blogje en vervolgens was ik de hele middag en avond weg, wat heel gezellig was. Toen ik om 23:15 net een kwartiertje thuis was en nog even geen zin had om me naar boven te bewegen zeiden mijn ouders gewoon ‘ok doei, tot morgen welterusten’ en ze deden alle lampen uit. Tja, dan ben je snel weg, haha!

 photo 2014februari25_zps93eb10be.jpgZondag was ik zowaar wel een hele dag thuis (op de kerk na), typte ik een artikeltje en nam ik ook weer eens een video op. Verder heb ik volgens mij niet heel veel gedaan, maar er stond ook niet veel op de planning. Toen ik uit mijn raam keek zag ik Coco net van een garagedak afspringen, sinds die stapels stenen daar staan doet hij dat wel eens. Tuurlijk joh!

 photo 2014februari26_zpsdf2b2fd8.jpgCheesecake for dessert, it’s sooo goood <3 Ervoor ligt trouwens aardbeiensaus. Daar is mijn moeder helemaal wild van, ik wat minder, haha. Net zoals van de bessen overigens.

 photo 2014februari27_zps39cff9ef.jpg‘s Avonds nog even wat mail wegwerken, Franse woordjes leren, blogs lezen en daarna een lange douche.

 photo 2014februari28_zps0dd262d6.jpgEn er gebeurde zowaar een wonder, Coco kwam uit zichzelf bij me op schoot liggen en dat voor zo’n tien minuten! Gebeurt ook maar een keer in de maand eigenlijk.

 photo 2014februari211_zps6acc7c9a.jpgMijn moeder is op maandag vaak thuis en maakt mijn kamer dan om de zoveel tijd eens grondig schoon. Uiteraard moet ik mijn troep wel gewoon zelf opruimen, maar het is toch fijn als alles weer schoon is of je troep in elk geval geordend ligt op één plek in plaats van tien tegelijk. Zodoende zat ik weer aan een leeg bureau (check trouwens die Stabilo linksonder, nostalgieee) en met de geurkaars, quote, geurstokjes en fotoposter erbij was ik echt weer even helemaal blij met mijn kamer. Nu alleen nog even zorgen dat mijn bureaulampje het weer gaat doen zodat die ander weg kan, ik gebruik er namelijk niet echt twee hoor, haha.

 photo 2014februari29_zpsb06ed2dd.jpg‘s Middags perfectioneerde ik deze playlist nog even en schreef ik er een heel artikel omheen. Sommige nummers hadden onverwacht leuke lyrics! Normaal zoek ik die nooit echt op, maar als ik mijn mening over een nummer geef vind ik het wel belangrijk.

 photo 2014februari210_zpse1cce2b9.jpgMijn zus had die ochtend haar tussentijdse toets (voor je autorijbewijs) gehad en een vrijstelling gekregen voor haar bijzondere verrichtingen, tijd voor taart dus! Ik ging uiteindelijk voor een halve appelpunt met een halve Bosche Bol, al was die laatste echt niets in vergelijking met de echte. Melkchocolade in plaats van pure, te weinig slagroom en nét iets te droog deeg, jammer! Maar desondanks hoor je mij niet klagen hoor.

 photo 2014februari212_zps3089b0a5.jpgStressen op de dinsdagochtend voor de fysio. Gelukkig kom ik daar ondertussen al zo lang dat die tien minuten eigenlijk niet uitmaken, haha. Er om 7:30 zijn is me gewoon eigenlijk nog nooit gelukt, ik geef mijn bed de schuld. Anyway, hier was ik weer klaar en ging ik door naar school. Ik was een uur te vroeg, dus toen maakte ik even economie en daarna had ik gewoon zeven uur saai les.

 photo PicMonkeyCollage_zpsab080b38.jpgDit is toch wel de fijnste uitval EVER! 1) Omdat het gym is, wat normaal nooit uitvalt bij ons omdat we meerdere leraren hebben (nu was er een of ander uitje ofzo) en wat ik wel het stomste vak vind en 2) omdat ik het derde al een tussenuur had. Toen had ik woensdag maar drie uur les! Heer-lijk.

 photo 2014februari21_zpsc41436c3.jpgRustig wakker worden in bed met een ontbijtje op bed en mijn laptop dus. Blogs lezen, een artikeltje uit typen, haar en make-up doen, opdrachtje Engels maken…

2014 februari 2 (2)En de zon scheen echt enorm! Hoewel ik hier niet blij kijk was ik dat dus wel. Het waaide nog wel hard, maar alsnog super lekker. Om 11:20 ging ik toch maar eens richting school.

 photo 2014februari214_zps76a13b78.jpgDeze foto van swatches voor een FOTD maakte ik vorige week met mijn spiegelreflex. Eigenlijk hoort ‘ie hier dus niet helemaal, maar ik wilde hem toch even delen want EYECANDY!

 photo 2014februari216_zps1aa0f9ae.jpg‘s Middags zoals gewoonlijk niet veel boeiends gedaan (maar ook echt weer het minimale aan huiswerk, bijna niets dus ) en ‘s avonds ging ik naar mijn opa en oma voor de verjaardag van mijn opa. Zij hebben van die schattige katten, zoals deze…

 photo 2014februari215_zps1b6c7c02.jpg… en deze. Please let me get some sleeeep!

 photo 2014februari217_zps5e424654.jpgOutfit. Mijn hand ziet er echt weer heel rood uit, ik heb toch wel een klein beetje last van wintervingers ondanks het zachte weer.

 photo 2014februari218_zpsc3f72b9f.jpgDonderdag had ik het derde uur mijn eerste les en dan gelijk het vierde weer een tussenuur. Lekker handig, maar dan had ik wel nog mooi even de tijd om voor mijn repetitie Frans te leren (wat ik de vorige dag eigenlijk niet had gedaan, het was ook totaal niet moeilijk). Goed bezig toch?

 photo 2014februari213_zps9bc142a2.jpgIk kon gelukkig een ander tussenuurtje opvullen en was dus helemaal niet zo heel laat uit. Thuis heb ik gewoon 0,0 huiswerk gedaan, na het eten hadden we even een korte meet up met een eventuele nieuwe dominee en daarna was het tijd voor KRUIDNOTEN! Nog steeds ja.

 photo 2014februari219_zpsb8470de7.jpg
Vrijdag begon ik weer het derde en in de lessen (drie drie hele…) deed ik eigenlijk niet veel meer. Wel kreeg ik nog een roos (suuuper onverwacht natuurlijk, haha not maar dat maakt ‘t er niet minder leuk op) van Jesse en toen ik terugkwam van de Grote Avond repetitie lag er ook nog een van Zalando op me te wachten. ‘Zakenrelaties’, altijd leuk toch! Nu is het 23:00 en ga ik zo maar eens alles doen, afsluiten en richting bed denk ik.

Het was weer een fijne week! Nu heb ik dus alweer vakantie. Ik heb vrij weinig plannen op een dagje familie, avondje vrienden van mijn ouders helpen met hun website en etentje na, en ik zal ook nog wel wat afspreken – de laatste keer met mijn beste vriendin kan ik al niet eens meer herinneren namelijk. Verder wil ik écht even flink gaan bloggen en misschien wat samenvatten en alvast een boek lezen voor Nederlands, zoiets. Een weekje is altijd zo voorbij, maar met zo weinig plannen als ik en als het nog steeds zo ‘onverwacht’ voelt is het toch wel heel erg lekker, dus ik heb er zin in!

Heb jij nu ook vakantie? Wat ga je doen?

Ook leuk om te lezen:

8 reacties op Picture it februari 2014 #2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hester
Write something worth reading or do something worth writing

Hi there! Leuk dat je mijn blog gevonden hebt. Ik ben Hester (20), studente Nederlands aan de Universiteit Utrecht met een grote passie voor schrijven. Ik deel hier vanalles wat mij persoonlijk raakt of bezighoudt.

volgen

Follow

Je kunt me via deze link ook volgen op feedly, een nog veel fijner en over-zichtelijker medium dan Bloglovin’. Tip van yours truly! X

Archief
Social media
  • Bloglovin
  • Mail
  • Instagram
currently listening
cookies & avg

Mijn site maakt gebruik van cookies. De persoonsgegevens die je invult als je een reactie achterlaat, blijven geheim en gebruik ik niet voor andere doeleinden.