Another week floated by en nu is het dus zoals altijd tijd voor een Picture it! Mijn week van zaterdag tot en met vrijdag in foto’s, met deze keer weer extra veel leerfoto’s, want het was toetsweek! Al heb ik ‘m alsnog echt flierefluitend doorgebracht omdat ik gewoon geen ontzettend moeilijke toetsen had en het waren er al helemaal niet veel, dus ik had zeg maar zeeën van tijd (al voelt dat niet altijd zo), maar een toetsweek is toch een toetsweek. Vandaag zie je wat ik allemaal heb gedaan!

 photo 2014februari11_zps7938ba08.jpgSaturday lunch! Ik ben gek op de kaasbroodjes van de Lidl.

2014 februari 1 (2)Ik nam alvast wat toetsstof door (met mijn laptop aan de kant en een leeg bureau, woehoe) en ik heb vast ook nog wel een beetje geblogd. Helaas telkens een beetje de laatste tijd, daar moet/wil ik echt wat aan doen.

2014 februari 1 (15)Outfitje! Truitje van H&M, broek van Primark. Mijn haar zat om de een of andere reden ook anders, maar dan wel positief gelukkig. Even mijn make-up gedaan en toen ging ik met mijn ouders naar het startadres van het wisseldiner met wat mensen uit de buurt (georganiseerd vanuit de kerk), dat was wel leuk.

 photo 2014februari14_zps1de4cdb3.jpgDe zondag, die ik opnieuw op de uitslapen-kerk-lunch-even met laptop-bos-kerk-eten manier spendeerde, afsluiten met een good old potje Cluedo. Ik heb nooit zin in spelletjes, maar uiteindelijk is het toch altijd wel heel gezellig.

 photo 2014februari15_zps11a6ccd4.jpgMaandag begon helaas al om half acht bij de fysio, terwijl ik pas 10:50 toets numero een had. Toen ik deze foto maakte was ik alweer klaar, dus ik ging eerst maar naar huis en dan alsnog naar school.

2014 februari 1 (6)Eenmaal thuis Latijn leren voor dinsdag. Leren staat voor mij gelijk aan een puinzooi in mijn kamer.

 photo 2014februari17_zps10c1713f.jpgNa die Latijntoets dinsdag had ik twee uur tussenuur. Nog maar wiskunde doornemen in de mediatheek dan. Helaas ging die toets alsnog niet zo heel goed, hoewel ik het op zich wel snapte. Maar goed, eigenlijk kan ik er ook vrij weinig over zeggen zolang ik mijn cijfer nog niet heb, want het kan dus echt tussen de 4 en de 9 liggen. Altijd fijn, van die vage toetsen.

 photo 2014februari18_zpsbb86d82d.jpgExactly what I needed! Ik kwam er echt slecht in deze toetsweek. Grotendeels omdat ik het gewoon te rustig had; ik blijf toch echt het beste presteren onder druk, anders denk ik ‘ooooh, alle tijd’ en werk ik niet productief.

 photo 2014februari12_zpsdf9ac995.pngZeker als je de volgende dag eigenlijk geen toetsen hebt, is het lastig om je ertoe te zetten tóch wat te leren. Gelukkig toch nog wel iets kunnen doen, met Vanessa Carlton. Ja, ik geef het toe, af en toe luister ik daar gewoon nog met alle plezier naar. Zelfs naar A Thousand Miles. Want as you can see, ik was best blij en dan maak je natuurlijk een selfie.

 photo 2014februari19_zps2ab70663.jpgWoensdag dus een vrij dagje. In bed eindelijk weer een pagina of 50 gelezen.

 photo 2014februari11_zps017ecac2.pngDaarna even de tijd nemen voor m’n make-up, foto’s maken en bewerken en een artikel schrijven. Daar was ik echt wel even mee bezig, zo’n dag gaat sowieso altijd zo snel voorbij. Super flauw.

 photo 2014februari114_zps46d6e89d.jpgLol aan tafel omdat mijn moeder slagroom op Coco’s neus smeerde, haha. Daar kon hij niet bij met zijn tong, het arme dier.

2014 februari 1 (11)Donderdagmiddag was eigenlijk de eerste middag dat ik echt hard moest leren, geschiedenis en maatschappijwetenschappen. Alleen de samenvattingen waren samen al bijna 20 pagina’s, maar het scheelt dan wel weer dat je dat niet echt kan stampen, het is vooral doornemen en snappen. Op dat laatste hopen we dan altijd maar.

 photo 2014februari112_zps75232930.jpg‘s Avonds aten we bij een vriendin van mijn moeder. Zij heeft twee schattige caviaatjes die helemaal snuggled up in deze deken zaten. Ze wilden dan ook niet goed op de foto, haha!

 photo 2014februari116_zps0aec1dc0.jpgVrijdag maakte ik mijn laatste twee toetsen en dus was ik om 12:00 alweer thuis. Weliswaar helemaal nat geregend, maar daar hebben ze een regenpak voor uitgevonden. Mijn tosti-en-suikerbroodlunch werd aangevuld met deze nieuwe versie van schuddebuikjes. Ik lust ze niet op brood, maar dat betekent niet dat ik ze helemaal niet eet!

Ik ging even drie uur aan het werk voor mijn blog enzo en toen weer terug naar school voor GA repetitie. Tja, ik moest mijn 2-seconds-of-fame natuurlijk wel even komen doen. En nu is het dus weekend! Hoewel ik blij ben dat mijn derde toetsweek er alweer opzit (nog maar twee dit jaar!), heb ik er eigenlijk pas echt een goed (of slecht) gevoel over als ik mijn cijfers terug heb. En de lerare(ss)en zijn niet echt snel deze keer volgens mij, dus daar zal ik nog even op moeten wachten. Volgende week heb ik nog één toets, verder een totaal nieuw rooster dat nou niet bepaald gunstig is (en helaas wel even zal blijven, al is wat verandering altijd wel leuk) en ook weer genoeg afspraken. Maarja, de week erna is vakantie, dus dat komt helemaal goed! Dit weekend ga ik even lekker niets tot heel weinig aan school doen en zaterdag, vandaag dus, heb ik nog een verjaardag. Ik heb er zin in en jullie ook alvast een fijn weekend!

Wat ga jij doen aankomende week?

Ook leuk om te lezen:

9 reacties op Picture it februari 2014 #1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hester
Write something worth reading or do something worth writing

Hi there! Leuk dat je mijn blog gevonden hebt. Ik ben Hester (20), studente Nederlands aan de Universiteit Utrecht met een grote passie voor schrijven. Ik deel hier vanalles wat mij persoonlijk raakt of bezighoudt.

volgen

Follow

Je kunt me via deze link ook volgen op feedly, een nog veel fijner en over-zichtelijker medium dan Bloglovin’. Tip van yours truly! X

Archief
Social media
  • Bloglovin
  • Mail
  • Instagram
currently listening
cookies & avg

Mijn site maakt gebruik van cookies. De persoonsgegevens die je invult als je een reactie achterlaat, blijven geheim en gebruik ik niet voor andere doeleinden.