Shame on me dat jullie het gewoon ruim een maand zonder nieuwe video’s waarin ik live te horen en te zien ben hebben moeten doen (veel werkwoorden, hope you get it). Maar gelukkig – als je mijn filmpjes leuk vindt dan – staat er vandaag weer eens eentje online, en nog een redelijk lange ook. Ik had nou eenmaal wat tijd nodig om mijn iPhone binnenstebuiten te keren, want er staat toch nog best aardig wat op! Als je benieuwd bent wat precies zit je vandaag aan het goede adres met deze ‘What’s on my iPhone?’.

Wat is jouw favoriete app? En welke telefoon heb je? Suggesties voor spelletjes en leuke hoesjes hoor ik ook graag! Abonneren op mijn YouTubekanaal kan trouwens hier.

PS: De thumbnail is oud, uit het new in artikel dat ik destijds schreef, mocht je het je afvragen.

Ook leuk om te lezen:

4 reacties op Filmpje: what’s on my iPhone?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hester
Write something worth reading or do something worth writing

Hi there! Leuk dat je mijn blog gevonden hebt. Ik ben Hester (20), studente Nederlands aan de Universiteit Utrecht met een grote passie voor schrijven. Ik deel hier vanalles wat mij persoonlijk raakt of bezighoudt.

volgen

Follow

Je kunt me via deze link ook volgen op feedly, een nog veel fijner en over-zichtelijker medium dan Bloglovin’. Tip van yours truly! X

Archief
Social media
  • Bloglovin
  • Mail
  • Instagram
currently listening
cookies & avg

Mijn site maakt gebruik van cookies. De persoonsgegevens die je invult als je een reactie achterlaat, blijven geheim en gebruik ik niet voor andere doeleinden.