Hi all! Hier ben ik weer met een nieuw overzichtje van mijn week. Ik heb me de afgelopen dagen meer dan prima vermaakt, het vloog echt zo voorbij! Stilgezeten heb ik zeker niet, maar ik had niet zoveel school en huiswerk, dus dat scheelt enorm. Benieuwd naar wat ik dan wél heb gedaan?

 photo december21_zps2e3f7676.jpgDeze foto is nog van vorige week vrijdag, toen at ik met mijn moeder een patatje bij de Bram om vervolgens mijn zoektocht naar een galajurkje te starten. Het duurde even, maar ik heb er eentje gevonden! Komt nog voorbij in een shoplog.

 photo december218_zps52493d6f.jpgMijn huiswerkloze blogzaterdag begon met een tompouce. Die gaan jullie nog wel vaker voorbij zien komen want ik heb ze weer helemaal herontdekt, zooo lekker!

 photo december22_zpsec623531.jpgDaarna heb ik dus voornamelijk geblogd! Het verschilt heel erg wat ik doe, soms typ ik allemaal artikelen die voornamelijk om tekst draaien en deze keer was ik ook veel bezig met producten testen en héél veel foto’s maken.

 photo december217_zps0c478cd0.jpg‘s Avonds at ik risotto, hmmm! Met sperziebonen, ui, champignon en een kipburger. Zaterdag vond ik echt een superfijne dag!

 photo december215_zpsfc415634.jpgDe video die ik ook die dag had opgenomen editte ik nog een stukje en jawel, Coco zit erin!

 photo december214_zps6de8867f.jpgZondag was ook weer een leuke en lekker rustige dag. Kerk, visite, blog, kerk, verjaardag en ‘s avonds belandde ik al snel op de bank onder een dekentje en met mijn voeten op een hocker. (Halve) citroencheesecake en chillsokken erbij en het plaatje is compleet.

 photo december213_zps306777cc.jpgOf nouja, mijn laptop en de tv mogen er ook nog wel bij. Zo sloot ik mijn weekend af, altijd goed!

 photo december212_zpscf456191.jpgMaandag was het tijd voor een nieuwe week. En die begon met Coco die doodleuk mijn kamer binnen kwam wandelen en op mijn bed sprong toen ik me aan het opmaken was.

 photo december115_zps5e67f6d7.jpgIk ging zoals gewoonlijk naar school en in mijn tussenuur naar de fysio. Gezien het feit dat ik tot 16:20 moest was dat dus best een actief dagje, haha!

 photo december211_zpsdec783e1.jpgGelukkig had ik amper huiswerk, het was natuurlijk de dag na de toetsweek dus dan is het enige wat je doet de toets bespreken of een nieuw hoofdstuk beginnen. Voor maatschappijwetenschappen moest ik helaas wel een shitload aan opdrachten maken en dat zijn ook echt van die vragen waar ik na een halfuur nog geen antwoord op weet. Als ik dan toch een antwoord heb gevonden is het zo lang dat ik woorden als ‘aandacht’ gewoon afkort naar ‘aand8’…

 photo december210_zps5f053262.jpgDinsdag had ik juist maar drie uur school, zo’n rare verdeling. Mijn morgen ging alsnog op aan een bezoekje aan de manuele therapeut, maar ik was wel vroeg thuis en dat betekende dat het nog licht genoeg was om mijn sinterklaascadeautjesvideo op te nemen! Ik film nog altijd met een boekenstapel, een statief is net weer te hoog op mijn bureau. Zie nu trouwens pas dat het onderste boek eng dicht op de rand lag…

 photo december29_zpsd8ccd246.jpgEn ik bleef nog even in de sinterklaassferen met een stukje banketbakkersstaaf en chocoladekruidnoten!

 photo december28_zps59c20e66.jpgWauw, het lijkt nu echt net alsof mijn dag van eten aan elkaar hangt, haha. Valt wel mee, maar deze taco met vulling, sla, komkommer, ei, saus en kaas moest ik gewoon even delen – hoe oncharmant ‘ie er ook uitziet.

 photo december27_zps785335ff.jpgIk bewerkte mijn video gelijk en ik had een nieuw liedje nodig. Dit programma dat ik altijd gebruik om te downloaden stond nog niet op mijn nieuwe laptop, dus die gooide ik er even op. En… ik spotte WEER een dikke dt-fout. Blijkbaar zijn die mensen zo technisch dat de dt-regels er maar niet in willen…

 photo december2_zps5b0d0947.jpgDit was mijn woensdag. Soms vind ik dat gewoon grappig, om mijn hele dag in een lijstje te gooien. Staat overigens niet op volgorde, want die douche nam ik eigenlijk pas als allerlaatste. Normaal spring ik er al onder rond een uurtje of zeven, maar het was best eens fijn om juist gelijk je bed in te duiken!

 photo december26_zpsc5bd1a51.jpgEn nog even een outfitje van die dag. Ik kreeg trouwens wat reacties dat bezoeksters deze kast ook hebben – leuk, maar het is niet mijn kast hoor, haha! Hij staat op mijn ouders’ kamer, dat is de enige kamer waar nog enigszins fatsoenlijk lamplicht is om een foto bij te maken om 21:00.

 photo december25_zps88e0406c.jpgDonderdag begon weer met een vroeeeg fysiobezoekje waar ik echt geen zin in had (ik merk dat mijn motivatie na twee afspraken voor mijn arm in één week gewoon op is), maar het is toch weer gelukt. Fietsen in de kou en het donker, je leert het waarderen. Op school deed ik weer niet bijzonder veel en ik mocht lekker een halfuurtje eerder weg omdat ik de laatste twee uur een blokuur wiskunde had en alle opdrachten van de planner al af had. De lucht was mooi blauw!

 photo december24_zps0e39a227.jpgMijn huiswerk beperkte zich weer tot een minimum en dus had ik genoeg tijd om het rustig aan te doen en een beetje in mijn kamer rond te hangen. Met mijn rug tegen de verwarming is mijn favoriete plekje, haha. Happy selfie!

 photo december23_zpsde0d16e5.jpgNet zoals vorige week donderdag aten we wortelsoep, deze keer met preitaart en sla. Ik vond het er wel weer fabulous genoeg uitzien voor een foto.

Dit was mijn week! Van vrijdag heb ik niet echt foto’s, maar toen ging ik voor vier uurtjes naar school en had ik auditie voor het toneelstuk bij ons op school, waar ik hier al meer over vertelde. De eerste keer vergat ik mijn tekst, maar de tweede keer ging gelukkig wel beter. Ik heb niet echt hoop voor een sprekende rol, maar vandaag krijg ik de rolverdeling dus ik ben benieuwd en I’ll keep you posted! ‘s Avonds ging ik nog naar vereniging en had ik een gezellig avondje op de bank met the family (ik typ deze alinea nu om 23:55, oeps). Dit weekend staat er eigenlijk weer niet echt iets op de planning, dus ik kan lekker bloggen en een beetje uitrusten (aan school hoef ik nog steeds weinig tot niets te doen). Want hoewel ik afgelopen week wel wat vrije uurtjes had, ga ik dan toch niet echt bloggen; dat lukt me het beste als ik er echt álle tijd voor heb, in het weekend dus. Volgende week heb ik heel weinig uur vanwege leerlingvergaderingen en het is de laatste week voor de kerstvakantie (!!!), dus zal ook niet enorm druk worden. Ik heb er zin in!

Wat was het hoogtepunt van jouw afgelopen week? Ga je nog wat bijzonders doen vandaag?

Ook leuk om te lezen:

8 reacties op Picture it december 2013 #2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hester
Write something worth reading or do something worth writing

Hi there! Leuk dat je mijn blog gevonden hebt. Ik ben Hester (20), studente Nederlands aan de Universiteit Utrecht met een grote passie voor schrijven. Ik deel hier vanalles wat mij persoonlijk raakt of bezighoudt.

volgen

Follow

Je kunt me via deze link ook volgen op feedly, een nog veel fijner en over-zichtelijker medium dan Bloglovin’. Tip van yours truly! X

Archief
Social media
  • Bloglovin
  • Mail
  • Instagram
currently listening
cookies & avg

Mijn site maakt gebruik van cookies. De persoonsgegevens die je invult als je een reactie achterlaat, blijven geheim en gebruik ik niet voor andere doeleinden.