Als je mij een beetje kent en/of mijn blog leest, dan kom je er al snel achter dat ik geen grote fan ben van de winter. De herfst kan ik nog prima handelen en vind ik eigenlijk ook wel leuk, maar zodra ik last krijg van wintertenen en -vingers, door de sneeuw naar school moet ploeteren op mijn fietsje, aan Nederlandse ‘kom we gaan gezellig schaatsen!’ verwachtingen moet voldoen, mijn energie moet verspillen aan het extra opwarmen/warm houden van mezelf en om 18:00 al niet meer kan genieten van het daglicht, word ik soms wel een beetje verdrietig. Gelukkig zijn er nog een paar lichtpuntjes te ontdekken in deze donkere kou genaamd ‘feestdagen’. Hoe koud ik het ook krijg van de winter, voor Sinterklaas, kerst en oud & nieuw loop ik weer helemaal warm – christmas almost makes me love the winter. Ik houd van de gezelligheid, het eten, de cadeautjes, het jeugdsentiment, de liedjes (!!) en kortom de sfeer. Geweldig vind ik het. Ondertussen is het gewoon alweer december (precies vandaag!), kan je nagaan, dus hoog tijd om weer in the mood te komen! Ik ga mijn kerstafspeellijsten opdiepen en deel vandaag wat inspiratievolle plaatjes met jullie. Kaarsjes, warme chocolademelk, sneeuw en vooral veel lampjes en bokeh. Veel plezier!

OohCamila.com ///I knew a girl named ShuchiCat
UntitledCupOfColorTwitpic - Share photos and videos on Twitter(1) Tumblrfa-lalalalaKristine Larsen | via TumblrJ'adore Fashion ~'s Photos | via FacebookUɴɪᴠᴇʀsᴇ ᴏғ LᴜxᴜʀʏTumblrlost in the sunD'ooohTumblr❤You are gorgeous..She Flies With Her Own Wings. | via Tumblrnightmare(1) TumblrTumblrChristmas Lights & DecorationsTumblr
TumblrTumblrTumblrAlívio Imediato | via TumblrWelcome to My World (:TumblrFUCK YEAH CUTE WISHES

Vind jij de feestdagen ook altijd zo gezellig? Heb jij je al een beetje voorbereid of ben je er nog niet zo mee bezig?

Bron afbeeldingen: WeHeartIt

Ook leuk om te lezen:

8 reacties op Inspiratie pic’s: christmas almost makes me love the winter

 • Leuke post! Ik vindt die van the winter talent show zo funny! ;-)
  Ik hou helemaal niet van de winter. Vroeger kon ik zo goed schaatsen en deed ik dat toen bijna iedere dag!
  Maar door mijn ziekte waag ik me daar nooit meer aan.
  Ijzel vindt heel erg. Sneeuw is leuk voor 1 dag en dan moet het wel droge sneeuw zijn.
  Als het te lang blijft liggen op straat wordt het smerig :(
  Ik hou van heerlijk eten met kerstmis, kadootjes uitpakken en muziek luisteren, films kijken en heerlijk eten!
  De gezelligheid straalt warmte uit. ;-)

 • Hele fijne sfeerfoto’s! Het leukste aan de decembermaand vind ik kerstkaartjes, de kerstboom en het feit dat vanaf eind december de dagen steeds weer een stukje “langer” worden!

 • Die fiets!
  Leuke plaatjes!

 • ik vind de feestdagen fantastisch ! ik hou er ook echt van

 • Leuke foto’s!
  Ik heb juist het tegenovergestelde met de seizoenen: ik hou niet van warmte, zwemmen, korte broeken, zweterige bussen, ‘s nacht niet kunnen slapen van de hitte… enzovoort.
  En ik hou van sjaals, dikke jassen, ijs, sneeuw, schaatsen, ‘sochtends verkleumen op de fiets en dan zo’n lekkere warme bus instappen dat je meteen in slaap valt, dat je adem als wolkjes in de lucht blijft hangen… enzovoort.
  Maarja, verschil moet er zijn ;)
  Fijne zondag!

 • Ik ben een groot fan en sta er om bekend! Ik hou dus ook van dit soort blog Posts en foto’s! Ik was nooit een herfstfan en ging het liefst na het verdwijnen van de warmte meteen meteen over naar sneeuw en kerst maar kan nu de herfstkleuren ook wel waarderen. Nu dat ook voorbij is ben ik helemaal klaar voor de winter. Schaatsen hou ik ook erg van!

 • wat doet mijn kamer hier, haha, de tiende foto!
  Ik heb zin in kerstmis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hester
Write something worth reading or do something worth writing

Hi there! Leuk dat je mijn blog gevonden hebt. Ik ben Hester (20), studente Nederlands aan de Universiteit Utrecht met een grote passie voor schrijven. Ik deel hier vanalles wat mij persoonlijk raakt of bezighoudt.

volgen

Follow

Je kunt me via deze link ook volgen op feedly, een nog veel fijner en over-zichtelijker medium dan Bloglovin’. Tip van yours truly! X

Archief
Social media
 • Bloglovin
 • Mail
 • Instagram
currently listening
cookies & avg

Mijn site maakt gebruik van cookies. De persoonsgegevens die je invult als je een reactie achterlaat, blijven geheim en gebruik ik niet voor andere doeleinden.