Als er een filmpje is dat ik, ondanks dat het filmpjes maken op een iets lager pitje staat, niet wil laten schieten, is het wel dat over mijn sinterklaascadeautjes. Sinterklaas blijft voor mij een nostalgisch feest en ik hecht dan ook nog steeds grote waarde aan de traditie, haha. Ik word elke keer gewoon weer heel blij van een tafel vol met lekkere dingen, een juten zak vol kleine cadeautjes in vrolijk inpakpapier en de stapeltjes gedichten. Precies een week geleden was het weer zover en ook dit jaar is de buit niet tegengevallen. Ik laat alles aan jullie zien in onderstaande video!

Hoe heb jij Sinterklaas dit jaar gevierd? Wat heb je gekregen en wat vind je mijn leukste cadeau?

PS: Ik was alsnog twee dingen vergeten: een zak rozijnen die mijn moeder me voor de grap gaf omdat ik altijd de rozijnen uit de muesli eet en vier A4-schriften die mijn moeder een beetje kwijt/vergeten was, haha.

Ook leuk om te lezen:

13 reacties op Filmpje: sinterklaascadeautjes 2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hester
Write something worth reading or do something worth writing

Hi there! Leuk dat je mijn blog gevonden hebt. Ik ben Hester (20), studente Nederlands aan de Universiteit Utrecht met een grote passie voor schrijven. Ik deel hier vanalles wat mij persoonlijk raakt of bezighoudt.

volgen

Follow

Je kunt me via deze link ook volgen op feedly, een nog veel fijner en over-zichtelijker medium dan Bloglovin’. Tip van yours truly! X

Archief
Social media
  • Bloglovin
  • Mail
  • Instagram
currently listening
cookies & avg

Mijn site maakt gebruik van cookies. De persoonsgegevens die je invult als je een reactie achterlaat, blijven geheim en gebruik ik niet voor andere doeleinden.