Mascha heeft deze TAG al wel eens gedaan en ik zag hem pas weer bij wat andere bloggers. Het leek me zelf ook wel eens leuk om erachter te komen hoeveel make-upproducten ik nou eigenlijk bezit en in de My stash in numbers TAG heb ik per soort product geteld hoeveel ik er van heb. Benieuwd geworden?

 photo IMG_4277_zps134f3c70.jpg

Gezichtsprimer: 0
BB/CC Cream & foundation: 2
Concealer: 0
Poeder (vast of compact): 0
Blush (vast, los of cream): 6 (waarvan 1 trio)
Bronzer: 0
Highlighter: 2

Favorieten: MaxFactor CC Cream
Essence ‘Floral Grunge’ 01 Be Flowerful blush
GOSH natural blush 43 Flower Power
Catrice ‘spectaculART’ C01 Artfully Lustrous highlighting powder

 photo IMG_4269_zps2866f644.jpg

Oogprimer: 1
Oogpotlood: 5
Eyeliner: 1
Mascara: 2

Favorieten: GOSH mineral waterproof eye shadow 003 brown
Essence I ♥ Extreme Crazy Volume mascara

 photo IMG_4272_zpsad7dfded.jpg

Losse oogschaduw: 11
Duo’s, trio’s & quatro’s oogschaduw: 7
Oogschaduw paletten: 3

Favorieten: PUPA Luminys Silk 200
Catrice Absolute Eye Colour 080 Go, Charlie Brown!
Essence Eye Sorbet 04 illuminating plum
S-he stylezone eyeshadow quattro  52
Essence Sun Club glamour to go eyeshadow 02 long beach

 photo IMG_4284_zps891b1487.jpg

Lipstick: 6
Lipgloss: 3 (en 2 mini’s)
Lipbalm potloden: 1
Lip laquer: 0
Lippotlood: 0
Lipverzorging (labello etc): heel veel rondslingerende lippenbalsems (Labello & Kruidvat, naturel), lipsmacker Coca Cola & blikje vaseline

Favorieten: HEMA Pure Shine 17 Coral
Miss Sporty 038 I love
Manhattan Tasty Lips lipgloss Californian Peach
Bourjois Paris Effect 3D 55 Orange energic
HEMA Lip Balm Stick 8

 photo IMG_4286_zpsf956b482.jpg

Kwasten: 6 (waarvan 1 met twee kanten)
Nagellak: deze weet ik eigenlijk niet precies, maar tel ik ook niet echt mee als make-up. Het zal rond de 100 liggen

Favorieten: Urban Decay Naked 2 brush
HEMA blending brush
Essence blush brush

= totaal ongeveer 60 producten (exclusief nagellak)

Jullie begrijpen wel dat mijn bureau helemaal vol lag met de inhoud van mijn kast na het maken van deze foto’s, haha! Ik ben op dit moment gewoon tevreden met wat ik heb, ik mis niet echt iets ofzo en er zit genoeg variatie in. Er zijn wel een paar dingen waar ik er nul van heb, maar die heb ik gewoon niet echt nodig. Jup, ik ben een tevreden meisje, maar uiteraard weerhoudt dat me er niet van om nee te zeggen tegen nieuwe make-up. Zelf koop en vraag ik alleen dingen die ik echt bijzonder vind en als ik wat win is het natuurlijk altijd mooi meegenomen, dus zo houd ik het allemaal een beetje in balans. En sowieso zou ik eigenlijk ook wel wat dingetjes weg kunnen doen, maar dat ga ik over een jaar ofzo wel eens doen. Ik houd niet van afscheid nemen en het staat nu nog gewoon zo leuk in mijn kast! 60 vind ik ook niet bizar veel, eigenlijk. Niets om je voor te schamen in elk geval! Mijn nagellakstash wil ik binnenkort trouwens weer opnemen op video en ik vind het meer een los iets, dus vandaar dat ik er nu niet dieper op in ben gegaan met favorieten enzo. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien!

Wat vind je van mijn aantallen? Hoeveel heb je zelf en ben je wel eens geschrokken van deze nummers?

Ook leuk om te lezen:

12 reacties op My stash in numbers TAG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hester
Write something worth reading or do something worth writing

Hi there! Leuk dat je mijn blog gevonden hebt. Ik ben Hester (20), studente Nederlands aan de Universiteit Utrecht met een grote passie voor schrijven. Ik deel hier vanalles wat mij persoonlijk raakt of bezighoudt.

volgen

Follow

Je kunt me via deze link ook volgen op feedly, een nog veel fijner en over-zichtelijker medium dan Bloglovin’. Tip van yours truly! X

Archief
Social media
  • Bloglovin
  • Mail
  • Instagram
currently listening
cookies & avg

Mijn site maakt gebruik van cookies. De persoonsgegevens die je invult als je een reactie achterlaat, blijven geheim en gebruik ik niet voor andere doeleinden.