Ik mag dan wel geen enorme Twitterkoningin zijn, leuke dingen meld ik toch vaak wel even. Deze keer kon dat alleen niet, de bloggerspicknick die op het programma stond was namelijk een verrassing voor Romy. Jessy kon niet op haar verjaardag komen en wilde dus nog wat ‘terugdoen’. Daarvoor nodigde ze een aantal bloggers, waaronder ik, uit. De verrassing was groot (en de schrik in het begin ook, hè Romy… ‘huh, wie komen daar nou aan!’ haha) en ik heb een heel gezellige (mid)dag gehad. 

 photo blogg_zps0775e870.jpg

Er was uiteraard weer genoeg eten aanwezig! Hoewel het een picknick was, leek het qua eten meer op een high tea met al die zoete dingen, haha. Maakt uiteraard totaal niet uit. Wat je hier ziet: boterkoek, appeltaart, brownie, stokbrood, toastjes, tonijnsalade, muffins, fruit, komkommersalade en croissantjes. Lang niet alles is opgegaan, we waren allemaal niet zo heel erg hongerig geloof ik, maar ‘t was wel erg lekker!

 photo blogg2_zps36a51f17.jpg

Om jullie alvast even een overzichtje en indruk te geven van iedereen die er was: hier zie je Florence, Luna, mij, Sanne, Romy, Janne, Jessy en Susan. Oh, en we stonden op een heuvel, dus vandaar.

 photo blogg1_zps18d7b848.jpg

Niet iedereen had cadeautjes mee, maar er waren er wel een paar aanwezig. Ook de nodige, uh, ‘feestslierten’ waren aanwezig (van die blaasrolletjes). Zorgt voor leuke foto’s.

 photo blogg6_zps6ad3f67c.jpg

Na twee uurtjes verplaatsten we een stukje om foto’s te gaan maken. Eerst wat outfitjes en daarna wat duofoto’s.

 photo blogg3_zpsb1292601.jpg

Fotograferen kon ik hier genoeg! Ik had mijn camera hier net drie dagen, maar ik kon mijn lol op. Ook echt iedereen, behalve Janne die ‘m niet meehad maar wel heeft, en Susan die er geen heeft, had een spiegelreflex mee. Dat geeft sowieso al een leuk sfeertje! Ik heb outfitfoto’s gemaakt van Janne en later nog van Susan – leuk om te doen – en ben later ook nog even voor de camera gaan staan.

 photo fun_zpsc74293fe.png

Yeah right, ik had lol. Party party! Nee grapje, ik maakte gebaren bij het zeggen dat het echt wat voor mij zou zijn om nu achterover het water in te kukelen. Zoals je kan zien had ik dat niet eens hoeven doen voor leuke foto’s, die krijg je zo ook al wel. Lol.

Ik had geen heel speciale outfit aan, mijn broek van H&M Divided – daar zie je geeneens vlekken op, handig voor in het park – met een zwart shirt van de ONLY en een statement ketting van Stylight (niet los te koop). Ik combineer de broek liever met een shirt (eroverheen) en een spijkerjasje of blazer, maar daar was het te warm voor. Hoewel het niet bloedheet was (vandaar dat ik ook maar geen sandaaltjes aan had gedaan), was het zeker wel lekker weer -en de aftrap van een fijn warme periode, zo bleek later!

 photo blogg4_zps408aec80.jpg

Uiteraard matchte ik mijn nagellak: dit was Blue Eyed Girl van Rimmel. Dekt geweldig en blijft goed zitten. Na een paar daagjes heb ik ‘m er toch maar afgehaald, aangezien ik er geen basecoat onder had en niet zo’n zin had in verkleurde nagels. Dit was gelukkig niet het geval, natuurlijk waren er wel wat velletjes en nagelriemen blauwig maar met een dag was dit ook weer weg. Anyway.

 photo blogg5_zps6427b114.jpg

Zo ging het er aan toe bij ons, haha. Drie mensen die foto’s maakten van één of twee perso(o)n(en). Daar krijg je soms heel rare foto’s van, twee personen die allebei de andere kant op kijken alsof ze elkaar niet mogen. Toch zijn er nog genoeg leuke foto’s uitgerold, bekijk ze hieronder!

 photo IMG_6072_zps9c8cc746.jpg
Met Janne

 photo IMG_6223_zpse4fa393b.jpg
Met Luna

 photo IMG_6138_zpsf81e4442.jpg
Met Susan

 photo IMG_6178_zps8a8f3ee5.jpg
Met Florence

 photo bloggerspicknick14juli2013044_zps19744078.jpgMet Romy

 photo IMG_6293_zps9bbadc31.jpgMet Jessy

 photo IMG_6276_zpsb6f40bb3.jpgMet Sanne

 photo blogg8_zps48741be6.jpg

Aan het eind van de dag liepen we met z’n allen weer naar het station – Romy al vloggend, haha. Iedereen stapte weer op zijn trein en ik werd opgepikt door my personal driver called my daddy. Anders moest ik nog twee uur in de trein en bovendien gaan treinen en ik echt niet samen, dus ja. Nijmegen is trouwens ook erg leuk, het was vlak voor de vierdaagse begon dus ik ben ook over de Via Gladiola gereden en ik heb wat van die tijdklokken gezien. Vind ik leuk, haha. Mijn moeder kijkt namelijk altijd dat vierdaagseprogramma, dus ik ben er wel een beetje into. Ik vond het echt weer supergezellig met alle meiden, een aantal kende ik al maar Janne, Susan, Luna en Florence (alleen zij heeft geen blog meer) had ik nog nooit in het echt gezien. Toch voelde het niet zo, ze hadden net zo goed klasgenootjes van me kunnen zijn. Blijft raar – en leuk. Sorry trouwens dat het artikel even duurde (de meeting was zondag, dus het valt ook wel weer mee, maar toch), maar mijn computer deed heel moeilijk (hij had niet genoeg schijfruimte over voor de foto’s, say whut?!?!? Ik ben nog lang niet uitgefotografeerd en uitgevideod en uitgesamenvat) (maar dat terzijde) en het was heel lekker weer en ik had vakantie en ik was ziek dus eh ja. Hier is ‘ie dan! Echt, als je je verveelt in de vakantie, ga lekker meeten. Het is supergezellig!

Heb jij al wel eens iemand gemeet? Zou je het graag willen of staat het al op de planning?

PS: Vandaag staat er weer een column van mij online op BySjanty!

Ook leuk om te lezen:

17 reacties op Bloggerspicknick Nijmegen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hester
Write something worth reading or do something worth writing

Hi there! Leuk dat je mijn blog gevonden hebt. Ik ben Hester (20), studente Nederlands aan de Universiteit Utrecht met een grote passie voor schrijven. Ik deel hier vanalles wat mij persoonlijk raakt of bezighoudt.

volgen

Follow

Je kunt me via deze link ook volgen op feedly, een nog veel fijner en over-zichtelijker medium dan Bloglovin’. Tip van yours truly! X

Archief
Social media
  • Bloglovin
  • Mail
  • Instagram
currently listening
cookies & avg

Mijn site maakt gebruik van cookies. De persoonsgegevens die je invult als je een reactie achterlaat, blijven geheim en gebruik ik niet voor andere doeleinden.