Most of the time ben ik eigenlijk een beetje lui wat make-up betreft en doe ik wel oogschaduw op, maar gewoon iets naturels. Basiskleur, bruin in de crease, mascara, klaar! Niets mis mee hoor, maar af en toe moet je gewoon weer even wat anders doen. Quit the natural, use some colour! Ik vind het heerlijk om zo af en toe even wat langer bezig te zijn met mijn make-up. Het resultaat laat ik dan uiteraard graag aan jullie zien!

 photo metbrows_zps9c23cd0d.png(Waarom is mijn wenkbrauw altijd zoveel meer in shape als ik hem opgetrokken heb? Meh niet eerlijk)

 photo DSC01202_zps0b609355.jpg

Dit is de look geworden. Koper over het hele ooglid, een warme paars (tegen het roze aan) in de crease en een dropdeadgorgeous kleur in de binnenste ooghoek voor a pop of color. Jammer genoeg is ‘ie niet van mij, maar van mijn zus, maar oooh wat gebruik ik deze graag! Grijs/blauw/groen/aqua, prachtig gewoon. Ik vond de kleurencombinatie ook erg mooi. Verder zat er nog een witte highlighter op mijn wenkbrauwbot.

 photo DSC01207_zpscb35e0b5.jpg

De blush is van Essence, uit de Floral Grunge LE. Een matte lichtroze kleur met iets van peachy erin. Zeker niet opvallend, maar zo op de foto zie je hem nog best goed zitten. Zie hieronder de gebruikte producten en kwasten en swatches!

 photo EOTDquitthenatural5_zps6f9b2ead.png

Alle gebruikte producten en kwasten:

 • Too Faced Shadow Insurance oogschaduwbasis
 • Gosh Eyeshadow Mono in 009 Copper
 • Maybelline Expert Wear Mono in Emerald City (/Bleu Emeraude)
 • ByBG palette met 40 kleuren (de oogschaduws met een hartje erin heb ik voor deze look gebruikt)
 • Essence Eyeshadow To Go in 01 eye love to travel (de witte highlighter linksonder)
 • Essence ‘Floral Grunge’ in 01 be flowerful
 • Bourjois Black Jack Mascara
 • HEMA oogschaduwkwast
 • HEMA blendingkwast
 • Essence blushkwast
 • The Body Shop blushkwast

 photo DSC01212_zpsbcaf4125.jpgNog even wat swatches: Gosh, palette, Maybelline, palette, Essence palletje, Essence blush

 photo DSC01221_zps4c8db2aa.jpgFull face (en ik lijk hier heel bruin, not true to life)

Het idee voor deze look zat al in mijn hoofd sinds ik paars weer eens echt zág. Ik dacht: paars! Waarom maak ik daar nooit looks mee? Vervolgens kwam ik erachter dat ik eigenlijk geen koele paars in mijn stash heb (ondertussen wel). Ok, dan maar een warme. Maar dat was wel veel lastiger om mee te werken, vond ik. Ik besloot hem te combineren met koper, ook een heel erg warme tint. Normaal doe ik bruin altijd in mijn crease, deze keer dus als basiskleur. Het paars liep er mooi in over. En dan: kleeeur! Het is immers lente en dat mag gevierd en gezien worden. De eerste keer dat ik deze look maakte deed ik felgroen in de binnenste ooghoek, nu koos ik voor deze kleur van Maybelline. Ik moest er opeens weer aan denken en hij paste bovendien wel goed bij de oorbellen die ik in had. De kleur is supergoed gepigmenteerd – waar ik de andere swatches best flink moest opbouwen, zijn dit maar twee laagjes – en werkt ook erg fijn. I love it! Jammer genoeg is hij niet meer te koop, volgens mij… Het hoort trouwens dat de oogschaduw ook een beetje ‘rondom’ mijn ooghoek zit, dat is de bedoeling.

Verder heb ik eigenlijk niet zo heel veel meer te zeggen over deze look, maar ik vond hem gewoon wel tof en wilde hem dus delen. Meestal maak ik looks maar een keertje, maar deze wil ik wel vaker gaan dragen. Ok, niet als ‘signaturelook’, maar gewoon als ik er zin in heb. Bovendien kreeg ik er leuke complimentjes over. Dat je met iemand zit te praten en diegene opeens ‘huh, heb je nou drie kleuren op? Kan dat ook al?’ opmerkt. Inderdaad, dat kan, de wonderen zijn de wereld nog niet uit!

Draag jij vaak dit soort looks? Wat vind je van deze? Ga je hem misschien namaken?

Ook leuk om te lezen:

9 reacties op LOTD + swatches: quit the natural

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hester
Write something worth reading or do something worth writing

Hi there! Leuk dat je mijn blog gevonden hebt. Ik ben Hester (20), studente Nederlands aan de Universiteit Utrecht met een grote passie voor schrijven. Ik deel hier vanalles wat mij persoonlijk raakt of bezighoudt.

volgen

Follow

Je kunt me via deze link ook volgen op feedly, een nog veel fijner en over-zichtelijker medium dan Bloglovin’. Tip van yours truly! X

Archief
Social media
 • Bloglovin
 • Mail
 • Instagram
currently listening
cookies & avg

Mijn site maakt gebruik van cookies. De persoonsgegevens die je invult als je een reactie achterlaat, blijven geheim en gebruik ik niet voor andere doeleinden.