Ik heb een pakketje besteld en ontvangen, een héél erg leuk pakketje! Vandaag ga ik aan jullie laten zien wat erin zat, namelijk een Fossil horloge. Ik weet niet meer hoe/wie/wat/wanneer, maar ik zag hem op internet en had gelijk zoiets van ‘aaah die is mooi!’. Ik had al gewoon een leuk horloge, dus ik bestelde ‘m niet gelijk omdat ik hem niet echt dringend nodig had ofzo. Maar toch bleef hij in mijn achterhoofd en toen ik hem op ging zoeken op webwinkels, stond er bij heel veel dat ‘ie uit het assortiment ging. Ik sloeg een linkje op als favoriet en was het toen eigenlijk weer vergeten, totdat ik het me opeens weer bedacht en echt zoiets had van ‘als hij er nog maar wel is!’. Bij het opgeslagen linkje van de Wehkamp was ‘ie er niet meer, gelukkig kwam ik achter het artikelnummer en vond ik hem bij de webshop QuickJewels. Daar was hij ook nog eens in de sale voor ruim 10 euro minder dan normaal. Voordeel van de twijfelaar!

 P1050209_zps104bfb16.jpg

Fossil horloges zitten altijd in van die ‘blikjes’, zo ook deze. Hij was trouwens wel een beetje ingedeukt aan de bovenkant, maar ik gebruik ‘m toch niet meer echt, al denk ik dat ik ‘m wel bewaar om bijvoorbeeld oorbellen of kettingen in te doen als ik op vakantie ga. Ik had trouwens een cadeauverpakking aangevinkt bij het bestellen, dat was gewoon gratis, maar het was helemaal geen cadeautje, haha. Tja, als het gratis is moet je er gebruik van maken hè? Mijn zus en ik vonden het doosje niet echt bij het horloge passen, maar volgens mij is dit een speciaal ‘reuse + reduce + recycle’ doosje ofzo zoals erop staat. Whatever, dat uiltje is cute.

 P1050213_zps8dcace34.jpg

Bovenop lagen twee boekjes (een ‘warranty’ en en een ‘instruction’), en een kaartje om je in te schrijven voor email updates. Niet erg boeiend dus, haha.

 P1050214_zps8e309007.jpg

Wat wel boeiend was: mijn horloge! Jaaa! Hij zat nog keurig afgedekt met een dun ‘sponsje’.

 P1050217_zpse2ba0e16.jpg

 P1050207_zpsa0fd4989.jpg

Het klokje is vrij dik (10 mm staat op de site), maar hij is wel een beetje hol aan de onderkant, dus hij zit wel gewoon fijn.

 P1050198_zpsd79f8f13.jpg

 P1050197_zps3f8b1e1a.jpg

De bovenkant is helemaal gevlochten. Er zitten twee van die verschuifbare ‘ringetjes’ zodat de band na de gesp niet uitsteekt. Op de gesp staat nog Fossil.

 P1050208_zps7cc79508.jpg

De onderste band is eigenlijk vooral niet meer gevlochten. Dit deel lijkt dus ook breder dan het gevlochten gedeelte als je ‘m om hebt, maar je ziet dat dat niet zo is. Gezichtsbedrog! Er zitten lekker veel gaatjes in de band.

 P1050199_zpsd9002058.jpg

Ik vind het klokje heel erg mooi, sowieso heel wat anders dan mijn Esprithorlog: die heeft alleen maar vier stipjes. Deze is wat dat betreft weer wat duidelijker, maar wel gewoon lekker simpel. En natuurlijk staat ook hier weer Fossil.

 P1050205_zps30755854.jpg

Ik wilde er natuurlijk wel even mee pronken en heb ‘m dus over mijn vestje heen gedaan. Hij zit echt heel erg lekker, ik voel ‘m niet zitten.

 P1050206_zps6e32e268.jpg

Ik vind dat gevlochten echt heel erg leuk. Het horloge is simpel, maar dit is dan net weer even wat extra’s.

Ik ben echt heel erg blij met mijn nieuwe aanwinst! Ik klink misschien niet zo wildenthousiast, maar dat uit ik ook nooit zo heel erg al ben ik het wel (arme mensen die me cadeautjes geven op m’n verjaardag…). Hij is gewoon net wat anders dan die ik al had (deze Love Live Laugh van Esprit, die ik ook heus nog wel blijf dragen!) en ik vind het leuk om, net zoals met schoenen, wat keuze te hebben en af te stemmen op m’n outfit. Hij is misschien niet heel erg bijzonder, maar ik vind ‘m toch leuk door het leren en gevlochten bandje, het dikke klokje dat met het wit ook een beetje afsteekt tegen het bruin en de simpele cijfers. Ik heb elke dag een horloge om, dus hij moet ook niet knalroze zijn ofzo, haha.

Ik heb ‘m dus besteld bij QuickJewels. Normaal is hij €79 of €71, ik had ‘m in de sale voor €59, 63 met gratis verzendkosten. Het bestellen ging heel makkelijk (je hoefde niet eens zo’n heel account aan te maken), de verzending ging heel snel (zondag besteld, dinsdag 16:00 binnen) en ik werd heel goed op de hoogte gehouden via de mail. Bovendien stond de tijd al goed, heel fijn! Ik wilde nog een linkje plaatsen naar het horloge, maar hij is op! Ik had dus echt de laatste of de eennalaatste en ik ben blij dat ik niet nog een weekje heb gewacht *kijkt verliefd naar d’r pols*. Mocht je er nog wel een zoektocht voor willen opstarten, het is de Ladies Casual Imogene JR1290, helemaal volledig. Als je er op googelt kom je hem bij aardig wat webshops tegen voor rond de €71, jammer genoeg is hij nergens in voorraad. Bij sommige staat nog wel ‘binnenkort weer leverbaar’, maar bij meerdere dat ze ‘m niet meer verkopen, dus ik weet niet of je daar op kunt vertrouwen…

Wat heb jij voor horloge, of draag je er nooit een? Wat vind je van deze?

Ook leuk om te lezen:

8 reacties op New in: Fossil horloge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hester
Write something worth reading or do something worth writing

Hi there! Leuk dat je mijn blog gevonden hebt. Ik ben Hester (20), studente Nederlands aan de Universiteit Utrecht met een grote passie voor schrijven. Ik deel hier vanalles wat mij persoonlijk raakt of bezighoudt.

volgen

Follow

Je kunt me via deze link ook volgen op feedly, een nog veel fijner en over-zichtelijker medium dan Bloglovin’. Tip van yours truly! X

Archief
Social media
  • Bloglovin
  • Mail
  • Instagram
currently listening
cookies & avg

Mijn site maakt gebruik van cookies. De persoonsgegevens die je invult als je een reactie achterlaat, blijven geheim en gebruik ik niet voor andere doeleinden.