Eigenlijk schrijf ik best vaak over mijn dromen, en ik vertel er vaak bij dat ik er niet vanuit ga dat dat allemaal echt gaat gebeuren. Maar het is gewoon zo leuk om erover na te denken, wat er allemaal in de toekomst zou kunnen gebeuren. Vandaag wat dingen waarvan ik droom als ik echt even helemaal wegdroom, de ‘ik droom ervan’ versie op de manier van, als alles zou kunnen… Ze zijn niet écht realistisch en er zitten ook wel wat negatieve kanten aan waardoor ik hier niet echt voor ga vechten maar… ‘If your dreams don’t scare you, they’re not big enough.’

Perfekt-two-yes_169444003_large

Ik droom ervan om een paard in mijn achtertuin te hebben, die ik elke dag met veel liefde poets en waar ik de beste band mee heb. Natuurlijk rijd ik dan zoveel als ik kan, en omdat ik mijn paardje zo goed vertrouw klim ik er gewoon zonder zadel op en vliegen we door de bossen.

Ik droom ervan om een boek te schrijven na mijn vwo, om een tussenjaar te nemen en me af en toe een dag op te sluiten in mijn kamer om de hele dag door te schrijven. Om met mijn laptop in een cafeetje te zitten schrijven en alle inspiratie die ik opvang er gelijk in te verwerken.

Ik droom van een kast van een huis, met een zwembad ook al houd ik niet van zwemmen, een bos in de buurt, de mooiste inrichting en een inloopkast als we toch materialistisch bezig zijn. En die inloopkast is dan gevuld met jeans, gekleurde broeken en broeken met print, bloesjes, blazers, jasjes, vestjes, zomerjurkjes en nog een hoop kleren en accessoires, plus de nodige make-up. En natuurlijk heb ik dat allemaal zelf bijelkaar geshopt.

Tumblr_m8r9lonmnq1r9ggrvo1_500_large

Ik droom ervan in New York op vakantie te zijn of te leven (voor even), het lijkt me zo’n geweldige stad. Misschien wordt er groter over gedaan dan het werkelijk is, maargoed een taxi aanhouden en daar shoppen, of werken op een Mac op de redactie van een magazine… dat lijkt me gewoon tof.

Ik droom van een perfect vriendje à la Charlie in Alles Is Familie, die voor me kookt, ontzettend lief is, op een nonchalante manier sexy (en woestaantrekkelijk, haha) en die ook nog eens kan huilen (natuurlijk zie ik hem liever blij, maar je ziet nooit mannen huilen en wel in die film en dat zag er zo… nouja dat moet je gewoon gezien hebben om me te snappen). En natuurlijk steunt hij me in alles wat ik doe, vrolijkt hij me op en helpt me met beslissingen maken.

Ik droom ervan in een film te spelen, ik heb geen ambities om actrice te worden hoor maar als ik een echt goede (feelgood) film heb gezien zit ik daarna altijd nog even in zo’n “roes” en het lijkt me dat dat nog sterker is als je het zelf speelt, dan kan je gewoon even een heel ander leven leiden. Of zou dat juist niet zo zijn omdat alles 10x opnieuw moet en je eigenlijk helemaal niets voor je tegenspeler voelt? Ach, in dat geval lijkt het me alsnog leuk anderen zo’n fijn gevoel te geven en mezelf als een totaal ander persoon terug te zien op het witte doek.

En hoe zit het met jullie dromen die nooit werkelijkheid gaan worden, maar die o zo leuk zijn?

Ook leuk om te lezen:

5 reacties op I’m dreaming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hester
Write something worth reading or do something worth writing

Hi there! Leuk dat je mijn blog gevonden hebt. Ik ben Hester (20), studente Nederlands aan de Universiteit Utrecht met een grote passie voor schrijven. Ik deel hier vanalles wat mij persoonlijk raakt of bezighoudt.

volgen

Follow

Je kunt me via deze link ook volgen op feedly, een nog veel fijner en over-zichtelijker medium dan Bloglovin’. Tip van yours truly! X

Archief
Social media
  • Bloglovin
  • Mail
  • Instagram
currently listening
cookies & avg

Mijn site maakt gebruik van cookies. De persoonsgegevens die je invult als je een reactie achterlaat, blijven geheim en gebruik ik niet voor andere doeleinden.