Ik ben een trouwe bezoekster van de beautyblogs en ik lees elke dag over alle nieuwe producten. Of oude, dat kan ook natuurlijk, haha. Ik vind reviews toch wel het leukst om te lezen, valt het tegen of bevalt het juist heel erg goed? Eigenlijk kijk ik nooit met de ‘ga ik dit kopen’ blik, maar meer gewoon voor de lol. Alleen de laatste tijd zag ik wel verdacht veel mooie producten langskomen… Ik ga ze niet allemaal kopen hoor, maar ik vond ze gewoon erg mooi en wilde ze met jullie delen!

Urban Decay Naked 2 palette

beautywishlist4 - Foto van en door MissLipgloss

We beginnen gelijk met een uitzondering, een product dat niet nieuw is op de markt. Jullie moeten weten dat ik een groot zwak heb voor oogschaduwpalettes. Toen ik het 40 palette ontving op mijn verjaardag was ik hooked en begonnen mijn vingers gelijk te kriebelen, ondertussen heb ik mijn zinnen ook op een andere gezet, namelijk op deze mooie naturel beauty, of moet ik naked beauty zeggen? Ideaal voor iemand als ik die toch wel erg vaak naar een naturelle look grijpt, maar daar wel graag een beetje in varieert. In dit palette zit mat, shimmery, donker, licht, koel, warm, van alles wat en ik weet zeker dat je er dus ook héél veel kanten mee op kunt. Het is echt een ‘begrip’ hier in beautyland en je betaalt er dan ook wel wat voor, rond de €40. Maar ik heb het er wel voor over, deze komt op mijn verjaardagslijstje – als ik hem dan nog niet al heb! De keuze tussen Naked en Naked 2 vind ik wel lastig trouwens, ik heb toch deze gekozen maar die andere vind ik ook heel erg mooi, haha.

Lakjes van W.I.C. by Herôme

 beautywishlist3_zps6d78ddd3.pngFoto’s van en door Beautygloss.

Hierboven zie je Frankfurt, Jaipur, Agra en Madras. Vier lakjes die ik stuk voor stuk wel zou willen hebben, met op nummer 1 Agra. Waar veel meiden helemaal lyrisch worden bij het zien van lakjes die zelfs in het donker nog glitteren en een metallic finish hebben, maak je mij het meest blij met een simpele tint met een creme finish (iets wat een jaar geleden dus NIET zo was!). Zoals deze dus.

Miss Sporty Dr. Balm

 beautywishlist_zps081f4fa4.jpg beautywishlist2_zps99c100c9.jpgFoto’s van en door LiveLifeGorgeous.

Lippenbalsem met een subtiel kleurtje verleidt me elke keer weer. Het idee van verzorgen (wat 24/7 nodig is bij mij) en dan ook nog wat kleur, maar niet ‘in the face’ rood of roze, trekt me gewoon aan op de een of andere manier. Deze keer doen de verpakking, de prijs (twee euro) en de lipstickvorm ook mee, want oh wat zijn ze leuk!

Bourjois Fan-Tastic Volume Mascara

 beautywishlist6_zpsa36a6073.pngbeautywishlist7 - Foto’s van en door ByAranka.

Ik vond het effect van deze mascara echt heel erg goed! Bij de comments kwam ik erachter dat de mening daarover ook nog per persoon verschilt, maar ik vind dit dus een hele mooie mascara (al kan het ook op mijn wimpers dan weer anders uitpakken). Lenmgte, seperatie, volume, goed zwart. Ik heb er geen een nodig, maar deze van Bourjois onthoud ik!

Sex And The City – Hello Lover

 beautywishlist9_zpsb0d535b4.jpgFoto van en door BySjanty.

Deze geur van SATC werd door Chantal omschreven als subtiel zoetig en fruitig, met een hint naar de zomer. Nou moet je weten dat ik echt nog als een blok val voor zoete parfums (het zal de leeftijd wel zijn) en ook fruitig vind ik erg lekker. De zomer vind ik geweldig, de flacon vind ik ook wel wat hebben en van SATC heb ik alleen de films gezien, maar ook dat was genieten. En dat alles in een parfum, volgens mij kan dat niet missen en is deze echt wat voor mij! Nou wil het dat So… Kiss me? (ook al zo heerlijk mierzoet) bijna op is, dus dat wordt even een bezoekje aan een drogisterij! €17,50 voor 60 ml viel me ook nog enorm mee, alleen wel jammer dat het dan gelijk zoveel is want dat ga ik echt niet opkrijgen denk ik. Niet in de nabije toekomst in elk geval, maar goed, dat zal me er niet van weerhouden ‘m te kopen!

Wat staat er op dit moment op jouw (beauty)wishlist?

Ook leuk om te lezen:

8 reacties op Beautywishlist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hester
Write something worth reading or do something worth writing

Hi there! Leuk dat je mijn blog gevonden hebt. Ik ben Hester (20), studente Nederlands aan de Universiteit Utrecht met een grote passie voor schrijven. Ik deel hier vanalles wat mij persoonlijk raakt of bezighoudt.

volgen

Follow

Je kunt me via deze link ook volgen op feedly, een nog veel fijner en over-zichtelijker medium dan Bloglovin’. Tip van yours truly! X

Archief
Social media
  • Bloglovin
  • Mail
  • Instagram
currently listening
cookies & avg

Mijn site maakt gebruik van cookies. De persoonsgegevens die je invult als je een reactie achterlaat, blijven geheim en gebruik ik niet voor andere doeleinden.