Ook leuk om te lezen:

Eén reactie op Filmpje: Badkamerproducten

  • Hoi Hester,
    Leuk filmpje, vonden wij! Leuk, dat jij ook let op parabenen en biologische afbreekbaarheid en zo. Weet je, dat er ook een lijst is waarop je kunt zien, of er proeven op dieren zijn gedaan terwille van jouw badkamerproducten? Als je er in geïnteresseerd bent: op http://www.proefdiervrij.nl/cosmeticagids/merkenoverzicht staat een hele lijst met merken, die niet op dieren testen. Jouw Kneipp staat er ook op, de andere producten (nog) niet. Groetjes, Chaja en Yu-Ling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hester
Write something worth reading or do something worth writing

Hi there! Leuk dat je mijn blog gevonden hebt. Ik ben Hester (20), studente Nederlands aan de Universiteit Utrecht met een grote passie voor schrijven. Ik deel hier vanalles wat mij persoonlijk raakt of bezighoudt.

volgen

Follow

Je kunt me via deze link ook volgen op feedly, een nog veel fijner en over-zichtelijker medium dan Bloglovin’. Tip van yours truly! X

Archief
Social media
  • Bloglovin
  • Mail
  • Instagram
currently listening
cookies & avg

Mijn site maakt gebruik van cookies. De persoonsgegevens die je invult als je een reactie achterlaat, blijven geheim en gebruik ik niet voor andere doeleinden.