Goed, ik zei gisteren al dat dat niet het laatste was wat jullie over mijn verjaardag zouden lezen en vandaag maak ik die belofte waar. Ik heb ondertussen geleerd dat als ik denk ‘oh, dat deel ik later wel’ het er uiteindelijk helemaal nooit meer van komt en dat zou zonde zijn, want zeker op deze grauwe maandag zijn wat zonnige foto’s altijd welkom (toen scheen de zon namelijk nog ja…). Een groot voordeel van jarig zijn is dat iedereen voor de verandering op je wacht als je foto’s maakt, dus daar heb ik even gebruik van gemaakt toen de taart werd aangesneden en van onze verbouwde garage kon ik moeilijk géén foto’s maken na het werk dat erin zat, haha. Bovendien werd ik stiekem gewoon heel blij van die gekleurde LED-lampjes, de lampjes en de slingers. Ik geniet nog even na van een fijn (Hemelvaarts)weekend!

 photo Blog 9_zps4qujjntr.jpg

 photo Blog 5_zpstb41763t.png

 photo Blog 10_zpsf1jauzid.jpg

 photo Blog 15_zps8kxl3t7k.jpg

 photo Blog_zpsfub2lypt.jpg

 photo Blog 16_zpswbpgvban.jpg

 photo Blog 11_zpsf7gan6fe.jpg

 photo Blog 12_zps3r7ab0ww.jpg

 photo Blog 4_zpsiyblczyf.png

 photo Blog 17_zpspocioyst.jpg

 photo Blog 13_zps3segvkri.jpg

 photo Blog 1_zpsxyvca81c.jpg

 photo Blog 2_zpswv9rj6uy.jpg

 photo Blog 3_zpsulociiaj.jpg

 photo Blog 1_zpsjnxex0ak.png

 photo Blog 6_zpsismw2ahq.jpg

 photo Blog 4_zpsoauwy1k8.jpg

 photo Blog 5_zpsfzl6e4bg.jpg

 photo Blog 3_zpsj7vz8kn0.png

 photo Blog 7_zpsdquhhzfj.jpg

 photo Blog 8_zps5ywruoic.jpg

 photo Blog 2_zpsnxrvo2no.png

Ook leuk om te lezen:

18 reacties op Photography: sweet sixteen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hester
Write something worth reading or do something worth writing

Hi there! Leuk dat je mijn blog gevonden hebt. Ik ben Hester (20), studente Nederlands aan de Universiteit Utrecht met een grote passie voor schrijven. Ik deel hier vanalles wat mij persoonlijk raakt of bezighoudt.

volgen

Follow

Je kunt me via deze link ook volgen op feedly, een nog veel fijner en over-zichtelijker medium dan Bloglovin’. Tip van yours truly! X

Archief
Social media
  • Bloglovin
  • Mail
  • Instagram
currently listening
cookies & avg

Mijn site maakt gebruik van cookies. De persoonsgegevens die je invult als je een reactie achterlaat, blijven geheim en gebruik ik niet voor andere doeleinden.