Weten jullie nog, de currently die ik in mei publiceerde? Ik kreeg er best positieve reacties op en vond het zelf ook leuk om te doen. Omdat het nog niet echt in mijn ‘systeem’ zat, vergat ik het telkens om een #2 te schrijven, maar nu is het er toch weer een keer van gekomen! Deze schreef ik zaterdag de negende al, maar volgens mij blijft zoiets altijd wel leuk om te lezen. Dus, hier wat ik dronk, droeg, besliste, voelde en luisterde en meer!

 photo Currently23_zps4aac2daf.jpg

Drinking Ik heb net mijn laatste slok Rivella op. Mijn zus kwam er opeens mee aan dat ze het lekker vond en toen ik het in de koelkast zag staan kon ik het niet natuurlijk niet laten om het ook uit te proberen. Om de een of andere reden zit ik vaak na de helft van mijn glas al vol, maar ik vind het best lekker voor af en toe! Vraag me alleen wel af of het nou een light product is of niet. Er zitten geloof ik heel weinig calorieën in maar ik moet nog even op de ingrediëntenlijst kijken of het dan ook echt vol zit met zoetstoffen. Niet dat het me echt wat boeit, maar ik drink eerlijk gezegd liever echte suikers (cola!) dan zoetstoffen. De laatste dagen probeer ik mijn glazen sap/fris per dag trouwens te beperken tot één of twee per dag (en de rest van de dag water) en dat voelt wel goed, gewoon omdat ik toch niet zoveel doe in de vakantie en het dan zonde vind allemaal suikers tot me te nemen waar ik toch niet echt vol van ga zitten, zeg maar.

Deciding Ja, een hele hoop eigenlijk. Naast de kleine beslissingen in mijn dagelijkse leven mag ik nu ook nog een vrij veelomvattende beslissing maken. Gelukkig zit daar geen echte deadline aan vast en is het (deels) een gevoelskwestie, dus ondanks dat ik het niet kan laten er rationele argumenten bij te betrekken gaat dat als het goed is vanzelf. Al maakt het het er ook niet makkelijker op dat er gevoelens meespelen natuurlijk, dus ik wens mezelf succes.

 photo Currently21_zpsbce31091.jpg

Wearing Zondag kwam er al een uitgebreide outfitpost online, dus houd ik het nu even bij een detailfoto. Ik blijf dit shirtje leuk vinden, lekker losvallend, het laat je bruiner lijken (al is wit dan ook weer niet echt mijn kleur) en het idee van een liefdesbrief erop vind ik gewoon cool. Eronder draag ik een zwarte broek van de H&M met de nodige gaten en scheuren, niets bijzonders dus.

Planning Mijn blogkalender voor de komende twee weken. Ik heb geen idee of ik WiFi heb op vakantie en ik wil het risico niet nemen dat ik 1) met duur 3G op mijn telefoon als hotspot of 2) ergens bij de MacDonalds mijn artikelen moet uploaden en inplannen. Op zich lijkt het me wel redelijk normaal dat elke camping in elk geval iets van WiFi heeft, maar ik heb al genoeg verhalen gehoord waaruit bleek dat het niet zo normaal is en bovendien wil ik eigenlijk ook niet aan mijn blog hoeven denken als ik aan het kamperen ben. Ik neem mijn laptop wel mee, want de PI’s zou ik eigenlijk wel gewoon door willen laten gaan, maar dat is dan ook het enige. Tijdens het vooruit schrijven kom ik er alleen steeds meer achter dat ik blij ben dat ik geen 40 artikelen meer in de planning heb staan zoals vroeger wel eens (jup, for real). Als ik zie dat ik een artikel voor de 20e moet schrijven dan ben ik gewoon gelijk een stuk minder gemotiveerd omdat ik het minder leuk vind iets te schrijven wat niet deze week al online komt. Ik beloof natuurlijk dat er gewoon leuke blogjes online komen, maar vond het wel grappig toen ik het verschil merkte! En het wordt gewoon nog even heel.hard.werken.

 photo Currently22_zps27110222.jpg

Watching De vlog van Martine & Willemijn over hun eerste week als full time LLG-ers. Hij duurde ruim 23 minuten dus hij staat nu gepauzeerd op 11:49, haha. Wel heel erg gezellig en ik vind het ook enorm leuk voor ze dat ze nu al hun tijd aan hun blog kunnen besteden. Naar hun nieuwe project én lay-out ben ik overigens ook benieuwd! En die vlog is natuurlijk pure gezelligheid, dus die ga ik vanavond even afkijken.

Reading Night Road van Kristin Hannah, maar als het even een paar dagen geen lekker weer is, stop ik ook gelijk met lezen. Heel slecht, want het was juist een hartstikke mooi en goed boek en nu ik erover nadenk moet ik ‘m waarschijnlijk allang terug hebben gebracht naar de bibliotheek. Ze kunnen hun contributietarief ondertussen wel verlagen door alle boetes die ik betaal.

 photo Currently2_zps952d7daf.jpg

Loving Deze blijft lastig maar uhmmm, mijn haar! Beetje jammer dat het de laatste tijd zo snel vet is, maar ik vind het wel mooi zitten. Al kwam ik er opeens achter dat er over een paar dagen een kappersafspraak gepland staat en als jullie dit lezen ben ik waarschijnlijk al een stuk minder fan van mijn haar omdat ik het haat als het net geknipt is. (Edit: inderdaad, ik heb er ondertussen weer een haat-liefdesverhouding mee.)

Feeling Een beetje moe omdat ik in de vakantie voornamelijk stilzit en mijn conditie dus behoorlijk gedaald is en ik net een stukje gefietst heb. Dat klinkt echt heel slecht, dat je van een stukje fietsen al moe bent, maar het is meer dat ik me weer eens ‘voldaan’ moe voel. Dat je iets hebt gedaan en dat voelt in je lichaam, zeg maar. Dat is best een prettig gevoel en eigenlijk ook niet zo gek na een kilometer of 9, dat fiets ik normaal namelijk ook nooit achter elkaar.

 photo Currently24_zpsca2ab0c3.jpg

Wanting Goed weer! (Net zoals in de eerste currently, haha.) Aanstaande vrijdag gaan we dus nog op vakantie en stiekem wil ik wel gewoon een camping met zwembad en dan hele dagen aan het zwembad liggen en poepiebruin terugkomen. Onder andere voorwaarden vind ik kamperen volgens mij een stuk minder leuk, haha. Gelukkig hebben mijn ouders dezelfde instelling en gaan we dus gewoon de zon achterna, al ben ik bang dat we die niet heel erg gaan tegenkomen, maar goed. Het voelt trouwens heel raar om aan het eind van de vakantie nog weg te gaan, dat doen we eigenlijk nooit, maar het kwam nu eenmaal zo uit. Dan begin ik tenminste helemaal zen aan het nieuwe schooljaar, al moet ik in het weekend ervoor dan dus nog wel ‘achterstallig onderhoud’ zoals ik het altijd noem wegwerken. Oh trouwens, nu we het erover hebben, ik wil ook mijn nieuwe klassenlijst wel weten want daar ben ik stiekem toch ook wel erg benieuwd naar. Kan ook heel erg tegenvallen, maar ik hoop natuurlijk wel op het beste.

Listening Op het moment mijn CHILL-playlist op Spotify. Ik moet ‘m nog een beetje aanpassen en vooral aanvullen, zodat ik een perfecte playlist heb voor op de camping. Mijn ouders (en zus) worden niet echt blij van up tempo muziek als ze proberen te ontspannen (ik probeerde een tijdstip te bedenken, maar eigenlijk is het nooit heel erg geliefd bij ze) dus ben ik op zoek naar rustige nummers die fijn zijn voor op de achtergrondmuziek. Op dit moment is ‘ie vooral gevuld met Ingrid Michaelson, Paolo Nutini en filmmuziek uit The Fault In Our Stars en A Lot Like Love. Tips van chille artiesten (of bands) zijn welkom!

Wat luister jij op dit moment?

Ook leuk om te lezen:

17 reacties op Currently #2: 9/8/2014

 • Als je nog op zoekt bent naar relaxte muziek zijn de remixen van Kygo een tip. Veel plezier tijdens het camperen!

 • Night Road wil ik ook al een tijdje lezen! :-)

 • Geniet van een leuke vakantie en ik hoop toch dat de zon eens flink gaat schijnen ;-)

  Happy Holiday Xoxo

 • Super leuk om te lezen :)! Goed weer staat ook zeker op mijn verlang lijstje!

 • Veel plezier op vakantie! Ik ga ook zondag pas, super laat inderdaad. Leuk om te lezen dit!

 • Aah de klassenlijst! Ik wil ‘m ook zo graag zien. Heel naar dat sommige klassen ‘m al wel hebben.
  Fijne vakantie nog!

  • Echt? Ik vind het zo irritant dat je ‘m niet meer thuisgestuurd krijgt en dus gewoon je leerlingenportaal moet blijven checken terwijl je helemaal niet aan school wil denken… Maar goed. Het zijn zeker de jongere klassen die ‘m al hebben? En ja, thanks!

 • Leuk, zo’n currently-artikel! Ook voor jezelf denk ik, om later terug te lezen. Ik vind een aantal nummers van Racoon, Maroon 5 en Jason Mraz altijd fijn als chille achtergrondmuziek. Wel enigszins oude muziek, maar ik vind dat zelf nooit zo erg. Veel plezier op vakantie en ik hoop op goed weer voor je!

  • Jason Mraz heeft een nieuw album, dus dat hoeft niet eens oud te zijn haha! Zijn inderdaad goede artiesten, ik ben alleen bang dat ik de tijd niet meer ga vinden om er echt even goed voor te gaan zitten. Dat wordt dan maar een afspeellijst van Spotify zelf… Ik luister nu ‘Sings to Sing in the Shower’, leuk voor tijdens het afwassen ;-)

 • Ik dacht: hoe kun je nu nog op vakantie gaan, we moeten maandag weer naar school! Maar toen bedacht ik dat jij natuurlijk in zuid-holland woont ipv het hoge noorden ;)
  Ik vind rivella best wel vies, ik ben sowieso niet echt dol op frisdrank. Ik drink voornamelijk melk en thee.
  En dat shirtje met die liefdesbrief is echt ontzettend leuk!
  Geniet van je vakantie (en denk maandag als je op de camping zit maar even aan alle zielige mensen die weer op school zitten, waaronder ikzelf -.-)!

 • Leuk, zo’n currently-artikel! Je haar zat inderdaad heel mooi, haha. Bij mij is het een ramp op dit moment, het is net geen bob meer en het zit totaal niet in model. Mijn zomerse oplossing is dan maar een staartje, ik zal er toch doorheen moeten want ik wil het wel weer lang laten groeien.. ;’)
  Rivella drink ik ook wel eens, best lekker! En ja, dat mooie weer laat zich ook niet echt zien deze week… Hopelijk wordt het aan het eind van de vakantie weer wat beter, want dan ga ik pas op vakantie! ;)
  X Emma

  • Was je niet tevreden met je bob dan? En jij ook nog veel plezier op vakantie! Waar ga je heen?

   • Nou, ik had best lang haar, maar heb dat gedoneerd. Ik heb er zeker geen spijt van, maar lang vind ik toch wel het mooiste, haha! En je kan er gewoon meer mee doen. :)
    Dankjewel! Ik ga een weekje naar Zeeland, met kleine kinderen kom je niet zo ver, haha. :’)

 • Ja, ik vind dit zo’n leuk idee! (: Geniet van je vakantie en fingers crossed voor dat lekkere weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hester
Write something worth reading or do something worth writing

Hi there! Leuk dat je mijn blog gevonden hebt. Ik ben Hester (20), studente Nederlands aan de Universiteit Utrecht met een grote passie voor schrijven. Ik deel hier vanalles wat mij persoonlijk raakt of bezighoudt.

volgen

Follow

Je kunt me via deze link ook volgen op feedly, een nog veel fijner en over-zichtelijker medium dan Bloglovin’. Tip van yours truly! X

Archief
Social media
 • Bloglovin
 • Mail
 • Instagram
currently listening
cookies & avg

Mijn site maakt gebruik van cookies. De persoonsgegevens die je invult als je een reactie achterlaat, blijven geheim en gebruik ik niet voor andere doeleinden.