Zo, precies een week na het fotografieartikel met ‘must sees’ in Parijs is het tijd voor de ‘snapshots’. De foto’s die ik met oprecht enthousiasme maak en waarbij ik tijdens het maken van de foto niet een stapje achteruit doe omdat het gebouw er dan volledig op past, maar omdat de compositie dan mooier is, of de belichting beter is, et cetera. Je merkt het al: hier zit nog tien keer meer ‘liefde’ in en denkwerk achter – en wellicht is de naam ‘snapshots’ dus niet helemaal juist, maar hoe moet je een verzameling foto’s van eten, een warenhuis, Parijse straten en personen anders noemen? Zelf word ik het meest enthousiast van de foto’s die ik in Les Galeries Lafayette maakte, pure liefde voor de luxe – en de geweldige geuren – die dat hele gebouw ademt. Hoewel ik normaal nóóit foto’s van random personen publiceer zonder toestemming (ik bedoel: als iemand vlucht voor zijn/haar verleden en iemand komt er via mij achter wanneer iemand waar was, dat zou ik echt niet op mijn geweten willen hebben, hoe klein de kans misschien ook is) heb ik dat deze keer wel gedaan, omdat ik expres een beetje heb ge’streetstyled’ en juist die foto’s de sfeer heel goed laten zien. Niks geen Monday blues: vandaag starten we met wat Parijse vibes en ik weet zeker dat die je zullen inspireren!

 photo Parijssnapshots5_zps71347f1a.jpg

 photo Parijssnapshots2_zpsd9e3f1d4.jpg

 photo Parijssnapshots6_zps60d86854.jpg

 photo Parijssnapshots7_zpsf82e3e67.jpg

 photo Parijssnapshots9_zpsccd09b13.jpg

 photo Parijssnapshots8_zps88040816.jpg

 photo Parijssnapshots10_zps4d9b3f0a.jpg

 photo Parijssnapshots11_zpsf8a08eea.jpg

 photo Parijssnapshots3_zps18bee0ef.jpg

 photo Parijssnapshots13_zpsfd45a594.jpg

 photo Parijssnapshots12_zps59eeca68.jpg

 photo Parijssnapshots15_zpsa8b034e1.jpg

 photo Parijssnapshots14_zps1b3cd86f.jpg

 photo Parijssnapshots4_zps4b48d0ac.jpg photo Parijssnapshots16_zps9306dae9.jpg

 photo Parijssnapshots17_zps7c5a2fb9.jpg

 photo Parijssnapshots18_zpsbdd62a85.jpg

 photo Parijssnapshots19_zpse198d655.jpg

 photo Parijssnapshots20_zps22235840.jpg

 photo Parijssnapshots21_zpsc1fd6dcb.jpg

 photo Parijssnapshots1_zps2e682d75.jpg

Wat is jouw favoriete foto?

Ook leuk om te lezen:

18 reacties op Photograpy: snapshots @ Paris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hester
Write something worth reading or do something worth writing

Hi there! Leuk dat je mijn blog gevonden hebt. Ik ben Hester (20), studente Nederlands aan de Universiteit Utrecht met een grote passie voor schrijven. Ik deel hier vanalles wat mij persoonlijk raakt of bezighoudt.

volgen

Follow

Je kunt me via deze link ook volgen op feedly, een nog veel fijner en over-zichtelijker medium dan Bloglovin’. Tip van yours truly! X

Archief
Social media
  • Bloglovin
  • Mail
  • Instagram
currently listening
cookies & avg

Mijn site maakt gebruik van cookies. De persoonsgegevens die je invult als je een reactie achterlaat, blijven geheim en gebruik ik niet voor andere doeleinden.