Het leek er even op dat de PI er bij in zou schieten en pas zondag online zou komen, maar zoals je merkt is dat gelukkig toch niet het geval. Mijn afgelopen week was de meest hectische van dit hele schooljaar, want hoewel ik heel weinig lesuren heb gehad was ik echt ámper thuis. Waar ik wel was? In de metro en vooral: in het theater! Van dinsdag tot en met vrijdagavond was er Grote Avond van onze school en ik deed mee in het toneelstuk. Een speciale editie dus eigenlijk, deze Picture it.

Van zaterdag heb ik helemaal geen foto’s! In elk geval had ik een druk dagje, waarop ik ’s morgens twee artikelen schreef en buiten in de tuin zat, ’s middags vrienden van mijn ouders nog wat verder hielp met hun website, ’s avonds een patatje bij de Bram haalde met mijn ouders (daar had ik zeker weten een foto van, maar hij staat niet meer op mijn telefoon!) en daarna gelijk door ging naar mijn vriend, waar ik de hele avond was. Het was in elk geval een lekker actieve (en zonnige!) dag, geen tijd om foto’s te maken laten we maar zeggen.

 photo 2014april110_zpsdd127f41.jpg

Toen ik tegen elven thuis was, gingen mijn ouders naar bed en zette mijn vader de klok dus maar gelijk een uurtje vooruit. Denk je dat je een keer een beetje op tijd bent…

 photo 2014april111_zps752f4eed.jpg

Ik vul mijn Q&A-boekje nog elke avond trouw in, hoe laat het ook wordt. Het is ook gewoon altijd toepasselijk, heerlijk vind ik dat.

 photo 2014april114_zps72722fb5.jpg

Zondag ging ik eerst naar de kerk en na de lunch naar mijn tante, oom en nichtjes, want mijn ene nichtje werd 8. Ik moest mijn boek voor Nederlands nog uitlezen, dus dat deed ik (deels) in de auto. Wat is het dan toch altijd moeilijk om te vechten tegen de slaap, die áltijd aanwezig is in de auto en zeker als ik lees…

 photo 2014april112_zps2a91f2f9.jpg

Ik had eigenlijk geen heel zomerse outfit aan en had geen zin om met dit prachtige weer laarsjes of veel te simpele gympen aan te doen. Waarom dan niet gewoon mijn glitterpumps? Goede keuze, al zeg ik het zelf. Ze zijn best wel een beetje over the top, maar ik wil ze wel iets meer gaan dragen, want ze zijn veel te leuk om te bewaren voor feestjes. Aan mijn overbelichte voet is trouwens ook wel te zien dat de zon lekker scheen!

 photo 2014april113_zps1737f341.jpg

Na twee uurtjes verjaardag hoefden we alleen nog maar even anderhalf uur terug te rijden. Zo handig, familie die ver weg woont. ;)

 photo 2014april115_zps83ab3412.jpg

Na het eten installeerde ik me op mijn bed met laptop en cake en las mijn boek uit, tikte een groot deel van mijn verslag en deed daarna nog van alles voor mezelf. Op een gegeven moment was het al half elf en zag ik opeens iedereen op Twitter afhaken. Omdat ik wat had geslapen in de auto, niet veel had gedaan die dag en cola op had was ik alleen echt totaal niet moe, haha! Heerlijk, dat soort avonden.

 photo 2014april12_zps1ce0e5d2.jpg

Maandag had ik vier uurtjes school en daarna de laatste repetitie van het toneelstuk op school. Om half 7 was ik thuis en na het eten nam ik eerst maar even een douche. Ik word altijd spontaan blij van onze roze pufspons!

 photo 2014april13_zpsb30cebc1.jpg

Hoewel mijn avond kort was moest ik nog wel een aantal dingen doen, zoals de toitoitoitjes (een klein cadeautje voor alle spelers) maken. Gelukkig hielp mijn lieve moeder mee en was het zo gedaan. Het waren trouwens zeepjes, dat had met het stuk te maken.

 photo 2014april117_zps2baab8f0.jpg

Dinsdag gingen we om half een al naar theater Zuidplein. We hadden ’s middags eigenlijk niet veel te doen, maar iedereen moet toch aanwezig zijn voor de soundcheck en alles. Hier zie je alle toitoitoitjes en het decor vanuit de coulissen.

 photo 2014april14_zps5758efa1.jpg

’s Avonds gingen Hannah en ik naar de MacDonalds. We hadden allebei zaterdag al bij de Bram Ladage gegeten en eigenlijk niet zo heel veel zin in een kleurloze maaltijd. La Place was helaas al dicht, dus toen gingen we voor de salade (we namen ook allebei precies hetzelfde menu, haha). Ik vind de hamburgers sowieso nooit erg vullend, dit vond ik echt veel lekkerder!

 photo 2014april15_zps029957b5.jpg

Uiteraard sloten we wel af met een ijsje. De zon scheen de hele dag, dus we hebben lekker veel buiten gezeten. Gezellig!

 photo 2014april16_zps4746b69e.jpg

Gelukkig ging alles de eerste avond gewoon goed. Om kwart voor twaalf liepen we weer richting de auto. Dat was een lange, maar leuke dag!

 photo 2014april17_zps6d8b6a63.jpg

Als speler mag je gelukkig de eerste twee uur vrij nemen, dus ik skipte gym. ’s Middags een uurtje thuis, snel eten en om half 6 stonden mijn zus en ik weer op het metrostation!

 photo 2014april118_zpsc304f697.jpg

Kijk, ik ben het best gewend wat make-up te dragen, maar dit is dus echt grime/schmink. Lekker oranje! Ok, op die foto valt het niet op, maar in het echt (als je niet in de spotlights staat) wel. Zie ook het vieze water in mijn wasbak, dat heb ik normaal echt niet hoor, haha.

 photo 2014april11_zpsd9945b6d.jpg

Donderdag moest ik om half 9 weg voor de manuele therapeut. Mijn moeder bracht me, en ik ging vanaf daar met de metro naar school. Van 6 uur slaap en geruzie op de vroege morgen word je niet heel veel vrolijker, dus ik voelde me echt even een zombie.

 photo 2014april18_zps333787d9.jpg

In een tussenuur probeerde ik de wiskundeles die ik die ochtend gemist had in te halen, ik snapte er alleen niet veel van, haha. Komt volgende week wel weer, volgens mij zag ik het nu ook gewoon niet omdat mijn hersens nog half op slaapstand stonden.

 photo 2014april19_zpseac9d1ea.jpg

Thuis eten en daarna weer naar Zuidpleinnn! Hier in de kleedkamer met Hannah nadat we onze seconds of fame hadden gehad als figurant.

 photo 2014april119_zps8742d89a.jpg

Vrijdag had ik alleen het derde en het zesde les, maar ik mocht van mijn moeder uitslapen en alleen naar het zesde gaan. In het zevende maakte ik mijn boekverslag ein-de-lijk af en daarna ging ik met wat meiden vast naar de stad. We liepen onder andere de Lush even binnen, waar ik mijn handen gelijk goed verzorgde. Wat een heerlijke winkel is het toch ook!

 photo 2014april120_zps6bfc8915.jpg

Daarna gingen we met bijna de hele groep eten bij Happy Italy. Leuk tentje, prima eten voor een fijn prijsje! Bovendien kan je me niet veel gelukkiger krijgen dan met pizza en cola. Ik ruilde trouwens ook nog een helft met Hannah, zij had een pizza met spinazie met rauwe ham.

 photo 2014april121_zpsc4eca33e.jpg

Daarna was de allerlaatste keer dat we het stuk uitvoerden en wat voelt dat raar! Maar het ging wel heel goed en we hadden onwijs leuk publiek (altijd op de laatste avond). Er komt nog wel een apart artikel online over de Grote Avond denk ik. Het heeft me toch heel wat bloguurtjes gekost dus dan hebben jullie ook wel het recht op nog wat meer info, haha!

Nu is het 01:14 en ga ik vooral even mijn best doen om half 2 in bed te liggen. Ik zou toch niet gelijk kunnen slapen en nu kon ik alles gelijk even mooi kwijt, en is mijn weekverslag ook écht compleet! Geen idee hoe volgende week precies gaat zijn, daar was ik afgelopen week dan ook totaal niet mee bezig. Ik heb nog wel afspraken staan, maar dat komt goed. Dit weekend ga ik uitrusten, opruimen en BLOGGEN. Er staat namelijk geen enkel artikel meer gepland. ;) (Knipoog meer naar mezelf bedoeld, zo van WERKEN ZAL JE BITCH.) Eigenlijk dus vooral even alles ‘bijwerken’, heerlijk!

XOXO,
Hester

Ook leuk om te lezen:

8 reacties op Picture it april 2014 #1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hester
Write something worth reading or do something worth writing

Hi there! Leuk dat je mijn blog gevonden hebt. Ik ben Hester (20), studente Nederlands aan de Universiteit Utrecht met een grote passie voor schrijven. Ik deel hier vanalles wat mij persoonlijk raakt of bezighoudt.

volgen

Follow

Je kunt me via deze link ook volgen op feedly, een nog veel fijner en over-zichtelijker medium dan Bloglovin’. Tip van yours truly! X

Archief
Social media
  • Bloglovin
  • Mail
  • Instagram
currently listening
cookies & avg

Mijn site maakt gebruik van cookies. De persoonsgegevens die je invult als je een reactie achterlaat, blijven geheim en gebruik ik niet voor andere doeleinden.