Het is lente en wat mij betreft is dat het fijnste seizoen ooit. De zomer is leuk, maar dan verwácht je dat het mooi weer/bloedje heet (daar ga je al, haha) is en in de lente ben je nog blij met elke zonnige dag en is alles opnieuw nieuw – ja, dat kan blijkbaar, haha. Ik vind ’t heerlijk en raak dan ook altijd heel ‘geïnspireerd’ door de lente, omdat het echt voelt alsof er opeens allemaal nieuwe kansen klaarliggen. Je hebt geen warm en vullend comfort food meer nodig zoals in de winter, dus als je gezond wil gaan eten is het nu makkelijker dan ooit om te gaan experimenteren met salades, sushi, gezonde pasta’s en andere gerechten. Het is lekker weer, dus je kan naar buiten voor een rondje hardlopen of een work out. Er worden vrolijke nummers uitgebracht, nieuwe lentecollecties (zowel van kleding als make-up) en het zonnetje verlicht je kamer, wat motiveert om ‘m eindelijk weer eens op te ruimen. Ik besloot dat het tijd was deze ‘opportunities’ te vangen in een inspiratiepost. Wat je ermee doet is aan jou (waarschijnlijk ga ik ook niet opeens heel gezond leven, fanatiek sporten of geordend leven, maar dat maakt uit), in elk geval zeg ik voor nu: get inspired!

TumblrSleepworkoutandeat.blogg.se Sleepworkoutandeat.tumblr.com

☼ WANDERLUST ☼Daily Glamorous | via TumblrMake them wonder why you're smiling | via TumblrApple,Art,BeatifTumblrBeing sexy is not a crimeJUST LIVE(19) Tumblrnewwheyoflife | via Tumblr<3 | via TumblrDaniiDarkoTumblr WorldPatrícia ♡ | via Tumblr.Hot Beauty Health : kimberlypesch: love what you doh2o br0Daily Glamorous | via TumblrI love you!i ♥ flowers∞ | via TumblrSpace Bound | via TumblrLive Your LifeiMac | via TumblrPinterestFashion Sense | via Tumblr

 “Stop dreaming, start living.” Een quote waar jij naar gaat leven deze lente of maakt het voor jouw leven niet zoveel uit welk seizoen het is?

 

Bron afbeeldingen: WeHeartIt

Ook leuk om te lezen:

3 reacties op Inspiratie pic’s: spring brings new opportunities

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hester
Write something worth reading or do something worth writing

Hi there! Leuk dat je mijn blog gevonden hebt. Ik ben Hester (20), studente Nederlands aan de Universiteit Utrecht met een grote passie voor schrijven. Ik deel hier vanalles wat mij persoonlijk raakt of bezighoudt.

volgen

Follow

Je kunt me via deze link ook volgen op feedly, een nog veel fijner en over-zichtelijker medium dan Bloglovin’. Tip van yours truly! X

Archief
Social media
  • Bloglovin
  • Mail
  • Instagram
currently listening
cookies & avg

Mijn site maakt gebruik van cookies. De persoonsgegevens die je invult als je een reactie achterlaat, blijven geheim en gebruik ik niet voor andere doeleinden.