Jullie komen natuurlijk al héél veel over me te weten via mijn blog, maar behalve de ‘diepgaande’ dingen als karaktereigenschappen en dagelijkse gewoontes die aan bod komen in mijn Picture its, heb ik ook nog een hoop vreemde gewoontes en andere dingen. Hoewel ik dit soort artikelen vaker maak (helemaal onderaan dit artikel vind je artikelen met meer facts about me), heb ik toch weer negen (als het goed is nieuwe) feitjes over mezelf verzameld. 9 redenen waarom ik best een beetje een weirdo ben, om precies te zijn. Met 9 bijbehorende selfies van mijn Instagramaccount (ondertussen staan daar alweer nieuwe op, trouwens) om even in het narcistische thema te blijven!

 • Ik teken het &-teken altijd andersom (ik weiger ‘verkeerd om’ te zeggen), iets waar ik trouwens nooit achter was gekomen als niemand het tegen me had gezegd. Geen idee hoe dat zo, maar ik was er sowieso stellig van overtuigd dat je vroeger op Word twee &-tekens had, de ene de ene kant op en de ander de andere kant op – dat dan weer wel. Maar ‘mijn’ &-teken zit er nu eenmaal op deze manier in en dat ding is zo al lastig genoeg, laat staan dat ik ‘m mezelf ook nog eens andersom ga aanleren, dus ik blijf gewoon lekker uniek.
 • Hoe leuk ik een selfie op de dag van maken ook vind, een weekje of zes later snap ik waarschijnlijk al helemaal niet meer waarom. Ik weet niet wat het is, maar ik verander gewoon heel snel ofzo. Is het trouwens raar om te zeggen dat je selfies mooi vindt? I hope not maar hey, anders zou ik ‘m ook niet op Internet zetten hè – ik heb genoeg lelijke selfies in mijn fotoalbum staan.
 • Het moeilijkste woord om te typen vind ik toch wel ‘centimeter’. Ik moet ‘m al-tijd verbeteren, omdat ‘ie om de een of andere reden in mijn handen geprogrammeerd zit als ‘centimer’. Bij millimeter is dat dan weer minder, die typ ik ook minder vaak, maar ik weet niet… Centimeter is gewoon centimer bij mij. Argh.

 photo PicMonkeyCollage_zps2b9a9f95.jpg

 • Twitter en Facebook staan 90% van de tijd open als ik aan het werk ben op mijn laptop (wat ook 90% van de tijd is, muhaha). Dat heb ik nooit zo door, want het is puur voor de afwisseling onder het bloggen/wrts’en/blogs lezen door en als ik me echt moet concentreren sluit ik ze wel, maar het is altijd wel grappig als je op een schoolcomputer bezig bent en gewoon al bijna automatisch Twitter en Facebook in wil tikken. Beetje jammer dat je account dan geschorst kan worden, wat ik toch liever niet riskeer als er ook gewoon nog een telefoon met dezelfde mogelijkheden naast me ligt, maar toch hè, haha.
 • Ik zet heel, en dan ook echt heel, veel druk op mijn pen als ik aan het schrijven ben. Als ik op een enkel, dun blaadje schrijf moet ik dat vooral niet doen met een boek als ondergrond, want dan kun je daarna dus alles letterlijk van mijn boek af lezen omdat ik er gewoon hele ‘groeven’ in maak, haha. Handig voor de persoon die het boek na mij krijgt, maar ik schrik er toch altijd een beetje van als ik mijn blaadje weghaal en alles alsnog zie staan, haha. Overigens heb ik zelf ook wel wat boeken waarop de contouren van tekeningetjes of teksten staan (wat altijd lachen is), maar bij mij is dat dus gewoon standaard. Vandaar dat door mij beschreven blaadjes altijd zo heerlijk kraken en ik samenvattingen dus standaard digitaal maak.
 • Ik heb geen sproetjes, maar wel een hoop moedervlekken. De ‘leukste’? Die tussen mijn wenkbrauwen die maar een centimeter afwijkt van de plek voor een Boeddhastip, die op het puntje van mijn neus (is gelukkig wel héél licht), die op mijn linkerpols/-hand en die op mijn linkerenkel/-voet. Hoewel je hand en voet natuurlijk nogal verschillen, zitten die laatste twee toch precies op dezelfde plek – echt op dat beginstukje, zeg maar. Die liet ik vroeger altijd aan mensen zien omdat ik dat zo leuk vond, haha. Oh, en ik heb er nog eentje op mijn rechterwang (richting mijn oor gelukkig) die echt heel typisch is voor mij, die heb ik ook al van kleins af aan volgens mij.

 photo PicMonkeyCollage2_zpsaf6338d7.jpg

 • Slaapproblemen en ik zijn enorme tegenpolen, als ik mijn ogen (op een doordeweekse dag, dat maakt wel veel verschil) na 22:00 dichtdoe slaap ik gewoon binnen een halfuurtje en na 23:00 ben ik echt binnen vijf minuten weg. Ik word maar heel soms tussendoor wakker (als ik hoofdpijn heb of iets hoor, wat dus niet vaak is) en ook dan slaap ik vaak snel weer in. Zonder wakker slaap ik zo acht tot tien uur achter elkaar door, heer-lijk! Nu wel even afkloppen natuurlijk…
 • Bovenal ben ik ook a bit of a nerd, als ik iemand met een spiegelreflex of smartphone zie wil ik gelijk weten hoe, wat, wie en waar. Al heb ik bij de populairste smartphones al bijna geen tekst en uitleg meer nodig omdat ik het bij veel gewoon kan zien, haha, maar bij lang niet allemaal natuurlijk. De meeste bekende lettertypes kan ik trouwens ook wel bij naam noemen, maar dat hebben sowieso veel bloggers denk ik.
 • Mijn stash telt best wat lipproducten, maar dat zou je niet zeggen als je ‘m op een willekeurige dag opentrekt. Waarom? Omdat er zowel in mijn schooltas als in mijn kleine handtas/kerktas en normaal-formaat-handtas altijd wel een lipgloss of gekleurde lippenbalsem zit. Dat zijn er dus al drie, dan zit er nog een keer eentje in een zak van een broek of blazer en tja, dan ben je dus alles kwijt. Über praktisch natuurlijk.

Wat maakt jou uniek? Een van deze dingen misschien?

Ook leuk om te lezen:

5 reacties op 9 reasons why I’m probably a weirdo

 • Hahahaha leuk om dit te lezen en nee, dat ben je niet!
  Je bent een slimme meid ;-)

 • Haha leuk artikel weer! Grappig van het woord centimeter, gekkie haha. Dat van die selfies heb ik soms ook (al maak ik ze eigenlijk nooit haha), hetzelfde met een fb profielfoto. Twee maanden geleden vond je hem nog geweldig en ineens kan je het niet meer aan zien.

 • Leuk artikel!! en ik vind je nu zeker geen weirdo hoor!

 • Haha leuk om te lezen, ik heb ook standaard Facebook openstaan op m’n laptop, maar laatste tijd begin ik me steeds meer te ergeren daaraan, dus klik ik alles gewoon weg waar ik niet mee bezig ben :p

 • Wat grappig om te lezen zeg! Ik tekende het & ook altijd andersom, maar toen kwam ik erachter dat het niet klopt en nu doe ik hem zoals het hoort! En ook met schrijven zet ik veel druk op de pen.. grappig om overeenkomsten te zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hester
Write something worth reading or do something worth writing

Hi there! Leuk dat je mijn blog gevonden hebt. Ik ben Hester (20), studente Nederlands aan de Universiteit Utrecht met een grote passie voor schrijven. Ik deel hier vanalles wat mij persoonlijk raakt of bezighoudt.

volgen

Follow

Je kunt me via deze link ook volgen op feedly, een nog veel fijner en over-zichtelijker medium dan Bloglovin’. Tip van yours truly! X

Archief
Social media
 • Bloglovin
 • Mail
 • Instagram
currently listening
cookies & avg

Mijn site maakt gebruik van cookies. De persoonsgegevens die je invult als je een reactie achterlaat, blijven geheim en gebruik ik niet voor andere doeleinden.