It’s TAG time! De My life in 20 questions TAG zag ik al op een paar andere blogs opduiken en ik vind hem eigenlijk wel weer heel erg leuk. Lekker simpele vragen; daardoor komen sommige wel overeen met andere persoonlijk TAG’s, maar dat is voor mij nooit een reden om de héle TAG niet te doen. Vandaag komen jullie weer een heel stuk meer over mij te weten dus let’s go! 

Favorite color
Oeh, dat is echt zo’n standaard vraag die ik niet kan beantwoorden! Uiteraard ben ik gek op roze, maar de kleuren waar ik zowel in lay-outs als kledingstukken en andere dingen op terugkom zijn meer aqua/zeegroen/turquoise en olijfgroen.

Favorite number
7, 12 & 33? Ik weet het niet. Vind het namelijk ook weer zo stom om alleen kleine getallen te noemen, haha. Ik denk hier nooit zo over na. Misschien ons huisnummer nog, die vind ik ook wel vet (400+).

Dream career
Ik weet het niet. Dit lijkt me nog steeds de tofste baan ever, maar dat is geen bestaande baan, dus ook niet erg voor hand liggend. Redacteur, copywriter, vertaler, nog iets met communicatie/antropologie en daar dan een mix van ofzo? Nee, het staat nog niet helemaal vast bij mij, haha. Anders gewoon full time blogger! Niet dat je het zomaar wordt, maar als de kans zich voordoet…

My dreameen huisje in de stad en dan dit als zomerverblijf?

Where do you see yourself living when you’re on your own?
Eigenlijk vind ik mijn woonplaats nu, vlakbij Rotterdam, wel prima, maar als ik op mezelf ga wonen zal dat waarschijnlijk wel in een andere plaats zijn – anders kan ik net zo goed thuis blijven wonen, haha. Als ik aan het Erasmus ga studeren is de kans sowieso groot dat ik gewoon thuis blijf wonen, en anders in Rotterdam op kamers. Later zou ik graag ergens in Zuid-Holland of Utrecht neerstrijken, wél in een stad.

Favorite way to travel
Ik vind de fiets eigenlijk wel heel prettig. Dat ik dan nog enige vorm van beweging en frisse licht meepik spreekt me altijd wel aan, zeker als het goed weer is. Maar als het regent of het om een lange afstand gaat vind ik de auto ideaal, en met de metro/trein/bus kom je ook een heel eind. Vliegen is natuurlijk tof, maar dat kost zoveel tijd, geld en moeite dat ik hem er maar niet bij zet, haha.

What do you do in your free time?
Bloggen (oftewel: schrijven, foto’s maken, filmen, bewerken, mailen), blogs lezen, huiswerk maken en leren, slapen, make-uppen, tv-kijken en last but not least afspreken met vriend(inn)en.

Favorite clothing stores
Ik slaag eigenlijk altijd wel bij de Primark, ONLY en Vero Moda, bestel eens in de zoveel tijd wat leuke items bij Forever21.com en koop soms wat supermainstream H&M dingetjes.

Who would you like to see in concert?
Niet specifiek iemand, maar ik zou wel eens naar een concert willen van een van mijn favoriete artiesten. Imagine Dragons, The Script, Passenger, Maroon 5, Katy Perry, zoveel eigenlijk…

November. | via Tumblr

Favorite tea blend?
No tea for me!

Do you collect anything?
Make-up denk ik, maar dan moet ik kleren ook noemen (want: ik heb genoeg maar blijf toch kopen, wat ook wel logisch is omdat de mode verandert). Een echte ‘verzameling’ heb ik niet, al heb ik natuurlijk nog wel zo’n doos met oude spulletjes van vroeger.

I can’t sleep without?
Lippenbalsem en een welterusten.

If you were given 1 million dollars all for yourself what would you do with it?
MacBook en/of iMac kopen (sorry Lenovo) en misschien zijn een huis en een auto ook wel handig. Houd je dan eigenlijk nog geld over? Doe in dat geval nog maar een totaal nieuwe garderobe en wat high end make-up.

Favorite make-up brand?
Ik neig naar MAC, terwijl ik er niet eens wat van heb, haha. Catrice werkt vaak prima, MaxFactor heeft wat goede producten en ik ben ook wel een beetje Urban Decay fan.

Favorite treat to eat?
Chocolade, altijd. En PIZZAAA

ilikethislife

What is your favorite season?
De lente, sowieso! Niet te warm, niet te koud, het zomerse weer is nog bijzonder, mijn verjaardag, feestdagen en dan die lentekriebels… Love it!

Do you sleep with your doors open or closed?
Helemaal open! Hij moet ook echt helemaal open zijn, ik kan er niet tegen als hij dan nét niet tegen mijn muur aan staat, haha. Ik weet niet, ik zou ook best met dichte deur kunnen slapen, maar ik ben dit gewoon gewend. Soms is het een beetje irritant, soms handig.

Why did you start blogging?
Ik wilde over mijn dag schrijven en mijn planningen delen en omdat Hyves (waar ik het eerst altijd deed, WWW’s remembah?) uitgestorven was ging ik dat maar op een WordPressblog doen. Ja, dit klinkt heel zielig en dat is het ook want die stukjes waren ZO niet boeiend. Maar hé, ik ben daardoor nu wel hier gekomen. Much better!

Do you have any magazine subscriptions?
Nee, tijd lang op de Penny gehad maar dat is alweer way way back en was dan ook de enige. Doe mij maar blogs en boeken.

What were you doing at 12AM last night?
Moet dat niet 12PM zijn? In elk geval, gisteren om middernacht was ik nog eh… volop wakker. De vriendin met wie ik de hele dag en avond was geweest was net weer naar huis, dus ik was een beetje aan het oprommelen in mijn kamer, omkleden, make-up eraf halen, de hele avondroutine – jullie kennen het vast wel . Wat overigens niet goed samengaat met WhatsAppen want dan gaat alles twintig keer zo sloom, maar dat maakt niet uit. Is toch vakantie, dan mag het.

Favorite parfume
Parlez-moi d’Amour van John Galliano, dat kunnen jullie ondertussen wel raden. Hij blijft gewoon favoriet, de hart-/basisnoten zijn zo zacht en poederig – heerlijk!

Wat deed jij gisteren (of de laatste keer dat je toen nog op was) om middernacht?

Bron afbeeldingen: WeHeartIt

Ook leuk om te lezen:

7 reacties op My life in 20 questions TAG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hester
Write something worth reading or do something worth writing

Hi there! Leuk dat je mijn blog gevonden hebt. Ik ben Hester (19), studente Nederlands aan de Universiteit Utrecht met een grote passie voor schrijven. Ik deel hier vanalles wat mij persoonlijk raakt of bezighoudt.

volgen

Follow

Je kunt me via deze link ook volgen op feedly, een nog veel fijner en over-zichtelijker medium dan Bloglovin’. Tip van yours truly! X

Archief
Recente reacties
Social media
  • Bloglovin
  • Mail
  • Instagram
currently listening
cookies & avg

Mijn site maakt gebruik van cookies. De persoonsgegevens die je invult als je een reactie achterlaat, blijven geheim en gebruik ik niet voor andere doeleinden.