Wacht even jongens, is het alweer zaterdag? Dat is aan de ene kant heel fijn, want ik kan wel wat rust gebruiken, maar wow wat ging deze week weer snel. Gelukkig ben ik de PI niet vergeten te maken! Ik heb me de afgelopen zeven dagen goed vermaakt en ben lekker bezig geweest, zowel met school als afspraken daarnaast, huiswerk (wat ik niet laat zien, maar wel elke dag doe – het is niet zo dat ik na school gewoon niks doe ofzo) en natuurlijk ook wel genoeg leuke dingen. Kijk je mee?

 photo 2014januari31_zps4203982c.jpgEr zijn weinig dingen fijner dan heel moe een net verschoond bed induiken op vrijdagavond. Zzzz!

 photo 2014januari315_zps92700e0a.jpgDe zaterdag begon ik met mijn blog (sneak preview!), maar het is eigenlijk de enige dag dat ik écht uit kan slapen dus dan ben ik vaak pas rond half twaalf klaar om iets te doen en dan gaat de dag hard, haha.

 photo 2014januari32_zps6656e79d.jpgLOTD met Essence 09 Wear Berries!. Ik kreeg veel lieve reacties op deze foto, haha, thanks! De kwaliteit is op groot scherm alleen niet echt denderend, maar op Instagram zie je dat toch mooi niet. Misschien dat ik nog een artikel over deze look ga maken, als jullie dat leuk vinden.

 photo 2014januari314_zpseb93292b.jpgIk ging weer eens naar de bieb. Eigenlijk om Catching Fire te verlengen, maar hij was gereserveerd en dus kon dat niet, stom. Die heb ik dus niet uitgekregen. Dit boek heb ik al eens gelezen, maar vond ik heel tof en hij is niet al te dik, dus die moet ik gewoon uitkrijgen van mezelf!

 photo 2014januari31_zps15f85cc9.pngZaterdagavond was ik alleen thuis, dus pizzaatje in de oven en gaan met die banaan. Dit was een Griekse, echt een favoriet van mij! Krijg gelijk weer honger, haha. Verder zat ik heel sneu om tien uur ’s avonds nog aan mijn geschiedenisopdrachten (hoofd planning hier hoor) en gaf ik het opvoeden van Coco maar op. Hier stond hij opeens op de salontafel, haha.

 photo 2014januari33_zpse4b6f984.jpgZondag deed zijn naam eer aan met dit mooie zonnetje! Dat merkte je verder niet echt aan de temperatuur, maar het was gelukkig wel warm genoeg om een middagje buiten te zijn. Leuke zondagmiddagen.

 photo 2014januari34_zps33846dd0.jpgDaarna precies op tijd thuis voor de kerk en ’s avonds stond er iets op tafel wat er níet uitziet, maar wel de moeite van het laten zien waard is: aardappelpuree met erwten, ui en makreel. Ik vond ’t in elk geval lekker!

 photo 2014januari35_zpse8f52200.jpgEn toen weer naar school, nahhh. Maandag zat ik jammer genoeg weer van 8:50 tot 16:20 op school met twee tussenuren, en ik kwam ook nog eens natgeregend thuis. Chillen met huiswerk in m’n joggingbroek, nieuwe H&M trui en Primarksokken dan maar.

 photo 2014januari36_zps3070bcdf.jpgHet is maar goed dat ik foto’s van een make-uplook normaal met mijn spiegelreflex maak, maar anyway: dinsdag legde ik het accent eens op de onderkant van mijn oog. En ik miste blijkbaar een stukje van mijn waterlijn, lol. Mijn pupil is trouwens zo groot omdat ik deze foto ’s morgens in het donker nam, ziet er een beetje apart uit. Daarna weer door de regen naar school, argh!

 photo 2014januari37_zps026f9a8f.jpgDit was ook lekker! Ik houd van vleesvervangers op z’n tijd.

 photo 2014januari38_zpsc5f42904.jpgIk had eens een keer ’s avonds een afspraak bij de fysio, om 18:15. Beetje een gekke tijd, maar ik vond het op zich wel leuk voor een keertje! En toen kon ik lekker met de auto, yay. Verder ben ik dinsdag gewoon druk geweest met school.

 photo 2014januari310_zps54a62b8a.jpgWoensdag: tussenuurtje (wanneer niet?), maatschappijwetenschappen samenvatten. 70 pagina’s (5 hoofdstukken) valt redelijk in de categorie ‘langdurig project’, maar het ziet er al goed uit toch? Ik hoef nog maar 1,5 hoofdstuk!

 photo 2014januari311_zps36066c9d.jpgVan bitterkoekjes zelf ben ik niet zo’n fan, maar met pudding maak je me altijd blij! Daarna ging ik nog door naar cath, waar ik gelijk even bij kon kletsen, altijd gezellig.

 photo 2014januari39_zps4834f059.jpg’s Avonds zoals gewoonlijk nog even op de bank voor de tv (ja, dit is een old skool tv-krant) met de family en Coco. Op drukke dagen zoals deze week is dat altijd een fijn rustpuntje, benen omhoog, chocolade en ZITTEN.

 photo 2014januari312_zps116f23f3.jpgOmdat er vrijdagavond Open Huis was op mijn school, hadden we nu op donderdag repetitie voor de Grote Avond (toneelstuk van school). Was gezellig, maar ik heb het toch liever op vrijdag hoor: pas om half negen thuis zijn, dan nog van alles moeten doen en de volgende dag weer vroeg op moeten is niet ideaal, haha. Deze foto maakte ik trouwens vrij random toen we even moesten wachten, verder heb ik niets vastgelegd eigenlijk.

 photo 2014januari313_zps115a42a5.jpgVrijdag was ik gelukkig vrij vroeg uit, 13:50. ’s Middags haalde ik mijn iPhonekabeltje tevoorschijn om foto’s voor de Picture it op m’n laptop te zetten en in eerste instantie zuchtte ik toen ik zag dat ‘ie weer eens in de knoop zit, totdat ik de vorm zag. Een hartje! Haha. ’s Middags typte ik dus deze PI en toen ging ik naar het zwembad met mijn moeder, als oefening voor mijn arm, alleen halverwege (om 16:15) kwamen we erachter dat hij van 17:00 tot 19:00 dicht was. Slim, slim!

 photo 2014januari316_zps434f67c3.jpgGelukkig slaagde poging twee, na 19:00, wel – ik wilde het namelijk wel écht even doen deze week – en ’t was ook nog eens heel gezellig, quality time met mams. Daarna nog een film kijken met chips en M&M’s, mij hoor je niet klagen…

Zooo, dat was ‘m! Nu is het dus eindelijk lekker weekend, wat voornamelijk zal bestaan uit uitslapen, bloggen en huiswerk. Plus ik moet eigenlijk nog even naar de Kruidvat én ik wil m’n nagels lakken en lezen. Geen tijd om me te vervelen dus, maar wel wat relaxter dan de afgelopen vijf schooldagen. Komende week is het alweer de laatste week voor de toetsweek (wat vaak wat meer huiswerk oplevert), ga ik naar de manuele therapeut, moet ik een avondje oppassen, heb ik een fysio-afspraak staan en waarschijnlijk nog een zwemavondje en vrijdag weer Grote Avond. Ok, best wel druk weer dus, maar misschien moet ik daar maar niet meer versteld van staan want ik heb het idee dat dat gewoon mijn leven is at the moment. Ondanks dat heb ik er zin in!

Wat ga jij volgende week doen?

Ook leuk om te lezen:

14 reacties op Picture it januari 2014 #3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hester
Write something worth reading or do something worth writing

Hi there! Leuk dat je mijn blog gevonden hebt. Ik ben Hester (20), studente Nederlands aan de Universiteit Utrecht met een grote passie voor schrijven. Ik deel hier vanalles wat mij persoonlijk raakt of bezighoudt.

volgen

Follow

Je kunt me via deze link ook volgen op feedly, een nog veel fijner en over-zichtelijker medium dan Bloglovin’. Tip van yours truly! X

Archief
Social media
  • Bloglovin
  • Mail
  • Instagram
currently listening
cookies & avg

Mijn site maakt gebruik van cookies. De persoonsgegevens die je invult als je een reactie achterlaat, blijven geheim en gebruik ik niet voor andere doeleinden.