Een echte sprookjesfan zou ik mezelf niet willen noemen, maar uiteraard heb ik vroeger wel de nodige verhalen voorgelezen gekregen en Disneyfilms gezien. Ik vind het toch wel heel tof om te bedenken dat dat verhalen zijn die echt al van generatie op generatie gaan. Deze Fairy tale TAG kwam ik tegen bij Esmay en ik vond hem zo origineel dat ik ‘m ook wel wilde doen!

Sneeuwwitje: Beschouw je jezelf als mooi?

Haha, dat ligt er wel een beetje aan hoe ik er op dat moment uitzie hoor. Maar over het algemeen wel, denk ik. Sowieso, is niet iedereen mooi?

Doornroosje: Hoe veel uren slaap je elke nacht?

Dat verschilt nogal. Soms moet ik het met 6,5 uur doen, maar in het weekend is het vaak 9 uur. Ik probeer het er minimaal 7 te laten zijn, het liefste 8 (wat op zich zou moeten kunnen als ik om 23:00 slaap).

Assepoester: Heb je een avondklok?

Als je op een bepaalde tijd doelt waarop ik niet meer buiten ben: niet echt nee. Ik ben ’s avonds sowieso niet vaak buiten, maar wel eens weg natuurlijk. In de zomer durf ik vaak wel te fietsen tot een uurtje of 23:00, in de winter laat ik me vanaf 21:00 graag ophalen. Mij te donker en te koud! En over hoe laat ik naar boven ga, dat verschilt net zoals mijn uren slaap nogal. Niet echt een vaste klok dus.

Follow Me On Tumblr http://cokgulenadam.tumblr.com/

Rapunzel: Houd je ervan om buiten te zijn?

Op zich wel, ik vind fietsen heerlijk en zit graag buiten in de lente of zomer, maar aan de andere kant vind je me ook heel vaak binnen. Op een zaterdag zoals vandaag waarop ik geen afspraken heb, blijf ik met gemak de hele dag binnen en ga ik niet zomaar naar buiten om een stukje te wandelen ofzo. Als het echt warm is in de zomer ga ik na een uurtje ook weer naar binnen, en in de winter precies hetzelfde – ik zit liever binnen dan dat ik de hele dag ga schaatsen of sleeën ofzo. Ik houd gewoon niet zo van extreme temperaturen, maar verder wel van buiten zijn!

De Wolf en de 7 geitjes: Ben je makkelijk voor de gek te houden?

Gelukkig word ik niet zo vaak voor de gek gehouden. Ik weet het dus eigenlijk niet echt, meestal heb ik het wel redelijk snel door maar ook lang niet altijd…

De Zeven Raven: Heb je zusjes of broertjes? Zo ja, hoe is je relatie met hen?

Ik heb één zus en hoewel ik haar de laatste tijd een stuk minder zie, is onze relatie prima!

Belle en het Beest: Wat maakt een persoon mooi in jouw ogen?

Passie. Ergens vol voor gaan, er alles voor willen doen en ambitieus aan werken vind ik heel erg mooi bij mensen.

De Kikkerkoning: Wat vind je walgelijk?

De geur van spruitjes of bloemkool. Blehhh zo vies!

Sjaak en de Bonenstaak: Welke planten staan in jouw huis?

Dat zou je aan mijn moeder moeten vragen, maar toen ik dat deed wist ze eigenlijk ook de namen niet precies. (Sorry mam, dat ik uw gebrek aan plantenkennis zo prijsgeef.)

Kis cukiság

De Gelaarsde Kat: Heb je huisdieren?

Uh ja, wat zouden al die Coco foto’s anders op mijn blog doen? Een kat dus. We hebben ook nog twee cavia’s, maar daar doe ik nooit wat mee.

Blauwbaard: Noem een zwakte in je karakter.

Heb je even? Ik heb niet echt één bepaald zwak punt, maar ik kan ongeduldig zijn, verwacht soms teveel van iemand, erger me af en toe een beetje snel (wat dan vaak gelijk een bitchy opmerking tot gevolg kan hebben) en ik ben een koningin in uitstellen. Plus ik ben soms een beetje sloom (met weggaan of naar bed gaan).

Pinokkio: Wat is je grootste wens?

Nah, heb ik niet echt.

Peter Pan: Wat is je (mentale) leeftijd?

Ik ben 14, maar al mijn klasgenootjes zijn een of twee jaar ouder en daar pas ik prima tussen, dus je kan wel zeggen dat mijn mentale leeftijd iets hoger ligt. Voel me namelijk meer op mijn gemak bij zestien- dan bij veertienjarigen.

De Sterrendaalders: Wat is je meest waardevolle bezit?

Dingen met een hoge emotionele waarde heb ik eigenlijk niet, maar op mijn laptop staat mijn hele leven aan foto’s en documenten, dus dan ga ik toch daarvoor.

Golden Mary & Pitch Mary: Ben je meer een lui persoon of werk je juist hard?

Ik ben best goed in gewoon even weinig tot niets doen, tot ergernis van mezelf soms, maar als je ziet wat ik uiteindelijk allemaal doe, zou ik mezelf totaal niet lui willen noemen. Ik doe altijd redelijk veel voor school (als het echt moet dan) en ik kan niet anders zeggen dan dat bloggen ook redelijk wat tijd kost. Dus ja, ik werk wel hard denk ik.

Image detail for -Disney Princess Sleepover (#2)!Rapunzel loves Ariel’s red hair.Belle ...ze kennen de stukgedanste/rode schoentjes niet op WeHeartIt!

De Stukgedanste Schoentjes: Vind je het leuk om naar feestjes te gaan?

Dat ligt er heel erg aan wat voor feestje het is. Ik ben niet heel erg outgoing, ik moet me echt op mijn plek voelen wil ik losgaan (losgaan voor mijn definitie dan hè), maar als dat het geval is vind ik het wel heel erg leuk. Een echt feestbeest kan je me alleen niet noemen, vind het daar vaak net iets te ongemakkelijk voor allemaal. Ik ben gewoon geen danser, dat is het hele punt eigenlijk, haha.

De Nieuwe Kleding van de Keizer: Geef je veel om je kleding?

Uhu. Ik ben er de laatste tijd wel wat losser in geworden, maar nog steeds maakt het me wel redelijk wat uit hoe ik eruit zie. Vrouwentrekje.

Het Knappe Snijdertje: Vind je jezelf dapper/moedig?

Niet op het gebied van lichamelijke of praktische acties, maar qua communicatie enzo durf ik nog wel redelijk wat! Ik ben nooit heel erg bang om mensen aan te spreken of op te bellen.

De Prinses op de Erwt: Ben je gevoelig?

Weet ik eigenlijk niet precies. Ik ben wel heel nuchter en sommige opmerkingen laat ik echt zo van me af glijden, maar aan de andere kant kán ik me dingen ook wel echt te erg aantrekken.

Zo, dit was ik aan de hand van sprookjespersonages! Ik tag Jiami en Tedje in het bijzonder, maar voel je vrij om ‘m over te nemen.

Wat is jouw favoriete sprookje of Disneyfilm?

Bron afbeeldingen: WeHeartIt

Ook leuk om te lezen:

10 reacties op Fairy tale TAG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hester
Write something worth reading or do something worth writing

Hi there! Leuk dat je mijn blog gevonden hebt. Ik ben Hester (20), studente Nederlands aan de Universiteit Utrecht met een grote passie voor schrijven. Ik deel hier vanalles wat mij persoonlijk raakt of bezighoudt.

volgen

Follow

Je kunt me via deze link ook volgen op feedly, een nog veel fijner en over-zichtelijker medium dan Bloglovin’. Tip van yours truly! X

Archief
Social media
  • Bloglovin
  • Mail
  • Instagram
currently listening
cookies & avg

Mijn site maakt gebruik van cookies. De persoonsgegevens die je invult als je een reactie achterlaat, blijven geheim en gebruik ik niet voor andere doeleinden.