Vandaag is het zaterdag en dat is natuurlijk heel leuk voor jullie, want er staat weer een nieuwe diary van mij online, maar het is wel een beetje een sad story dat ik al één week vakantie heb gehad! Door de kerst was ik mijn gevoel van dagen echt kwijt en vloog het allemaal zo voorbij. Gelukkig is dat eigenlijk alleen maar een goed teken én is het dan extra leuk om het nog een keer in een artikeltje te zetten. Kijk je mee naar mijn week?

 photo 2013december411_zps437a1130.jpgMijn statistieken van de afgelopen week zijn echt een beetje deprimerend, haha. Volgens mij was iedereen druk bezig met (de voorbereidingen voor) kerst. Ach, op mijn blog kijken kan nog het hele jaar en kerst is maar twee dagen per jaar, dus dat kan ik jullie niet echt kwalijk nemen! En ik maakte de foto ’s morgens, dus 21 december bleef niet zo ontzettend laag hoor.

 photo 2013december47_zps5c7c091c.jpgZaterdag was ik verder echt een beetje lui, ik kan me zelfs amper herinneren wat ik nou echt heb gedaan. Ik weet in elk geval dat ik gewoon weinig heb uitgevoerd. Om vier uur ’s middags stak ik al een kaneelgeurkaars aan, moet kunnen toch?

 photo 2013december410_zps51748cbf.jpgEn ik zette een kopje chocolademelk (gewoon zo’n oploszakje, haha). In mijn eigen Cup a Soup mok en met een zelfgemaakte kerstonderzetter van tig jaar geleden, kerstiger kan niet toch? Ik ben chocolademelk alleen echt niet gewend, zat na de helft al vol.

 photo 2013december49_zps5c09805d.jpgGelukkig aten we ’s avonds iets lekker lichts, quesadilla’s! Heel erg snel en simpel gemaakt en ik blijf het toch altijd wel erg lekker vinden (al ziet het er zo van boven niet erg fancy uit).

Zondag was ik net zo lui als zaterdag, ik was gewoon echt niet vooruit te branden en heb dus niet veel noemenswaardigs gedaan, haha.

 photo 2013december48_zps64c578a4.jpgMaar deze homemade soesjes mochten natuurlijk wel even op de foto! Mijn moeder is daar echt heel goed in, ze smaken altijd heerlijk. Zondagavond belandde ik weer vroeg op de bank en keek ik twee films, prima avondje.

 photo 2013december41_zpscf9fb5d8.jpgIk kwam deze foto van Blake Lively tegen en ik vind haar zó mooi. Haar glimlach is gewoon zo oprecht en stralend! Op Instagram kreeg ‘ie dan ook niet voor niets 30 likes, haha.

 photo 2013december42_zps8b313e19.jpgMaandag had ik eindelijk de spirit weer een beetje te pakken, dus hoewel ik ’s morgens alsnog tot half elf in bed lag en pas om half een weer thuis was van de fysio, heb ik er ’s middags nog wel wat artikeltjes uitgeknald. Komt binnenkort allemaal online!

 photo 2013december46_zps897f31cc.jpgIk heb deze week ook heel veel kerstkransjes op, vind ze gewoon zó lekker en het zijn eigenlijk de weinige koekjes die we op dit moment in huis hebben, haha. Ik weet nog steeds niet welke ik nou lekkerder vind, met of zonder chocolade, maar gelukkig is er bijna altijd wel iemand die half om half met me wil doen.

 photo 2013december45_zps26515fe9.jpgDinsdag maakte ik weer even tijd om te lezen, deze keer The Magician’s Nephew, voor school. Denk wel dat ik alles alweer vergeten ben als ik de toets begin januari heb, maar ik heb geen zin om ‘m last minute te moeten gaan lezen (dus pas in de laatste week en dan moeten haasten). Het is al heel wat dat ik ‘m lees, want de helft doet het gewoon met een samenvatting, dus ik vind het wel weer best. Hij is gelukkig wel grappig, dat scheelt!

 photo 2013december4_zps6987c727.jpgIk bedacht me die dag nog even dat ik eigenlijk helemaal geen jurkje of rokje had voor kerst. Echt gewoon niets (galajurkje vond ik iets te) – en een spijkerbroek vond ik ook niet echt wat. Dus toen ging ik ’s middags nog maar even naar de H&M, gezellig met m’n vader, haha. Ik kon eerst echt niets vinden, maar uiteindelijk nam ik toch nog drie jurkjes mee! Eentje voor €20 en twee uit de sale voor €5. €10 per jurkje is niet veel en ik vind het eigenlijk best leuk dat ik nu wat jurkjes heb!

 photo 2013december42_zps70856565.pngWoensdag was het eerste kerstdag! Na de kerk gingen we gelijk door naar familie. Dat is wel weer anderhalf uur rijden, maar ik vermaak me eigenlijk altijd prima. Ik gebruik nooit oortjes voor mijn iPhone, maar toen mijn moeder mijn blog hardop ging voorlezen aan mijn vader was ik toch wel enorm blij dat ik ze die avond nog even in mijn tas had gegooid. Spotify kan tegenwoordig ook op je mobiel zonder abonnement en sowieso heb ik deze maand geloof ik onbeperkt tegoed ofzo, en ik had ook nog 400 mb’s over voor de rest van december week, dus ik kon lekker muziek luisteren! Met een of andere afspeellijst van Spotify zelf.

 photo 2013december44_zps09cc33a2.jpgDe rest van de dag was ik samen met de familie van mijn vaders kant. Ik had niet echt een kerstgevoel, maar dat kwam volgens mij nog het meest door de ontbrekende sneeuw. In elk geval was het wel heel gezellig en ik heb mijn bloggende nicht nog even wat dingetjes uitgelegd, ook altijd heel leuk!

 photo 2013december41_zpsa4884c25.pngOutfitje van die dag. Mijn make-uplook heb ik trouwens wel op de foto gezet maar was verder totaal niet bijzonder, haha. Wat wil je ook als je om half negen de deur al uit moest. Ik ben trouwens echt nóóit zo netjes, maar ik vind het de laatste tijd wel leuk (en ik had mijn blazer ook de helft van de tijd uit, vond ik eigenlijk leuker). Ben ook nog steeds zo blij met mijn glitter heels! Ik blijf erbij dat ze lekker lopen, al zijn ze 9 centimeter hoog.

 photo 2013december43_zpscb36bda0.jpgEnnn the day after. Ik had heel leuke nagellak op, maar hij bleef echt prut zitten. Wel handig zo, want die glitters eraf halen met nagellakremover is echt een ramp!

De foto’s van vrijdag houden jullie nog van me tegoed, omdat ik de hele dag onderweg was op weg naar vakantie redde ik het niet meer om ze in dit artikel zetten. Ik moet sowieso even kijken hoe ik dat ga doen, vinden jullie vier gedetailleerde reisverslagen per dag met foto’s van mijn spiegelreflex zoals bijvoorbeeld deze leuk of liever gewoon één Picture it? Ik weet het zelf ook nog niet, ligt er een beetje aan wat we precies gaan doen, maar dat zien jullie vanzelf. Ik ga in elk geval nog even lekker genieten van mijn vakantie en ik wens jullie alvast een fijne jaarwisseling toe!

Hoe heb jij kerst gevierd? Ik was trouwens een van de weinige blogs waar woensdag een normaal artikel op online kwam, haha. Hope you don’t mind!

Ook leuk om te lezen:

7 reacties op Picture it december 2013 #4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hester
Write something worth reading or do something worth writing

Hi there! Leuk dat je mijn blog gevonden hebt. Ik ben Hester (20), studente Nederlands aan de Universiteit Utrecht met een grote passie voor schrijven. Ik deel hier vanalles wat mij persoonlijk raakt of bezighoudt.

volgen

Follow

Je kunt me via deze link ook volgen op feedly, een nog veel fijner en over-zichtelijker medium dan Bloglovin’. Tip van yours truly! X

Archief
Social media
  • Bloglovin
  • Mail
  • Instagram
currently listening
cookies & avg

Mijn site maakt gebruik van cookies. De persoonsgegevens die je invult als je een reactie achterlaat, blijven geheim en gebruik ik niet voor andere doeleinden.