Zaterdag betekent tijd voor de Picture it! Van de derde week van december alweer, wat gaat dat verschrikkelijk hard. Woensdag is het kerst en over twee weken moeten we onszelf waarschijnlijk elke keer weer even knijpen als we de datum moeten opschrijven. Dan is het gewoon 2014, terwijl ik nog steeds het idee heb dat 2013 vol mogelijkheden voor me open ligt. In plaats daarvan kan ik straks de recap alweer gaan schrijven… Maar goed, we gaan eerst nog even terugblikken op mijn afgelopen week!

 photo december31_zps2973f83a.pngOver vrijdagavond heb ik al in mijn vorige PI verteld (die vrijdagen lopen altijd een beetje door elkaar heen), maar ik had deze printscreen toen niet meer in het artikel gezet en ik wilde hem toch even delen. Deze is van Fashaves en MOET ik echt gewoon hebben. Beetje jammer dat dat me dan wel €20 gaat kosten, maar hij past gewoon wel heel goed bij me, haha. Als je naar mijn accustatus rechtsboven kijkt, snap je waarschijnlijk wel waarom.

 photo december34_zps72076593.jpgZaterdag had ik another huiswerkloze dag, heerlijk die weekjes na de toetsweek en tegen de vakantie aan. Ik ben de hele dag een beetje aan het bloggen en nietsdoen geweest en ’s middags pakte ik deze vriendjes uit de fruitschaal. Vitamins!

 photo 2013december35_zps53050453.pngZaterdagavond zat ik voor de tweede avond op rij tot veel te laat beneden op de bank, deze keer om gezellig een film te kijken. Coco rustte ook uit van de dag en ik kon het niet laten zijn luiheid in kaart te brengen, haha.

 photo december35_zps6f7cbda0.jpgZondag heb ik nog een beetje aan mijn blog gewerkt en ik maakte de collectieve shoplog van vorige week af. Even uploaden en klaar, dacht ik.

 photo 2013december316_zps97c1c892.jpgOndertussen ging ik naar beneden om te eten. Onder andere in spek gewikkelde kipfilet gevuld met mozzarella en spinazie, super lekker!

 photo december37_zps126fd9a4.jpgHoewel ik toch echt wel even weg was geweest voor het eten, was mijn video nog lang niet klaar. En geloof me, dit was nog maar het begin van het ge-emmer… Hij bleef op een gegeven moment hangen op bepaalde procenten terwijl de resterende minuten maar opliepen en toen hij na een hele nacht ein-de-lijk online stond, duurde hij in plaats van 6 minuten 50 minuten, was het hele beeld vol met grijze pixels, liep het geluid niet gelijk met het spaarzame beeld en nouja… Dat ging dus echt gewoon niet goed. Zo stom!

 photo december38_zpsca531211.jpgMaandag begon ik met frisse moed aan mijn laatste schoolweek voor de vakantie. Ik was om 13:00 alweer thuis, tostitijd!

 photo december39_zpseaf0eebf.jpg’s Middags probeerde ik mijn video opnieuw up te loaden, toen ‘ie dit zei heb ik het maar opgegeven… Daarna heb ik hem nog in talloze andere versies geprobeerd up te loaden, maar hij wil gewoon niet! .wmv en YouTube lijken niet meer goed samen te gaan, maar ik moet en zal die video online krijgen. Arggghhhh.

 photo 2013december312_zpsdb47b252.jpgDinsdag had ik weer maar drie uur school en ’s middags was het fysiotijd. Ik werd flink aan het werk gezet, mijn spierpijn is nu pas weg!

 photo december311_zpsa769d03e.jpgAfgelopen maand heb ik ook weer wat winacties gewonnen, waaronder een waardebon ter waarde van €10 voor thuisbezorgd.nl via Lekker en Simpel. Da’s nog eens een leuk praktisch cadeautje! Uiteindelijk bestelde ik deze pizza, enige jammere was dat dit formaat (ovaal) dat precies binnen mijn budget paste een of andere dunne, volkoren en biologische bodem bleek te zijn, haha. Dat stond ook helemaal niet op de site, zal je wel gewoon moeten weten. In elk geval was de vulling (bacon, kip, tomaat, mozzarella, mayonaise) erg lekker!

 photo december312_zpsaec8f8bc.jpgWoensdag was ik weer om 12:30 uit, voor de derde dag op rij… Het begint al bijna saai te worden hè? We hadden jammer genoeg een beetje weinig ingrediënten in huis, maar ik maakte alsnog een lekker omeletje met chilisaus. Op school en thuis voerde ik echt weer niets uit, er was ook gewoon weinig te doen dus dan moet je het er maar even lekker van nemen, vind ik.

 photo december31_zpsd8e7a384.jpg’s Avonds ging ik nog wel gewoon naar catechisatie, altijd gezellig. Eenmaal thuis trof ik Coco zo aan, hadden we allemaal maar zo’n lekker leventje! Alhoewel mijn avond ook prima te doen was met een leuke film aan.

 photo december32_zpsa1c8b656.jpgBlouse of the day. Een klasgenootje van me heeft deze ook en had hem precies op dezelfde dag aan terwijl we hem allebei niet eens zo heel vaak dragen, haha. Toeval!

Die avond was ik trouwens ook weer enorm klunzig, toen ik om 23:10 eindelijk eens naar bed wilde, stootte ik mijn kleine teen en tot overmaat van ramp begon ‘ie ook nog eens flink te bloeden. Vooral handig met een gala in het vooruitzicht! Gelukkig viel het de volgende dag heel erg mee qua pijn enzo.

 photo december33_zps983e49b6.jpgDonderdag was gewoon donderdag inclusief zeikende regen zonder regenpak, je leraar geschiedenis die naar je toe komt en zegt ‘hé, ik heb gehoord dat je een blog bijhoudt’, een blokuur wiskunde, het script voor het Grote Avondtoneelstuk ophalen en eenmaal thuis een kerstkransje en mijn laptop. As usual.

 photo 2013december317_zps2884ee9f.jpgMijn vader kreeg weer een kerstpakket en dat blijft leuk om uit te pakken! Zoals je ziet ben ik niet de enige die dat vindt.

 photo 2013december318_zps08188bce.jpgVrijdag ging ik in mijn tussenuur nog even naar de Primark voor een clutch of iets dergelijks voor het gala. Deze vond ik wel prima (het is eigenlijk een portemonnee, maar ik hoefde ook maar heel weinig mee). Om half 3 was ik thuis en de rest van de middag heb ik eigenlijk vooral besteed aan het klaarmaken van mezelf. Douchen, haar, make-up, kleding et cetera! Nu ik dit typ heb ik vanavond gala, hoe dat was lezen jullie volgende week nog wel!

Oké, deze week was echt niet normaal rustig, haha. Ik had amper huiswerk te doen, heb uiteindelijk maar 20 uur op school doorgebracht (waarvan misschien 7 uur echt nuttig was) en ben thuis ook alleen maar lui geweest. Ik heb bijna geen kerstvakantie meer nodig zou je zeggen, maar toch zeg ik geen nee tegen de komende twee weken vrij – heer-lijk! Een aparte update over mijn vakantie komt er waarschijnlijk nog wel aan.

Heb jij nu ook al vakantie of zit je niet meer op school?

Ook leuk om te lezen:

6 reacties op Picture it december 2013 #3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hester
Write something worth reading or do something worth writing

Hi there! Leuk dat je mijn blog gevonden hebt. Ik ben Hester (20), studente Nederlands aan de Universiteit Utrecht met een grote passie voor schrijven. Ik deel hier vanalles wat mij persoonlijk raakt of bezighoudt.

volgen

Follow

Je kunt me via deze link ook volgen op feedly, een nog veel fijner en over-zichtelijker medium dan Bloglovin’. Tip van yours truly! X

Archief
Social media
  • Bloglovin
  • Mail
  • Instagram
currently listening
cookies & avg

Mijn site maakt gebruik van cookies. De persoonsgegevens die je invult als je een reactie achterlaat, blijven geheim en gebruik ik niet voor andere doeleinden.