Ik verslijt heel wat YouTube filmpjes per week. Waar ik vroeger altijd mijn radio aanzette, ben ik sinds een jaartje blijer met een filmpje waarin iemand praat. Ja, zo algemeen, want het maakt me eigenlijk amper uit wie die iemand is en wat hij/zij te melden heeft, haha. Ik vind het gewoon erg fijn om iemand te horen praten ofzo, ik vind het gezellig. Maar net zoals met tv-programma’s, vind ik sommige filmpjes gewoon een stuk leuker dan andere. Ze springen eruit en ik onthoud ze. Dat is een goed teken en daarom deel ik ze ook graag met jullie! Liedjes, vlogs en andere video’s; ze zijn allemaal de moeite waard wat mij betreft. Enjoy watching!

Blanket Fort – Cinemates

Kelvin & Peter zijn heel toffe jongens die ik graag aanzet als mijn abonnementenbox op YouTube leeg is. Hun ‘talkshow’ vind ik leuk (op het kanaal ‘cinebuddies’), maar de cinemates video’s vind ik eigenlijk nog toffer. In het Engels, vaak met een leuke verhaallijn en heel professioneel ge-edit. Ze leven hier volgens mij ook van en tja, dat vind ik gewoon leuk. Van deze video werd ik gewoon heel erg blij door de sfeer. Het ziet er zo gezellig uit! Als je je even alleen voelt, moet je deze video misschien maar eens aanzetten. Er is een kans dat je je nog eenzamer gaat voelen omdat jij daar op dat moment niet zit, maar ik hoop dat je je juist realiseert dat er heus nog wel leuke mensen zijn op aarde. (diep Hester, diep) Hun woonkamer (ze wonen volgens mij met z’n tweeën, als vrienden) is trouwens echt tof, er staat gewoon een heel bureau met computers. Doe me dat ook maar.

Falling Plates

Hier ga ik gewoon lekker niks over zeggen, maar als je besluit één video van deze allemaal te kijken, kies dan deze. Waarom merk je aan het einde wel.

Summertime Sadness – AlsoSaskia

Saskia heeft mijn dag echt gemaakt met deze video. Ik vind/vond de nummers van Lana Del Ray altijd een beetje te dramatisch/melancholisch/bluesachtig, maar dit nummer, AAAH. Zo mooi! En dan dus vooral de cover van Saskia, omdat haar stem nog net wat rauwer is dan die van Lana. De video zelf, het beeld dus, vind ik dit keer ook erg leuk gedaan. En er zit gewoon zo’n verschil tussen deze Saskia en de Limburgse en ietwat grove Saskia uit haar vlogs, niet normaal! Ik vind het echt jammer dat deze niet net zo lang is als het origineel (een reden om die ook gewoon te luisteren, het verschilt namelijk niet heel veel met haar cover en dit liedje van Lana vind ik blijkbaar dus wel leuk) want I LOVE IT.

Truth or Dare – Furtjuh (ft. Denise)

Rutger ontdekte ik een paar maanden geleden en ik vind hem echt te gek. Zijn video’s zijn altijd leuk, mede door het leuke editten. Af en toe neemt hij een video op met Denise en dat is nogal een geval apart, haha. Ze lijkt me hartstikke aardig maar toen ik haar voor de eerset keer hoorde/zag dacht ik echt ‘whut, praat ze nou expres zo of is het echt?’. Ik ben er tot op de dag van vandaag nog niet helemaal achter, maar ik begin steeds meer te geloven dat het echt is – zeker toen ik erachter kwam dat ze kleuterjuf wil worden/is. Deze video is ook weer lachen, ik word gewoon blij van die twee.

Nothing Without Love – Max Schneider

Ik heb dit liedje een tijd geleden geliked op YouTube (geen idee meer hoe ik er op gekomen ben) en als ik even geen leuke nummers weet, kijk ik vaak bij die ‘als leuk gemarkeerde video’s’ om te zien of er nog wat tussen staat. Daar kwam ik deze weer tegen en ik weet niet waarom, maar ik vind hem gewoon heel leuk omdat hij zo catchy is. En omdat de songtekst leuk is. We are nothing without love, nothing without…

Get Ready With Me – VeraCamilla

Vera is helemaal into de verhuissferen de afgelopen tijd. Ze pakte haar make-upverzameling en meubels in en stalde ze weer uit in een mooi appartement in Amsterdam. Ik vind het heel leuk dat ze ons zo meeneemt (en ook eerlijk toegeeft dat ze het best lastig vindt zo af en toe) en ik ben verliefd op haar appartement. Ik woon prima bij mijn ouders en waarschijnlijk woon ik hier ook nog wel een jaartje of 7/8/9 (dat klinkt eigenlijk wel heel lang als je het zo zegt), maar als ik zo’n heel leeg huis zie, dan denk ik echt: ik wil het inrichten, ik wil er wonen! Lijkt me supertof om te doen. Ook ben ik helemaal verliefd op persoonlijke video’s, ik smul er echt van om een glimp van andermans dagindeling op te vangen en dat gebeurde in deze Get Ready With Me video van Vera. Ze vertelt en laat zien wat ze ’s morgens allemaal doet en ik ben vooral fan van het laatste shot, als ze zich heeft geïnstalleerd achter haar bureau met iMac. Ik weet heel goed dat full time bloggen geen baan is voor luie mensen, maar als je het zo ziet dan lijkt het echt weer even een geweldige droombaan (wat het ook kan zijn, maar ik probeer maar even duidelijk te maken dat het wel best hard werken is). Heerlijk om even bij weg te dromen!

10 things I hate about shopping at the mall – Andrea Russett

Ik kan niet echt ‘hoogte krijgen’ van Andrea; ze is super populair op YouTube, maar ik heb geen idee hoe dat nou eigenlijk is gekomen. Ik heb het idee dat ze nog een heel ‘verleden’ heeft op YouTube/social media waar ik niets van weet, maar dat hoef ik eigenlijk ook niet te weten, want ik ben geen die hard fan ofzo. Ik vind het gewoon wel grappig om Amerikaanse video’s te kijken en dan vind ik haar wel een geschikt persoon om naar te kijken. Ze is echt super gek (en een tikkie arrogant) en doet me ergens ook heel erg denken aan een ex-klasgenootje van me. In een van haar video’s vertelde ze opeens ook dat ze een eigen kledinglijn gaat uitbrengen (in dit artikel zagen jullie al een trui met een quote van haar erop) en nouja, dit is eigenlijk helemaal geen boeiende informatie, maar deze video vond ik gewoon erg leuk en herkenbaar en tja, it simply made me laugh. Irritatievideo’s zijn echt tof als je het leuk doet.

Getrouwd! – LiveLifeGorgeous

Oké deze moest er nog even bij. Willemijn is getrouwd en aaah wat een toffe video! Ik ben zo blij voor haar (en Djurre)! Het nummer is ook speciaal voor hun gemaakt, te leuk allemaal hehe.

Welke video vind jij het leukste van deze zeven? Vertel me ook even wat je van de Falling Plates video vindt, want ik ben benieuwd :)

PS: Het is nummer 2 omdat hier een soortgelijk artikel met favoriete YouTube video’s van een tijd terug te vinden is. Ik vind het wel stom dat #2 net op de nieuwe regel staat, daar kan ik me echt aan ergeren… haha. Fijne dag lieve bezoek(st)ers <3

Ook leuk om te lezen:

6 reacties op Mijn favoriete YouTube video’s van de afgelopen tijd #2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hester
Write something worth reading or do something worth writing

Hi there! Leuk dat je mijn blog gevonden hebt. Ik ben Hester (20), studente Nederlands aan de Universiteit Utrecht met een grote passie voor schrijven. Ik deel hier vanalles wat mij persoonlijk raakt of bezighoudt.

volgen

Follow

Je kunt me via deze link ook volgen op feedly, een nog veel fijner en over-zichtelijker medium dan Bloglovin’. Tip van yours truly! X

Archief
Social media
  • Bloglovin
  • Mail
  • Instagram
currently listening
cookies & avg

Mijn site maakt gebruik van cookies. De persoonsgegevens die je invult als je een reactie achterlaat, blijven geheim en gebruik ik niet voor andere doeleinden.