Jongens, wat is het láng geleden dat ik een favorietenartikel schreef! Niet oké. Gelukkig heb ik er vandaag ein-de-lijk weer eentje voor jullie! Af en toe is het gewoon leuk om wat dingetjes waar ik geen heel artikel over zou schrijven, maar die ik wel wil delen, extra uit te lichten en dat kan goed in deze rubriek. Schoenen, make-up, markers, activiteiten, apps… I got them all mixed up!

Jeffrey Campbell The Icy Star Platform

 photo jc_zpsfe6d60ed.png

Suzanne heeft altijd wel een paar linkjes in haar artikelen staan. Naar artikelen op haar eigen blog, naar webshops, naar losse foto’s, naar Google Afbeeldingen om een trend duidelijk te maken of, in dit geval, naar een bepaald product. Ik ben altijd heel nieuwsgierig en klik dus elke keer alle linkjes aan, ook al heb ik soms al een vermoeden van waar de link heen gaat, en deze keer was ik blij verrast toen ik de inmiddels geopende webpagina bekeek. Die schoenen zijn zó leuk! Lijkt me niet echt lekker lopen en ik vind ze ook veel te duur om zelf aan te schaffen (mocht je dat wel willen doen: het kan (onder andere) hier), maar ik word elke keer als ik er naar kijk weer vrolijk. ZO. LEUK.

Essence sunclub palette

 photo Favorieten65_zps949d51d7.jpg

Long time no see use gold voor dit palletje. Ik gebruikte hem voor mijn Naked 2 bijna dagelijks, maar als je Naked 2 zelf hebt snap je dat dat vanaf toen helemaal anders ging. Toen ik een tijdje terug dacht ‘ik wil wel weer eens even iets anders’, pakte ik deze erbij. De look die ik ermee maak is wel bijna altijd hetzelfde, maar die koperkleur is echt mooi en het palette is gewoon lekker handzaam. Als ik hem twee dagen heb gebruikt dan mis ik de variatie van Naked 2 wel weer, maar afgezien daarvan is het gewoon een erg leuk palette! Zie hier de review.

Zoeken naar een iPhone 5

Dit is niet de eerste keer dat ik vertel over het feit dat ik mijn huidige mobiel zat ben en graag een nieuwe, liefst een iPhone, wil, ik weet het en sorry als je er al gek van wordt. Maar ik ga het nu écht bijna doen! Exciting, huh. Ik heb eerst gekeken op Marktplaats, maar ik wil wel een echt nieuwe en dat gesealde is soms een beetje onbetrouwbaar, dus ik ga hem nu toch maar gewoon nieuw kopen, ik denk online bij Belsimpel.nl. Wil eventjes wachten tot de 5s uit is in Nederland, in de hoop dat de 5 dan nog wat goedkoper wordt, en dan is ‘ie bijna van mij! Mijn ouders betalen gelukkig ook nog €100 mee dus dan moet ik ongeveer €500 betalen. Is te doen *kuch*. Maar oh oh, ik heb hem nog niet eens en ik ben er al verliefd op… Dat wordt nog wat…

School

 photo Favorieten64_zps790cacea.jpg

Ik word regelmatig gek van huiswerk, leren, volle dagen en vroeg opstaan, maar ik vind het eigenlijk nog best wel leuk en gezellig en aangezien dat niet altijd zo is en blijft, wil ik er maar even gebruik van maken door school bij mijn favorieten te zetten. Tja, ik had niet echt gedacht dat ik dat ooit zou doen en al zeker vorig jaar niet (hoe langer ik in de vierde zit, hoe meer ik me realiseer dat de derde veel te druk was), maar ik doe het toch maar even. Hoewel het met toetsen meevalt, omdat ik nu toetsweek heb, heb ik al wel redelijk wat verslagen, spreekbeurten, presentaties en eigenlijk ook wel wat so’tjes maar weet je… We gaan er maar gewoon voor. That’s the spirit! En dan nu even afkloppen.

Roze, oranje, gele en groene markers

 photo Favorieten63_zpsd006aa42.jpg

School wordt nog leuker door deze markers! Ik vroeg ze elke keer weer voor Sinterklaas en mijn verjaardag, maar ik kreeg ze dan eigenlijk nooit. Toen ik dat tegen mijn moeder zei vorig jaar heeft ze me twee paar voor Sinterklaas gegeven en dit setje ben ik dit schooljaar pas gaan gebruiken, maar ik ben hooked! Mijn aantekeningen worden veel vrolijker en ook mijn hele geschiedenisboek heb ik van de eerste vier kleuren van de regenboog voorzien. Ze zijn eigenlijk al weer bijna op, dus dan schrijf ik ze gewoon stiekem op het boodschappenlijstje van mijn moeder – ik kan ondertussen echt niet meer zonder, hihi!

Happy Jump

 photo Favorieten6_zps2a6da878.png

Kennen jullie Doodle Jump nog? Ik denk het wel. “Vroeger” had je natuurlijk nog geen Android en moest je het doen met de spelletjes die er al op je mobiel stonden, maar Doodle Jump kon je via Bluetooth versturen/ontvangen en zo spelen. Ik weet nog hoe cool dat toen was, haha. Tegenwoordig kunnen we de verbeterde variant van Doodle Jump spelen, Happy Jump. Met een schattig roze puddinkje dat je, als je genoeg punten hebt verzameld, kunt upgraden naar een ijsje, cupcake of nog iets anders. En ook kun je nog strikje, hoedjes of haarbandjes mee bestellen. Om het jezelf wat makkelijker te maken zijn er ook nog hulpmiddelen zodat je bijvoorbeeld een extra boost krijgt van appeltjes of beschermd bent voor twee bijtjes. De bijtjes moet je namelijk ontwijken, en door je mobiel heen en weer te bewegen moet je muntjes pakken en omhoog springen. Heel simpel als je het eenmaal speelt. Ik heb ‘m ondertussen weer moeten verwijderen wegens te weinig ruimte op mijn mobiel, maar als ik mijn iPhone heb (dat klinkt raar) dan komt hij er zéker weer op! Heerlijk tijdverdrijf en super verslavend, haha.

Ben jij ook zo weg van de Jeffrey Campbell’s? Heb je zelf een iPhone, ben je alweer gewend aan school/werk en kende je Happy Jump al?

Bron afbeelding iPhone

Ook leuk om te lezen:

13 reacties op Yes, I favorited you! #6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hester
Write something worth reading or do something worth writing

Hi there! Leuk dat je mijn blog gevonden hebt. Ik ben Hester (20), studente Nederlands aan de Universiteit Utrecht met een grote passie voor schrijven. Ik deel hier vanalles wat mij persoonlijk raakt of bezighoudt.

volgen

Follow

Je kunt me via deze link ook volgen op feedly, een nog veel fijner en over-zichtelijker medium dan Bloglovin’. Tip van yours truly! X

Archief
Social media
  • Bloglovin
  • Mail
  • Instagram
currently listening
cookies & avg

Mijn site maakt gebruik van cookies. De persoonsgegevens die je invult als je een reactie achterlaat, blijven geheim en gebruik ik niet voor andere doeleinden.